Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • anon

    http://i45.tinypic.com/2vt2v5u.jpg

    avatar

    16.08.2012. (15:54)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hvala, anon!

    avatar

    16.08.2012. (18:27)    -   -   -   -  

  • NF

    naravno da su krive, koliko su nas samo puta varale s muževima ;)

    avatar

    17.08.2012. (21:46)    -   -   -   -  

  • podijeljena

    Promjene su sasvim sigurno dobre za žene! U globalu one su doprinjele da žene budu danas skoro ravnopravne, uz, naravno, psihološka ograničenja tradicije, odgoja i tako to. Naravno da svaka relativno nagla promjena donosi i negativnosti i nesnalaženja i traži vrijeme za prilagodbu, novo preslagivanje kockica. Kada god uhodani međuljudski odnosi budu narušeni možeš pronaći extreme i lutanja kojima ćeš te nove odnose osuditi i prokazati lošim. Ali je i dalje činjenica da se oni ne bi desili da su stari bili održivi i podržavani masovno. Da su svi bili njima zadovoljni. Tako da je malo smiješno kukati nad njima i postavljati tezu kako su ih neki zločesti dečki ili curke nametnuli svijetu, dotad vrlo zadovoljnom tradicionalizmom.
    Također, tvoja podjela na dobrice i loše dečke, Igrače, jest vrlo šablonska. Naime postoji ne mali broj muškaraca koji su pravi pravcati Igrači, samosvjesni s realnom podlogom, a svejedno iznimno kulturni i civilizirani, klasične "dobrice" u odnosu sa ženama, ali i uopće. Baš kao i žena koje ne trebaju zaštitnika i hranioca, uzdržavatelja, ali svjedno obožavaju svoje muškarce, svim srcem ih doživljavaju kao svoju drugu, prevažnu polovinu. Klasično i doslovno ravnopravno! Stoga je puka iluzija tražiti razloge u razvodima i mijenjaju muškaraca uopće u društvenom dopuštenju za to. To je samo katalizator, a uzrok je svima jako dobro poznat i neugodan za muškarce koji to dožive, pa nastaju traktati o jadnim muškarcima pritisnutim medijima i klimom da kao čine nemoguće stvari. A nije tako, i svi to jako dobro znamo. Strašno je podcjenjivački zaključiti kako pametna i samosvjesna žena odbacuje dobrog muškarca u svakom smislu, muškarca koji je zadovoljava na svim poljima, a sve zbog pisanja Burde. .. Neće biti, nego si morate postaviti neka realnija pitanja!!!.

    avatar

    18.08.2012. (08:51)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    Ali zašto to odgovara društvu? Cui bono, tj. tko profitira iz ovakve situacije? Je li to posljedica razvijenog kapitalizma - uvjerimo žene da su ravnopravne pa ćemo njihovu radnu snagu moći iskorištavati jednako kao i mušku, umjesto da kao domaćice neproduktivno sjede doma?

    Btw, statistike mogu zavarati jer su npr. u Engleskoj troškovi stupanja u brak jako visoki, a primjerice u Nizozemskoj samohrane majke dobivaju više nego solidan dječji doplatak od države, pa se mladim parovima više isplati NE stupiti u brak.

    avatar

    18.08.2012. (12:19)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Podijeljena: Oh bože, ne opet. Maloprije si tvrdila da je ok da su loši dečki (većinom Alfe) loši pa da ih žene imaju pravo birati, a sada da oni zapravo nisu loši nego da su dobrice. Da, postoje, osobno ih mogu nabrojati čak 3!! (jedan od njih je Jack LaLanne, drugi je spomenut na ovom blogu u tekstu "Žene mogu prekrasno ostariti), jedan je moj poznanik. Vrlo malen je taj udio.

    Također, statistika se ne slaže s tobom. Ako je broj takvih žena (55%) "malen", onda koji je to "velik"?

    @Samohrana: Neki tvrde da se radi o zavjeri s ciljem uništenja i istrebljenja zapadne civilizacije, ali mislim da je to daleko pretjerano. Svakako je iscijeđene Beta muškarce i samohrane majke koje ovise o državnim davanjima lakše kontrolirati i manipulirati njima, ali mislim da jednostavno gledamo prirodne sile na djelu, oslobođene od svih ograničenja koje inače priroda stavlja na njih.

    Istian je to što kažeš o poticajima, ali ti poticaji su nastali kao reakcija na sve veću pojavu takvih slučajeva, nisu slučajevi nastali zbog tih poticaja. Sumnjam da postoji iti jedna država (čak i Švedska) gdje je isplativije NE biti u braku. No to je zgodan argument, slažem se.

    Novi post: Čudnovati slučaj Juliana Assangea (Dio 1 - Bijesne ljubavnice)

    avatar

    18.08.2012. (12:49)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @ podijeljena

    Interesira me slijedece: koji je to “jako dobro poznat i neugodan za muškarce” razlog koji dozive razvod?

    I koja su to “neka realnija” pitanja koji bi muskarac koji je dozivio razvod trebao sebi postaviti?

    avatar

    18.08.2012. (13:45)    -   -   -   -  

  • anon

    Baš to, Vuk. Dama je očito pametnija, pa neka nas obrazuje.

    Igniss, kako se samo usuđuješ iznositi podatke koji se ne slažu sa daminim mišljenjem?
    Zar ne vidiš koliko se trudi omesti svog hrčka dok te kritizira?

    avatar

    18.08.2012. (14:56)    -   -   -   -  

  • Igniss

    LMAO!!!

    avatar

    18.08.2012. (16:38)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Baš volim ne pročitati ovakvo što ;)

    avatar

    19.08.2012. (13:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...