Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ToxFox

    Kod nas kao fol neka hladnoća trebala biti pa ništa, malo puhalo sinoć, a danas već sparina nevjerojatna...
    Bagremov i cvijetni med su mi najdraži, lipo mirišu, a pčele su mi fascinantne. To njihovo pamćenje pašnjaka, orijentacija, trud i rad... matica...
    Nije ni čudo da ih tvorci SF-a često (uz mrave) uzimaju kao osnovu za 'život na drugim planetima' jer su im način života, komunikacije i hijerarhija posebni.

    avatar

    23.07.2012. (15:46)    -   -   -   -  

  • cookandplay

    Baš čitam ovaj tvoj upis i cijelo vrijeme mi kroz glavu prolazi misao kao da gledam neki stari film...domaće mlijeko, priroda, pčelice, med, leptiri....nekako na asfaltu zaboravim da još uvijek takve stvari postoje.
    Fora mi je kukac biker heheh:)))

    avatar

    23.07.2012. (20:19)    -   -   -   -  

  • ksenija

    E... imam i ja obitelj sova u svojoj blizini...međutim...imam i problem :) Inače se budim rano,rano...sad sam na go i pokušavan odspavati međutim...neke ptice ...bit će vrane...u 5 vaaa vaaa...svakog jutra.Ako zatvorim prozor imam osjećaj da ću se ugušiti ako otvorim vaaa vaaa....lude skroz...ipak ...dobar je život u prirodi....s prirodom u spavaćoj sobi...moram samo kupiti široku traku i poljepiti kljunove...uživaj...pozdrav

    avatar

    23.07.2012. (20:30)    -   -   -   -  

  • primakka

    po medu nekako zaključujem da si iz unutrašnjosti. zato me čude kupine. prije dva dana krenula sam ih kao brati, al - šipak! nema još. jesu to divlje ili uzgojene?

    avatar

    24.07.2012. (08:25)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Med mi je velika slabost, ali i veliko zadovoljstvo, pogotovo od kada ga jedem malo, ali sa punim guštom ;)

    avatar

    24.07.2012. (08:31)    -   -   -   -  

  • Vesper

    @toxfox, da, pčele su pravi fenomen, svi takvi kukci kaj žive u zadrugama, pravi su uzor nama blesavim i pohlepnim ljudima, makar se i one znaju pokefati dok je hladno i onda nastaje pravi rusvaj u košnici, mnoge tako završe vani i stradaju. (malo sam čitala po netu o tome) :)
    @cookandplay, stvarno i jest idilično, dobro ti se čini. Ima i asfaltirana cesta nasreću, ali opet sam po položaju vixe dosta na osami, a to je baš super...pozz :)
    @ksenija, meni su isto jedno vrijeme vrane pile krv ujutro, ali je fala bogu prestalo.haha.
    Nadam se da i ti imaš kakvog zelenila oko sebe, ili bar kam otić s vremena na vrijeme.pozdrav i tebi
    @primakka, jesam, iz zagorja:) kupine su uzgojene. Imamo ih na dva mjesta, ove što su direktno na suncu su već par dana zrele, a ove druge u hladovini sporo dozrijevaju..možda je u tome stvar.
    @dražeN, i meni je, priznajem, pače obožavam ga i teško mi ga je pojest malo..ali u zadnje vrijeme pazim! :)

    avatar

    24.07.2012. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...