Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • mimi

    Usredotočite se na Francusku, ostalo zanemarite jer stvarno je lijepo da ste traženi u vrijeme kada posla nema, a za to dobijete (zaradite) novčanu naknadu :)

    avatar

    16.08.2012. (19:46)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da u pravu ste, hvala na podrsci. :-)

    avatar

    16.08.2012. (21:51)    -   -   -   -  

  • gost

    Dobivaju li i djevojke koje plešu honorar za nastup?

    avatar

    17.08.2012. (08:46)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Djevojke iz S1A dobivaju honorar za ples, a veci dio 1. formacije i honorar za treninge.

    avatar

    17.08.2012. (08:58)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Lijep pozdrav iz Ceske, sa sudackog seminara za Cesku mazoret asocijaciju.

    avatar

    17.08.2012. (21:46)    -   -   -   -  

  • ja

    Ajme majko defilei i seniorski i juniorski su prezakon (kadetski nisam vidjela, ali kažu da je i on presavršen)... Razvalit ćemo...

    avatar

    18.08.2012. (00:43)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, fakat su svi prezakon. Daleko najbolji do sada! Bravo za koreografe!

    avatar

    18.08.2012. (09:19)    -   -   -   -  

  • ??

    kako to da nakon svih godina medalja,vjernosti i novaca koje su vam te koreografije donjele ni u jednom trenu niste spomenuli odlazak Kristine?da li to znači da sve ove cure koje se dan danas trude i vjeruju u mažoretkinje mogu očekivati isto?

    avatar

    18.08.2012. (19:24)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    1. Zagrebacke mazoretkinje su vjecno zahvalne Tunci za sve sto je napravila.

    2. Tunca sigurno nikada nece otici iz našeg tima. Ja to prvi necu dozvoliti

    3. Odakle vama ideja da je Tunca otisla, niti smo to napisali, niti je to igdje objavljeno?

    4. Ja nikada ne bih otjerao velicinu kao sto je Tunca, a na sto vi aludirate! To jednostavno nije istina. Ja nisam niti trazio od Tunce da ode, niti sam tako što ikada pomislio. Tunca je institucija u Zagrebackim mazoretkinjama! Mi svoje velicine ne odbacujemo!

    avatar

    19.08.2012. (00:59)    -   -   -   -  

  • crazy

    baš me zanima kako je to izgledalo jer na HRT-u nisu bas puno od vašeg nastupa prikazali..kuda ste još stigli snimiti taj nastup uz toliko zaduženja oko koreografije i ostalih stvari koje je od vas HNS zahtijevao??

    avatar

    19.08.2012. (15:45)    -   -   -   -  

  • istina

    Da... pogledajte kak su otišle neke super cure... ko ingrid i špoljar... ja se sjećam kak je ingrid lijepo plesala... i špljar je bila prekrasna, najljepša u timu... i kad su otišle nikom ništa... nije čak bilo ni na blogu... jako tužno, jako...

    avatar

    19.08.2012. (21:44)    -   -   -   -  

  • carica

    cime vi razbijate glavu,a ne znate dosta stvari o tome....lijep pozdrav i sad umjesto da nam trošite energiju rađe budite podrška za europsko na koje idemo razvaliti! IDEMO JAKOOOOOOOO!!!!!volim vas curke moje

    avatar

    19.08.2012. (21:52)    -   -   -   -  

  • ;)

    Cure , zelim vam puno, jako puno srece razvalite i osvojite ono sto je vec godinama vase , mislim da nitko ne sumnja u Vas :)

    avatar

    19.08.2012. (23:56)    -   -   -   -  

  • :D

    Prekinite se mijesat u nesto,u sto niste upuceni i ocito nije istina.Ostavite cure,da se u miru pripremaju za Francusku i da ove godine rasture i pokazu tko je najbolji.

    avatar

    20.08.2012. (00:10)    -   -   -   -  

  • :)

    Iako ne idemo u Francusku,veliki pozdrav od Osijeka. :)

    avatar

    20.08.2012. (00:17)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Baš zanimljivo da je bombardiranje protiv tima krenulo dak sam je bio na putu iz Ceske prema Hrvatskoj. Slucajno, moš si mislit. I u tih 600 km iliti 7 sati, nakupilo se toliko brdo pisanja protiv tima.

