Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


 • Andrea-Pisma

  pusa

  avatar

  21.08.2012. (16:12)    -   -   -   -  

 • Ani ram

  teško da će biti neke vajde tamo gdje je valjda barem ključna riječ...

  avatar

  21.08.2012. (19:22)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Bolje je lijepo putovati, makar i bez gaća kao oni na slici, nego pamet mučiti u vrijeme dok to nije vrijeme. Pametovo, ne pametovo isto ti se piše (uzima).

  avatar

  21.08.2012. (21:36)    -   -   -   -  

 • blenderica

  ha ha, levati ocekujte bar jos 200 godina ovakvog kapitalizma.

  avatar

  21.08.2012. (23:54)    -   -   -   -  

 • pero u šaci

  Nemam ništa pametno, samo jedna trivijalija: Sahra je rođena '69 i dakle 43 su joj godine, a sadašnji frajer joj je '43 godište, tj. ima 69 godina.
  Zar je moguće da je to slučajnost?
  Srodne duše, sigurno!

  avatar

  22.08.2012. (02:18)    -   -   -   -  

 • NF

  Komentar štovanog blogera Bocaccia je uredništvo automatski svrstalo u spam. Pretpostavljam zato što se spominje govno koje se ne smije spominjati, svejedno se ograđujem od postupka uredništva, predlažem da pokuša ponovo objaviti komentar ako ga je sačuvao ili ga poslati meni pa ću ja pokušati. Pozdrav i isprika blogeru mada nije do mene.

  avatar

  22.08.2012. (06:26)    -   -   -   -  

 • blade777

  Broj glasova za referendum o ZOR-u(717149 potpisa), najjasnije daje sliku o tome kako je gibanje naroda započelo.
  Taj val je krenuo, a njegova snaga nije destruktivna. To je najvažnije, promjene su započele, ali nisu takve da bi iz svega nastao kaos.
  Današnje generacije, sasvim su dovoljno upućene u to koliko košta izgradnja društvenog uređenja, u gospodarstvu uništenom kaosom.
  Kaos nikome ne odgovara, pa čak ni anarho-komunistima.
  U državi koja nema vlastitu ekonomiju, vlastite banke, smjer udara treba usmjeravati na financijske centre moći.
  Nema nikakve koristi u uništavanju materijalnih dobara, ali ima u uništavanju pozicija moći koja ta materijalna dobra zarobljavaju.
  Zaštičeni račun na fini, fenomenalna je ideja, i takva, ispunjena, može doprinjeti borbi protiv uvezenih i vazalskih centara moći.
  Centri moći će se početi urušavati, onda kada većina građana bude prestala plaćati svoje obveze po kreditima.
  Ova famozna brojka od 717 149 potpisa, otprilike je brojka aktivista, koja je dovoljna da se financijski centri moći uruše.

  Živjeli!

  avatar

  22.08.2012. (09:00)    -   -   -   -  

 • ...

  Ozbiljan tekst na neozbiljnom mediju djeluje poluozbiljno. Za život bitne promjene dolaze iznutra i nisu direktno uvjetovane osobinama okruženja, naravno, pod uvjetom da ono ne prelazi okvire u kojima nas istinski egzistencijalno ugrožava, tj. naše primarne potrebe. Psihoza straha i spomenute ugroženosti, koja vlada u našem društvu, je iluzija koju hrane naše osobne slabosti i nedostatan nivo osviještenosti. Upravo na tome elite grade svoje kule, i to baš one od sasvim konkretnog materijala ;)

  avatar

  22.08.2012. (09:47)    -   -   -   -  

 • wall

  teme, tebe i zajedničke Gudrun Ensslin, sjetio sam se noćas na HTV-u

  avatar

  22.08.2012. (11:56)    -   -   -   -  

 • turimti

  prof, iskreno, meni Tukici, niš nije jasno...Tko je tu tkoga hebao?

  avatar

  22.08.2012. (12:08)    -   -   -   -  

 • Blog News

  Kao što je već objašnjeno Bokaču u mailu, no njemu je puno draže vjerovati da se netko namjerio baš na njega - nitko ga nije blokirao niti mu zabranio komentiranje. U spam filteru se nalazi riječ Mirche (sa č umjesto ch) i automatizmom filter ne objavljuje komentare i postove u kojima je ta riječ kako bismo dotičnog spamera onemogućili u njemu dragoj aktivnosti.

