Komentari

kamena-kucica-na-skoju.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • DubokoPlavo

  Moram priznati da si me pomalo iznenadila i to ugodno ovim copy paste moga komentara :-)! Kao prvo se zelim izviniti na krivoj definiciji "djelimicno" zbog vlastitog propusta! Mea culpa mea culpa mea maxima culpa :-). Nadam se da mi to ne zamjeras previse, a ja cu pokusati ispraviti u buducnosti ;-)! Sada kada znam da nam mozdane vijuge slicno krivudaju moram priznati da ce mi biti lakse ostavljati komentare. :-)
  Puno srece, snage i strpljenja ti zelim.

  P.S. Hm da nisam ja bas dubok i plav (to bi moglo zvucati kao neka orjentacija) vec je more koje volim i koje mi je u srcu i dusi duboko i plavo!

  avatar

  13.08.2012. (11:36)    -   -   -   -  

 • kamena

  @DubokoPlavo
  eto, ugodna iznenađenja su očito uzajamna :) al' da krenem od kraja, ma znala sam, ili bolje rečeno, bila bi se i kladila da misliš na naše duboko plavo more :)... a za izvinjavanje doista nemaš potrebe, niti ti imam na čemu zamjeriti... dapače, priuštio si mi zadovoljstvo, i unaprijed se veselim, da ćemo se još čuti :) e da, skoro sam zaboravila, hvala na dobrim željama :)

  avatar

  14.08.2012. (11:16)    -   -   -   -  

 • Valcer

  Oduševljavate me vas dvoje!

  avatar

  19.08.2012. (07:31)    -   -   -   -  

 • kamena

  @Valcer
  :-)))))))))... eee, da smo bar mi tako oduševljeni stanjem.... al', kaj je vama, ljudi... pa, mora se ne'ko i zemljišnikom bavit' :)... evo, ja baš jutros odnijela zahtjev za skidanje hipoteke sa stana... ak' koga zanima, nek' samo pita :)))))))))

  avatar

  20.08.2012. (12:27)    -   -   -   -  

 • sunce na prozoru

  vidim ja da ti skupljaš obožavatelje,
  ajde neka je bar taj nered u narodu i državi
  nekom nešto dobroga donio;)))))
  eto, draga moja, tek da te podsjetim
  da sam i ja još uvijek na tvojoj strani,
  grlim te i ljubim zrakama svojim:))))))

  avatar

  21.08.2012. (23:59)    -   -   -   -  

 • kamena

  @sunce na prozoru
  baš si me razveselila jako, jako... i ostavila bez teksta... joj šta volim ugodna iznenađenja... i čujemo se mi još, dakako :)

  avatar

  22.08.2012. (11:48)    -   -   -   -  

 • smotani

  najviše me, iskreno, razvesele komentari na neke starije postove...i, samo nebo i autor zna zašto se pokušavaju "sakriti" - e pa to sam slikovito rekao :)
  a i ja se sa zakašnjenjem ( a nisi nas podsjetila a i sam sam bio malo u "autu") pridružujem iskrenim čestitkama i želim ti u buduće još dobrih i predivnih, od srca pisanih redaka, slika...ali i uspješnih parničnih bitaka :))
  topl iti pozdrav draga (ne)kamena ( ma kak ti možeš biti kamena?:))))

  avatar

  22.08.2012. (22:47)    -   -   -   -  

 • kamena

  a ovo je doista bila slučajnost, il' da velim prst Božji... i drago mi je zbog toga :)))... fala ti na lijepim željama, nisam ni sumnjala... i nek sam ja kamena, šta fali :)... puno nas toga veže i spaja :)...

  avatar

  23.08.2012. (16:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...