But of course ovisi od toga jel tada recimo pišeš Blog ili ne. Kad ja pišem blog, krumpiri su gotovi za čas, skoro pa izgore. Kad stojim kraj njih, nikad gotovi?! To ti je teorija relativnosti na djelu ili u tavi :)
08.08.2012. (20:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mene su učili da se peče ( prži ) kratko, da "zažuti". I u malim ( odvojenim ) hrpicama, da se ne zalijepi i ulje ne ohladi. Na kraju se sav krumpir ( zajedno ) vrati ponovno u dobro zagrijano ulje, i još kratko prži da "zarumeni" . I ocijeđen se samo još posoli... Čak se i "french fries" može uništiti ako nisi strpljiv.
09.08.2012. (11:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
But of course ovisi od toga jel tada recimo pišeš Blog ili ne.
Kad ja pišem blog, krumpiri su gotovi za čas, skoro pa izgore. Kad stojim kraj njih, nikad gotovi?!
To ti je teorija relativnosti na djelu ili u tavi :)
08.08.2012. (20:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
v
Mene su učili da se peče ( prži ) kratko, da "zažuti".
I u malim ( odvojenim ) hrpicama, da se ne zalijepi i ulje ne ohladi.
Na kraju se sav krumpir ( zajedno ) vrati ponovno u dobro zagrijano ulje, i još kratko prži da "zarumeni" .
I ocijeđen se samo još posoli...
Čak se i "french fries" može uništiti ako nisi strpljiv.
09.08.2012. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
madeleine
@toxfox, pisala ga i ja usput, n a svu sreću se bakla vratila na vrijeme :-)
@v, istina, puno se toga može uništiti ako nisi strpljiv :-)
09.08.2012. (16:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...