Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Assassin

    Da te ne poznam ovo bi mi bilo teško interpretirati. Vjerojatno bi završila u zabludi da shvaćam krivo interpretirani tekst ;D

    avatar

    12.08.2012. (10:01)    -   -   -   -  

  • Dnevnik malog bonvivana

    A pa bio si pametan čovjek, zapisao si neke jako istinite stvari: "Samozavaravanje je lijek za sve stvari." - još jedan u nizu pokušaja da pobjegnemo od boli.

    Sviđa mi se i zamisao da svoj smisao nosimo u sebi i evociramo ga kroz naše djelovanje.

    "U biti, postoji samo beskrajna ljepota u kojoj čovjek mora naučiti plivati jer ako je nešto lijepo, ne znači još da i nije opasno. Najopasnije stvari su one koje nas privuku i obuzmu..... Ja sam oduvijek bio prorok ljubavi i mislim da se toga nikad neću do kraja riješiti....." - nezavisno od toga koliko te išta može povrijediti, ovo je po meni jedini pravi put, i nikada se neću oprijeti porivu da radim i kažem što osjećam.

    Zaključak je pak... jak :9 Baš je jak! Pun nade, pomirenja sa svijetom oko sebe i vjere u sebe.

    Veliki "like!" :D

    avatar

    14.08.2012. (23:29)    -   -   -   -  

  • KamikazeSushiTanaka

    "Samozavaravanje je lijek za sve stvari." -- hm, nekako mislim da je jako važno gledište. Moguće je da zapravo ne postoji samozavaravanje u užem smislu. Svi mi si stvaramo vlastitu stvarnost u kojoj možemo živejti, dali to bilo iz puke komotnosti ili nečeg drugoga je nevažno. Uglavnom ispada kad kažemo da se netko samozavarava je to uvelike naša subjektivna kritika našeg viđenja tuđeg života, možda je u nekim slučajevima primjerena , ali sigurno nije nešto što bi se lakomo trebalo reći. Iako kod samozavaravanja govorimo o sebi, uglavnom taj komentar prije navedemo kada govorimo o drugoj osobi i da se ista zavarava, zato sam ovo komentirao.

    avatar

    22.08.2012. (13:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...