Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • songfordead

    sfd

    avatar

    03.08.2012. (23:25)    -   -   -   -  

  • sweet.dreams.of.love

    istina u potpunosti.... nakraju uvjek dobre cure zavrse s losim deckima!

    avatar

    04.08.2012. (09:21)    -   -   -   -  

  • Putin

    ja sam po ovovem 80 % alfa, a rijetko kad sam u vezi. Do sad imao tek 8-9 cura (a imam 17 god), ako mi je dobra igra , ne znam u cemu je problem

    avatar

    05.08.2012. (13:59)    -   -   -   -  

  • D.

    Došla sam s mora! :D

    Ne sviđa mi se da dečko izlazi s više djevojaka, čim je i meni i njemu jasno da se ne družimo samo kao frendovi.

    Kad dečko kasni, meni je to veliki turn off. Ja sam izuzetno točna i kašnjenje je nepoštivanje mene i mog vremena, kojeg je ionako malo. Prilično velik minus.

    Kakvi pokloni na spoju? Tko to radi? o.O

    Meni je još najdraže kad se prošećem s nekim, uzmem sladoled, eventualno neka terasa uz more (još sam pod dojmom kupanja i obale :D), ako je hladno, onda bi mi pivnica možda bila najdraža opcija. Recimo, da me dečko odvede u Tehnički muzej (tamo nisam bila već nekoliko godina), baš bi me to jako oduševilo. :)

    O bivšima se treba pričati, barem mislim tako, ali tek nakon popriličnog vremena provedenog u vezi. Spominjanje bivših rano je velik turn off. Družila sam se neko kratko vrijeme s jednim suuuuper dečkom. Stvarno je bio dobar i drag i zgodan i privlačan i divan i jako mi se sviđao, ali već kad smo prvi put pričali bivšu je (slučajno ili ne) spomenuo u nevezanom kontekstu. Zanemarila sam jer je po svemu bio baš dobar dečko, možda bi tebi bio beta, ali ja sam doista bila iskreno zainteresirana. U kasnijim susretima ju je spomenuo još nekoliko puta i bilo mi je iznimno žao kad sam morala zaključiti da od toga neće biti ništa. U nove veze se treba ulaziti slobodan od ljudi iz prošlosti, nitko ne želi biti štaka za prebolijevanje, to je tako nepravedno. :((

    E, vidiš, dodir je potreban, ali jako oprezno treba s njim, barem sa mnom. Sjećam se, kad smo se mi upoznali, ti doista jesi krenuo sa svim tim dodirima koje opisuješ, ali meni je to, recimo, bilo prilično neugodno, pogotovo jer su ti dodiri pomalo oštri, ponekad sam se osjećala kao da me bodeš. Recimo da je dobra varijanta da se krene s dodirima po rukama i ramenima, ali nastavi s njima tek kad i ako ja uzvratim. I kad to učinim to je znak da sam već napola "kuhana". :D

    Ako me dečko ne poljubi, pomislit ću da mu se ne sviđam. I za prvi spoj najbolje vrijeme za poljubac je baš rastanak. Vjerojatno ću cijelu noć razmišljati o tome ako se dogodi u tom trenutku. :)

    Mislim da bi seks svaki muškarac manje-više odmah, da ovisi samo o njemu. :D I to je sasvim okej, da djevojka odredi trenutak. :)
    I moram priznati da me jako napali ako vidim da sam dečku poželjna, a ne ponaša se s tim neandertalski.

    Koje traćenje ljudskog tijela i seksualnosti, ako je seks bilo kakav osim vatrenog.

    Opet s tim "volim te"... Bitno je da se s tim riječima ne razbacuje, kako se razbacuje s mnogim pojmovima, ali s tim baš jako. Kad se koristi onda kad muškarac/žena doista tako osjeća, bez kalkuliranja tko će ga prvi reći jer u tom trenutku te glupe kalkulacije više ne bi trebale biti ni bitne, niti bi trebao voljeti osobu koja bi se ohladila ako joj druga to kaže prva, zaista je nebitno tko će reći prvi.

    Ova stanka prije odgovora bi me baš takla u žicu (na pozitivan način), shvatila bih kao da osoba doista procesuira dobivenu informaciju i ne odgovara mehanički.

    Skittles? Are you for real? :O Ne mora biti vrlo vrijedno, ali ako je pomno smišljeno baš za mene... :) S obzirom da nisam nikad bila u vezi, nikad nisam ni dobila poklon za godišnjicu, ali karte za kazalište, operu ili koncert (prolaze i rock i klasika :)) bi me jako razveselile - da poklon bude nešto u čemu bismo oboje mogli uživati. :) Za Valentinovo ili tako neku manje važnu priliku bi me razveselio, recimo, mali kaktusić, jer ih jako volim. :) Ili zajednička večera kod njega doma ili mali izlet u susjedno mjesto je uvijek in.
    Doživljaji i stvaranje zajedničkih uspomena > neka skupa stvar.