  I još jednom ponavljam uvaženi Bokačo, NITKO od administratora bloga ne glumi dotičnog spamera kao što ste vi to povezali u još jednoj svojoj teoriji o zavjerama na blogu.

  avatar

  22.08.2012. (13:30)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  javljam ti se s drugog bloga stari će biti malo na godišnjem
  pusa

  avatar

  22.08.2012. (14:16)    -   -   -   -  

 • pero u šaci

  @BlogNews - Predlažem malu modifikaciju strategije. Kada je u spam filteru riječ Mirche, uspješno se blokira - ne njega, nego sve nas koji ga spomenemo! On kad spama, ne spama svojim imenom. Trebalo bi radije unijeti neke od onih njegovih konstantnih sintagmi (jer uvijek i svima ostavlja iste srokove, tipa ''što se to u kiti krije, dvi od jednom ti bi najradije''). E to bi trebalo blokirati, a ne ime mu.

  avatar

  22.08.2012. (22:35)    -   -   -   -  

 • Milion pages...

  Da nekad zaboravimo misliti na sebe, nekad ni ne shvaćamo da smo s godinama sebe postavili na posljednje mjesto.

  avatar

  23.08.2012. (11:04)    -   -   -   -  

 • Vitae...

  Poklopilo se danas tvoje razmišljanje s mojim o promjenama i egzistencijalnom strahu ; dao si mi i odgovor na neke nepoznanice ..
  Pozdrav :))

  avatar

  23.08.2012. (12:15)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  i Rosa Luxemburg raspolagala je takvim šarmom

  avatar

  24.08.2012. (09:00)    -   -   -   -  

 • Teobaldin teatar

  Kada si na rubu provalije, bojiš se napraviti bilo kakav korak... čak i korak nazad.
  Što se šarma kod političara tiče - Josip Broz!!

  avatar

  24.08.2012. (09:44)    -   -   -   -  

 • Teobaldin teatar

  Vrlo pametan prijedlog @pera u šaci; Mirche češće mijenja nickove nego stihove... a i teško da će ga tko citirati.

  avatar

  24.08.2012. (09:49)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  ukraden ti je novac od prethodne plaće (i ne samo tebi). pitaš se, kako objasniti elementarne stvari običnim ljudima ako nemaš uz sebe niti jedan jedini medij jer su svi u vlasti onih koji su ti ukrali a i dalje će krasti?

  obzirom da sadašnja vlast svugdje baš svugdje ima apsolutnu većinu preostaje samo ... slučajna država za slučajnom vlašću i sistematskom glupošću ... ma što Milanović kao slučajni političar slučajne SDP izborne pobjeda (politiku započeo u HDZu pa kad mu je Račan ponudio da uđe u partiju njegovog oca, UDBAša, tamo i otišao) trabunjao.

  uglavnom to je zato što je u Hrvatskoj, ne samo u politici, već svugdje negatina selekcija u kojoj se raznorazni tipovi dokopaju položaja iznad svojih sposobnosti pa se okružuju sličnima, ponjihovoj procjeni manje sposobnima ... zato nama, na žalost, preostaje samo inozemstvo (tako je bilo oduvijek).

  a slučajnost? svje to dokaz da slučajnosti u stvari i nema jer ... sve je sistem uzroka (teza) i posljedica (antiteza) pa onda možeš prema ili prema sintezi ili prema revoluciji. u svakom slučaju, potrebna je ovakva ili onakva evolucija. iako najbolje prolaze oni koji plivaju sa strujom, ukoliko imaju hrabrosti, još bolje prolaze oni koji lepršaju slobodno iznad struje. sve je stvar izbora i volje koliko želiš u životu patiti. niži cilj, manja patnja, viši cilj, veća patnja.

  a sad komentar za onog spamera:

  što se tiče onog spamera, administratorima bi najbolje bilo da uključe "tražilicu" i pronađu Ip adresu sa koje šalje. sve dalje je stvar abuse službe u Carnetu. sva ostalo je na dječjoj razini koju su oni i uredništvo ovog bloga pokazali tijekom godina pa se onda nije ni čuditi da je od mnoštva blogera, s vremenom preostala samo šačica istomišljenika, pokojni oporbenjak i pokoji nezavisni mislilac. sve u svemu, tipična priča iz Hrvatske na koju se pametnom čovjeku povraća.

  P.S.
  konačno sam uspio pa bi, da sam zločest mogao objaviti mejl kog sam dobio iz help deska bloga.hr u kom me uvjeravaju da ovdje nisam bio baniran (toliko o njihovim lažima). mogao bi čak objaviti i kompletnu prepisku no to zaista nema smisla. blog.hr je učinio toliko sranja da čak i pametan čovjek s vremenom odustaje, čak i od isprike izblog.hr helpdeska da nisam bio baniran.

  avatar

  24.08.2012. (11:54)    -   -   -   -  

 • sewen

  O da - najbolje je uteć i bit u nekom boljem društvu na nekom boljem mjestu!

  avatar

  25.08.2012. (19:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...