Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • songfordead

  samo da te pozdravim
  lijep dan želim
  sfd

  avatar

  30.07.2012. (12:05)    -   -   -   -  

 • podijeljena

  Ha....prvo, razgovor o sexu, oko njega, nikako nije isto što i prostačnje ili psovanje! Pa ga radije niti ne bih stavljala u istu rečenicu. Kao da sex i silovanje podvodiš pod bilo koji isti nazivnik! Dalje, sexualiziran, vruć, razgovor, JEST podsticajan ženama, bar meni jest, jako! Podrazumijeva se valjda da to ne važi za konduktera, nego samo nekoga tko je dotle došao preko zadanih prepreka, kvalifikacija. Itekako me pali takav fini, inteligentni razgovor s nekim koga mogu zamisliti u svom krevetu u bližoj budućnosti. Nadmudrivanje, dvosmislene primjedbe, drski pogledi.... Također i u krevetu volim žešću raspravu, explicitne primjedbe i naredbe, komentare, želje i najave. Kako ne bih osjetila trnce u kičmi kada mi, dok dolazim do daha, s njim još duboko u sebi i s jezikom u uhu, objavi da još nije gotovo, te tiho naredi, naprči se visoko, sada ću ti i nju raspoloviti.....????
  Ukratko, prekompliciraš sa savjetima, mislim! Ženska sexualnost jest finija i zahtjevnija, ali samo dok se budi, uspostavlja i formira. Kada se već predajem nekome, već ga poštujem na bar neki način, uvažavam i svakako želim. Pa ne vidim zapreke da i on to osjeća, pa i izrekne svoje želje. Baš kao niti da sama izbjegavam zatražiti što...jače, dublje, ili drugačije Baš kada mi se tako hoće, kada mi treba! Ili korak dalje, da mi gurne ruku pod suknju i na nepriomjerenom mjestu, ako silno želi, potrga gaćice u nestrpljenju, pa čak i priljepi koju vruću po goloj guzi, ako mu dlan sam krene, kada mu već zaigra pred očima ! Svu filozofiju i obzire treba pustiti malo po strani svaki muškarac koji me uspije već zapaliti. Finese, intelektualna gimnastika i tako to, dolaze puno prije negom li je, što ja znam, primjerice važno, govori li mi da će me sada žestoko jebati, moli li me , ili samo odlučno gura na koljena pred sebe. Čak dapače, uopće nisam sigurna da je uspješniji, uzbudljiviji, način, recimo pitati me smije li....., nego li mi samo odlučno prikovati raširena usta na svoja bedra, prstima nemilosrdno zapletenim u kosu....dok mislim da će me ugušiti svojim pulsiranjem i valovima što dolaze sve do ruba nesvijesti.

  avatar

  30.07.2012. (12:44)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Ok, za to sve što kažeš u krevetu sam rekao da se može i da neke žene to vole. Treba dominirati. To je sasvim u redu. Ali iako si u pravu da ovdje malo previše pojednostavljujem stvar, meni se čini da i sama potvrđuješ ono što želim reći:

  Podrazumijeva se valjda da to ne važi za konduktera, nego samo nekoga tko je dotle došao preko zadanih prepreka, kvalifikacija. Itekako me pali takav fini, inteligentni razgovor s nekim koga mogu zamisliti u svom krevetu u bližoj budućnosti.

  Ako ga već možeš zamisliti takvoga, najveća je šansa da ćeš spavati s njim i ako ne budeš s njime pričala na takav način, a ako si podvojena je velika mogućnost da te to odbije. Ono što želim reći: ovo je neizmjerno delikatno područje, toliko delikatno da je za svakoga osim onoga tko ima izvrsnu sposobnost procjene kao minsko polje, a odnos potencijalne dobiti i rizika je prilično loš. Preporučam da se ljudi u principu klone tog minskog polja unatoč tome što neki mogu proći kroz njega.

  I da, naravno da sam s nekim ženama s kojima sam bio prije pričao o tako intimnim stvarima kroz razne igre koje će biti opisane poslije (po meni jedini praktičan način za razgovor o tim temama), ali ne mogu to nikako preporučiti kao opću metodu.

  avatar

  30.07.2012. (13:11)    -   -   -   -  

 • podijeljena

  Hm.....ja zapravo mislim da činiš tipičnu mušku pogrešku, mistificiraš žensko gledanje na sex i potrebu za njim!!! Nismo toliko različite, uprkos raznim prenemaganjima. Običan recept je gledati nas čim sličnije sebi, uz možda tek manju dozu bahatosti, sigurnosti, hajde, kako ti kažeš dozu dominacije, kao danak povijesti! Ono osnovno, ne čini drugome što ne želiš sebi, ili čini ono što je i tebi drago je nekako univerzalnije nego što ti držiš. Uvjerena sam da kada nekoga doista poželim, kada me zapali, on može "što hoće" samnom, u uvodu i u tijeku. Naprosto ga jedva čekam i želim mu udovoljiti podjednako kao što želim da on mene ugasi i zadovolji. a da bi me popalio ne može biti prevelika seljačina, ne može smrdjeti, ne može kopati nos, ne može pokazivati bepotrebnu silu i tako dalje i tako dalje.... Ali, hoću reći, ako me popali, neće mu se šanse smanjiti ako mu padne na pamet ispričati mastan vic, brzo izravno pokazati želju, pa čak i odvući me u neki posve neprimjeren kutak i natjerati da ga bolje upoznam...recimo na koljenima. AKO GA ŽELIM !!! U kojoj je priči puno više kemije, svemirskih sila i pogodnih okolnosti, od velike filozofije. Baš popu vaše strane, ha?

  avatar

  30.07.2012. (19:16)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Pa ne... u tome što objašnjavaš si sasvim u pravu, ali to se opet i opet odnosi na situaciju u kojoj si ti već velikom većinom privučena njemu i ostaje samo zaključenje stvari, a ja pričam o situaciji gdje privlačnost još nije sigurna - npr. spoju.

