Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • sekasmith

    Ovo s hvatanjem mjesta, guranjem i s decom na rukama (sve su jedine majke - svaka ponaosob) me živo poceČa na vožnju ZET-om. Zadrti sam ateist al kad sam tu i tam mogla zbrisati od - svega, ušla bih u crkvu samo da osjetim taj mir. Tam me bar niko niš nije pital, pogotovo ak su primijetili da se nisam prekrižila i ne mrmljam s masom. To nešto sve postalo profano, nema one elegancije, ne znam, sve se nekak skiselilo. No hard feelings, prosim lepo?

    avatar

    15.08.2012. (20:13)    -   -   -   -  

  • Tina.

    je slažem se da mladima nije zanimljivo u crkvi i tu bi možda trebalo nekaj promenit... nije da se mora pit i feštat..al ono nekaj... kod mene isto ni ništ bolje...hrpa bakica, dok ih vidiš misliš da pobožnije nebreš nač. kak izađe iz crkve pretvara se u monstruma, starog monstruma i zaboravlja di je upravo bila...

    avatar

    15.08.2012. (21:46)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    :)) Meni bila fora zadnji put u Crkvi, svećenik drži propovijed, a neka beba se raskrivila... Kako god on progovori rečenicu, a beba još jače. Svi oko mene grintavi, kao ajmee pa Crkva je, jedino meni presmiješno, i što je najsmješnije i svećeniku :D
    Upravo to što nekima nešto smeta u Crkvi 'skiselilo' je Crkvu... tu se slažem sa sekom. Crkva treba biti živa!
    Da se mene pita ja bih u svaku uvela Gospel zbor i Sej Haleluja! Prejz d lord! Sej Haleluja! i sve tako Živo!

    avatar

    15.08.2012. (22:34)    -   -   -   -  

  • NF

    ja sam za rata vodio gimnazijalce u posjet katoličkoj župi prijateljskog nam grada neussa, koji život unutar crkve, istočnjački motivi u klubu unutar nje, cool sala za meditacije, instalirano bure s pivom za goste, to je zahvaljujući i župniku postalo jedino većinsko katoličko mjesto u tom dijelu njemačke, neki sadašnji napredni župnici ovdje su onda putovali kao bogoslovi u mojoj pratnji, a švercao sam i mladog židova i mladu muslimanku ;)

    avatar

    16.08.2012. (07:48)    -   -   -   -  

  • Day

    Posao vs. crkva. Živost. Ne znam baš. Ali, ozbiljno puno ovisi o svećeniku s jedne strane i o našom spremnosti da poslušamo.

    avatar

    17.08.2012. (01:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...