Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Kane

    Knjigoljube, dosad su ti svi izleti u politicke analize bili plitki i nepromisljeni, ukljucujuci i ovaj. Uhvati se knjizevnosti, molim te. A Rudanicina laksativna patetika je prica za sebe. "Kad mi zarastu dusevne boli?" A gdje su moja ljudska prava, moje pravo na ciscenje etera od njenih sranja? Odjebi.

    avatar

    19.08.2012. (09:43)    -   -   -   -  

  • ...

    sviđa mi se rusija. njeno stavljanje veta u vijeću sigurnosti da imperijalistička klika ne počini siriji ono što je nedavno napravila u libiji i egiptu. ne liči li vam sve ovo na ponavljanje povijesti: nove križarske ratove između kršćanskog i islamskog svijeta.
    zabranila je za 100 godina održavanje pride-a, što je pozitivno s obzirom na količinu okrutnosti i nesnošljivosti prema Drugačijima(u svom slučaju hetero-zajednica) koju propagiraju organizatori i oni koji iskorištavaju lgbt-zajednicu za svoje prljave, prikrivene ciljeve: uništavanje srži Obitelji kakvu poznajemo i Vjere kakvu poznajemo, a u krajnjem slučaju i osjećamo.
    pravoslavlje je možda čišće od katoličanstva (barem institucionalnog), pa ipak ne poziva na krv i osvetu i naslađivanje terminom "Ima Boga!" (kakvom pršti rudaničin opus dei, a i većine prvih pera mainsteam medija), već blagonaklono usmjerava na promjene koje treba napraviti, ostavljajući nadu o onom što je utkano u same temelje vjere- da je Promjena moguća.
    ne znam sad ovo za putina (nisam upratio detaljno), ali...u rusiju ja vjerujem.

    nadovezujući se na rudaničin tekst, u ovom trenutku svojih promišljanja, mislim da je vrlo neosviješteno reći da si ateist. ali...nijedan čovjek ne treba biti izgubljen. i neće.

    avatar

    19.08.2012. (11:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...