    Ako sam ljuta i podižem glas, to ne radim bez razloga. Vjerujem da većina žena doista zna biti davež i velik "pain in the ass" i tada vjerojatno treba izignorirati to. Bilo bi pozitivno da to podnese manje-više stoički i bez puno samoobjašnjavanja, ali isto tako i da promijeni stvari koje me baš jako smetaju, jer sama sigurno ne bih dramila oko sitnica niti gnjavila nekog zbog nečeg za što doista ne smatram da je jako loše. Ili s takvom osobom ne bih bila u vezi uopće. Obje ove varijante su mi prilično neprivlačne.

    Da ga prevarim, najviše bih cijenila frajera koji više ne želi čuti za mene. Da shvatim da on za to ne želi ni znati, onda bih se pitala zašto je uopće sa mnom. No, prevara je jedna ružna tema o kojoj bih mogla dugo, tako da bolje da uopće ne krenem. :)

    Ne vjerujem u prijateljstvo nakon ljubavi. :) Ili nije bila ljubav.

    Ostalo mi je uglavnom irelevantno. :)

    Idem sad čitati ostalo kaj sam propustila. :D

    avatar

    05.08.2012. (15:00)    -   -   -   -  

  • -

    Primjer što sve može nastati iz "dobrice" koja se otkači jest Katy Perry. I njen već bivši muž Russel Brand. Dovoljno je samo pročitati njihove životopis iz Wikipedije, pogotovo njegov. Odrasla i malo ozbiljnija verzija onog lika "donesi filmove". Navodno su na kraju pol-pol dijelili njenu, jer on i nema nešto (zanimljiva inverzija)... Za sve je sigurno kriv rock'n'roll, a muškarci su nezreli kreteni :)

    avatar

    05.08.2012. (23:02)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Putin: ako pod "8-9 cura" misliš da si ih istražio svojim mesnatim strojem za bušenje nafte, a ne da su iz zajebancije na facebooku stavile da ste u vezi ili tako nešto, to je za 17 godina vrlo dobro. S tako dobrim startom nemaš se oko čega brinuti.

    @D. Eto, sada kada su svi dobro informirani što ti se sviđa možda se ovdje nađe neki gentleman da ti pomogne.

    @-: i očekivao sam da će se tako nešto dogoditi nakon onog njenog fijaska s pokazivanjem zaručničkog prstena na koncertu bivšem Alfa tipu iz škole. Vrlo zanimljiva, iako (kao što kažeš) tipična priča. Pogledat ću detalje malo poslije.

    avatar

    06.08.2012. (10:29)    -   -   -   -  

  • Putin

    pola su nako na fb po 2 -3 dana, pola "mesnatim strojem " hah..

    avatar

    06.08.2012. (12:29)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    Ima jedna ona iz "Trainspotting"-a...monolog u kojem glavni lik u pocetnom monologu filma zakljucuje..."i choose not to choose life..."

    avatar

    06.08.2012. (13:53)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Putin: 2-3 dana je u redu, ali mesnati stroj je ono što je bitno. Svejedno, za 17 godina je to i dalje dobar rezultat.

    Novi post: Stvarno? "Žene glume orgazam jer ne žele povrijediti muški ego"

    @Kretzy: sjećam se toga i film mi je super, ali je li to povezano s ovim postom? Ne pali mi se lampica...

    avatar

    06.08.2012. (14:01)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    U pravu ste...nisam razjasnio , da je poanta life=game.U cjelokupnom razmatranju koje pratim na Vasem blogu, zaparavo ispada da "rules are:there are no rules".
    Pa, koja je onda poanta...

    avatar

    06.08.2012. (14:08)    -   -   -   -  

  • D.

    Neću više, u redu, cinizam stvarno nije potreban. :/

    avatar

    06.08.2012. (14:23)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Kretzy: naprotiv, pravila ima jako puno, samo je problem što smo većinom naučeni na pogrešna. Ako misliš na nekoga tko bi se radije povukao nego igrao igru / život, to je isto sasvim u redu i o tome ponekad pišem.

    @D.: Kakav cinizam? Bilo bi mi stvarno drago da upoznaš nekoga tko odgovara tvojim (sasvim razumnim) zahtjevima :)

    avatar

    06.08.2012. (14:37)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Cure koje vole kretene 5: Kako izgleda seksualni život po izlasku iz zatvora

    avatar

    08.08.2012. (20:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...