  Mislim da si od ovog posta dobila trunku krivi dojam, jer je inače gotovo cijeli blog usmjeren na ukazivanje muškarcima da ne budu p***ice i da budu agresivniji, dominantniji, samopouzdaniji, odlučniji i sl. jer se to danas sve više i više traži. I btw, sviđa mi se da na svom blogu sa svoje strane iskreno šalješ istu poruku ;-)

  avatar

  30.07.2012. (19:28)    -   -   -   -  

 • podijeljena

  Točno, sampouzdanje muškaraca je sexi, znanje iskazano kroz uspješnu kontrolu, vođenje u sexu, oko njega i u predigri u svakom smislu, a svako zavođenje jest predigra, zar ne, također. Ako malo zanemarimo elementarne, civilazicijske, preduvjete, pa i pitanje praga dobrog izgleda, upravo vam to ostaje na raspolaganju, čini vašu moguću prednost nad konkurencijom. Kako i svaki vlak obavezno prođe pojedinu stanicu, prođe i taj trenutak, određeno vrijeme kada ste nas možda mogli dobiti, osvojiti. Možda vam mame usade malo prevelik ego, ili ne znam što se točno desi, ali to teško shvaćate. Da svaka (hajde, da budem politički korektna, velika većina) žena želi nekoga muškog, stalno i uvijek, da zapravo imate puno veće šanse nego vam se čini. Dapače, da je nama sasvim razumljivo da pokušavate i da vam to načelno, opet uz civilizacijske norme, uopće ne zamjeramo. Pa dakle niti kada ne uspijete iz bilo kojeg od milijun mogućih razloga, to ne vidimo vašim poniženjem i promašajem, nego dapače. I kada mi ne pada niti na pamet, jedan mali dio mene uživa zbog zanimanja, tajanstvenijeg smješka, maštovitog pokušaja. Neki dan mi je i 70-godišnji pacijent izvukao osmjeh od uha do uha i potrebu da ga pohvalim i na glas kao zažalim što nije 20-30 godina mlađi....

  avatar

  30.07.2012. (22:36)    -   -   -   -  

 • hladan

  Ja izgledam dosta dobro. zgodan sam i sve to ali nemam spiku i djelujem hladno pa uvijek sve sjebem a vidim kako me zene gledaju :(

  Zavidim nekima koji znaju laprdati o svemu i svacemu i koji na taj nacin lako zene opuste i zabave, a to je velika prednost i na to zene padaju a ja to nemam. Kako poraditi na tome ako je uopce moguce?

  avatar

  30.07.2012. (23:55)    -   -   -   -  

 • Obama

  http://www.youtube.com/watch?v=yrlfF7udVbA&feature=related

  avatar

  31.07.2012. (00:52)    -   -   -   -  

 • little_psycho

  @hladan...khm ne znam na koji ce te nacin igniss savjetovati, ali ako si po prirodi takav, ne bih ti preporucila da se prenemazes i radis budalu od sebe pokusavajuci postati taj neki glasni laprdavi klaun, ne pali to bas sve zene. Dosta njih bi prije pale na ove hladne, misteriozne koje ne mogu prokuziti iz prve.
  Jebes ovcu koja bleji a malo mlika daje.

  avatar

  31.07.2012. (19:55)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @hladan: je**mu, ovo je još jedan dokaz da igra > izgled, ali volio bih stvarno da barem mene tako gledaju bez da išta radim :D

  Dobre vijesti su a) da imaš dobre temelje za unaprijeđenje, i b) da se tu vještinu može razviti. Čak i teški introvert je sposoban malo modificirati svoje ponašanje i vidjeti velika poboljšanja, vjeruj mi. Razina do koje doći nije spektakularna - pogledaj samo kakvi tupavi tipovi dobivaju lijepe žene - uvjeravam te da je to o čemu oni pričaju možda "glatko" i dobra igra, ali nije nikakva komplicirana znanost. Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

  Umijeće slušanja
  Umijeće baljezganja
  Dvostruki komplimenti
  Tehnika pristani i pojačaj (P&P)
  "Ono nešto"

  Moj savjet, ako nalaziš da ti je problem opušteno pričati sa ženama, jest da vježbaš opušteno pričati sa svima, a ne samo njima, te da s nekima od njih to činiš bez ikakvih namjera. Cilj i stres zbog toga što osjećaš da nećeš stići do njega je ono što te sabotira. Trebao bi početi od malih stvari. Znam da je ovo općenit savjet, no s ovom razinom detalja, vjerojatno je i najdetaljniji moguć.

  U vezi ovoga što je little psycho rekla - sasvim je u pravu, ali "samo budi svoj" ti neće pomoći. Živimo u ekstrovertiranom društvu i to je to. Iznimke su krasne, ali čovjek ne može živjeti od iznimaka. Ili, kako bi rekli englezi, "sorry doesn't feel the bulldog

  avatar

  31.07.2012. (22:35)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Zarobljeni smo u Ezopovim puževima, a feministi i sociolozi su naše bezobzirno dijete

  avatar

  01.08.2012. (21:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...