Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Bookeraj

    sve, sve čuvam, od starih plastičnih vrećica, perem staklenke i boce, čuvam kojekakve vrpce, vezice i elastične gumice, kutije od cipela, da ne spominjem skripte s faksa, fascikle i ostalo... u mom domaćinstvu, sve ima barem dvije namjene - stare novine su odlične za umatanje stvari i pranje prozora, kutije od cipela mi trebaju za čuvanje sitnica, u plastične vrećice se baca smeće... a postoje i cijele kutije uspomena koje uključuju razglednice, stare karte za koncerte, narukvice s festivala...
    mislim da smo kao društvo doista počeli mahnito kupovati (poneki su unezvijereni sad kad se kupovna moć smanjila) i bacati stvari. kontam da bih bez problema mogla opremiti kućanstvo sa stvarima koje neki ljudi bacaju.
    gledala sam nedavno film Moonrise Kingdom (ima jako lijepe interijere, između ostalog) pa sam zaključila kako su se stvari prije radile kvalitetnije i jer su trebale trajati. danas je sve jednokratno.

    avatar

    06.08.2012. (10:33)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Čuvam svoju matursku haljinu i haljinu s vjenčanja (ne vjenčanicu)... sve knjige koje sam ikad kupila, i ništa više!
    Što god ne obučem dvije sezone zapucam u škavace. I što muž ne obuče, isto.
    Onda on pizdi pored mene da šta bacam dobre majice... onda ja pitam da kad je zadnji put obukao "ovu" ...stane, misli, ne može se sjetiti... a ja lipo u škavace i stvar riješena.

    avatar

    06.08.2012. (11:27)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Ja sam ostao bez svega toga i nedostaje mi to.

    avatar

    06.08.2012. (12:03)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Što sve ne skupljam i nastane krkljanac. Onda se naljutim jer bilo što od toga nisam godinama ni pogledala i sve pobacam ili dam u caritas i slično. Kad tamo zatreba mi baš ono što sam dan, dva prije bacila. Pa da nije za ubit se.

    avatar

    06.08.2012. (13:02)    -   -   -   -  

  • junac

    isto tak neke karte koncerata ili kina, ali tu i tamo ipak skupim hrabrosti pa ih pobacam. knjige iz djetinjstva vjerojatno nikad neću...

    avatar

    06.08.2012. (13:20)    -   -   -   -  

  • obadzo

    A sta ces kad smo emotivan narod...sve nam priraste srcu:))
    ...lip pozdrav

    avatar

    06.08.2012. (22:30)    -   -   -   -  

  • pjaceta

    Čuvam knjige, sve, i slikovnice i dječije novine iz osnovne. Neke su još od mojih roditelja, neke od bake,knjige naime.
    Ostalom se mogu i odreči. Ali ima tih nekih komadića koje čuvam kao slike iz spomenara. Žute cipele sa resicama iz 80. koje mi je kupla baka, neke mamine 'plesne' haljine, babinu i didinu vjenčanu uokvirenu sliku,... Mislila sam da je toga malo, a sad kad sam počela nabrajati... možda je vrijeme da prestanem :-D

    avatar

    07.08.2012. (08:14)    -   -   -   -  

  • j.

    valjda se ne možemo odlijepiti od prošlosti, ključno je tu definirati riječ što nam "treba", pa "treba" nam i ljubav a kad je gledamo kroz prizmu korisnosti onda to zovemo licemjerjem, ne?
    mislim da je čovjek toliko nesavršeno stvorenje da ne treba zamarati glavicu takvim stvarima, treba samo imati višak kvadrata...
    i zato - Bog blagoslovio garaže, osim kad mi žena uđe u nju, onda cijelo popodne ne pričamo :)

    avatar

    07.08.2012. (08:34)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Čuvam stare dnevnike iz tinejdžerskih dana :) Neki dan sam čitala što sam radila na 17. rođendan :))))

    avatar

    07.08.2012. (20:48)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Kaj moj bivši nije uništil, to je pobacala moja kćer. Ono kaj nisu oni, bacila sam ja, na primjer darovni ugovor za stan, nehotice, a kaj me to koštalo i živaca i novaca, bolje se ne sjećat. Vele ovak: Sve kaj hoćeš hititi, na jednu gomilu. I onda još jednom prebrat.
    Ja nemam žifcih za to, ima 7 godina kak plaćene račune samo guram u ladicu, više nemrem nać ni putovnicu, doduše ni ne putujem nikam... Kak vidiš, sve pet.

    avatar

    09.08.2012. (08:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...