    Još jednom. Tunchu nije nitko izbacio iz tima, niti je Tuncha otišla iz tima! Tim je ušao u zadnjih dva tjedna priprema za Europsko. Svi koji imate loše nakane nemojte dolaziti na ovaj blog, jer cemo komentare izbrisati da bi zastitili djevojke i omogucili im mir za finale priprema za Europsko!

    avatar

    20.08.2012. (02:12)    -   -   -   -  

  • mama kadetkinje

    tako je,zaštitite naše cure od ovih ljubomornih ljudi koji nemaju kaj raditi u životu....cure se svakodnevno trude na treninzima i daju sve od sebe da uvježbaju sve do savršenstva i nemojte dozvoliti da ih tuđi komentari imalo obeshrabre.....CURE SAMO NAPRIJED,SVI SMO UZ VAS!!!

    avatar

    20.08.2012. (09:12)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Naravno!

    avatar

    20.08.2012. (09:39)    -   -   -   -  

  • zveka

    istina, bolje pogledaj stare postove, bilo je dosta napisano o izbacivanju/odlasku i ingrid i špoljarić i brezak, samo ti to nisi očito pročitao/la.... :D

    avatar

    20.08.2012. (13:24)    -   -   -   -  

  • zveka

    špoljar*

    avatar

    20.08.2012. (13:29)    -   -   -   -  

  • istina

    ja sam govorila o blogu, nigdje nije bilo objavljeno da su otišle iz tima. za ingrid je, i to na način koji je ispod svake razine. cure su htjele normalno otić al to je nekima bilo neprihvatljivo pa onda izmišljaju da su izbačene. ma doviđenja

    avatar

    20.08.2012. (14:16)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma ne lupajte. Ingrid je bila 4 puta na Savijetu, 2 puta je trebala biti izbacena radi ozbiljnog krsenja pravila tima, svaki puta sam ja donio odluku protivno Savijetu i ostavio je (jel mi je bilo zao cure). Na kraju nije ona otisla iz tima, nego se nije pojavila na busu kad se islo na Regionalno, vec je bila kod decka. Nije se udostojila cak ni nazvati, a ja sam je trazio autom doma jer sam mislio da je mozda zaspala pa se ne javlja na mobitel. Zbog toga smo kasnili na Regionalno i bez ikakve ozbiljne formacijske probe na Regionalnom plesali sa zamjenom. Nema rasprave da je to prekrsaj za izbacivanje i da cu to napraviti svaki puta kada netko tako sto napravi. Ingrid je napravila jedan od najvecih prekrsaja u povijesti tima. Ne mijenjate proslost!

    Slicna stvar je bila i sa Špoljar i sa Brezak. Svi u timu dobro znaju o cemu se tu radi i koliko se tim namucio da u samo par dana uvjezba zamjene za Europsko zbog odlazaka bez najave po prinicipu "eto poslala sam vam uniformu" (ovo nije cak ni osobno napravljeno nego putem SMS-a) i to svega par dana prije Europskog! Bez ikakvog bitnog razloga, vec samo radi osobne komocije i gušta ("meni se ide nazad na more"). I tu nisam bitan ni ja, ni tim, nego prvenstvno druge cure koje mjesecima za nešto vjezbaju, a onda se sve vrati nazad radi neogovornosti pojedinaca. Umjesto da isciscavamo koregorafiju i dovedemo je do savrsenstva mi moramo uvjezbavati zamjene na formacijske pozicije! To je nedogovorno radi kolegica koje su sa takvim curama dijelile i dobro i zlo. Zamislite kako nakon tako necega vratiti moral curama, volju da ostanu na vrhu, da daju sve od sebe i budu najbolje.

    U svakom slucaju svakom kome je iole stalo do tima sigurno nece potezati bilo kakve price na blogu 10 dana prije prvenstva. E pa necete ni vi, jer to sigurno ne cinite u dobroj namjeri!

    avatar

    20.08.2012. (14:24)    -   -   -   -  

  • ??

    sad kad ste tako spretno skrenuli temu na ingrid,špoljar i brezak koje su izuzeci,zanima me tko su koreografi defilea za europsko?:)

    avatar

    20.08.2012. (15:07)    -   -   -   -  

  • istina

    evo oprostite, ja čula drugu priču:(

    avatar

    20.08.2012. (15:14)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ??
    Ja je nisam skrenuo jer me jednostavno nije bilo ovdje dok je tema krenula. Ja sam tada sjedio za volanom 7 sati na putu od Brna do Zagreba.

    Na ovo pitanje vam trenutno necu odgovoriti. Sve do kraja Europskog. Tko to treba znati zna, znaju i sve cure. A ekipa izvan tima, poglavito oni koji bi to jako htjeli znati, nece saznati. Reci su vam samo da se ovaj puta radi o timu ljudi!

    istina:
    Da, vjerujem da ste culi drugaciju pricu. Tako je nekima lakse!

    avatar

    20.08.2012. (15:26)    -   -   -   -  

učitavam...