Komentari

gollynbossy.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NF

    naš hrelić ovdje u berlinu se zove boxhagener platz, razlika je u tome da su ovdje knjige jeftinije i posjetiteljke zanimljivije odjevene ;)

    avatar

    23.07.2012. (07:30)    -   -   -   -  

  • blade777

    Nekad se na Hrelić išlo kupovati jeftinije proizvode, a danas proizvode kojih nema u standardnim trgovinama.
    Ovaj tvoj trgovac je napravio dobar posao, a ni ti nemaš razloga za preispitivanje vrijednosti, jer je nabavljeno nešto tebi vrijedno.
    To se zove obostrano dobar dil.
    Mene više fascinira uvijek isti način prevare i uvijek iste boljke neupućenih, naivnih žrtava prevare(šibicarenje).
    Nisam bio na Hreliću više od 12 godina(bijah radi prodaje automobila, ali neuspješno), a vidim da se "kreografija" nije baš puno promijenila(sve je to poput nekakvog slobodnog plesa), jedino su tenisice na nogama protagonista šibicarenja malo sofisticiranije, sve drugo je isto kao prije.

    avatar

    23.07.2012. (08:41)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Prepuna mi je kuća stvari koje ne koristim, pa i kuharica. Koja je vrijednost recepta koji se ne koristi? Za kuhati po starome bi trebalo živjeti u nekim drugim vremenima ili imati dovoljno novca da se kupi nečije tuđe vrijeme, energija, znanje, vještina i dobra volja, mada, čak je i nemoguće nabaviti namirnice kakvih je bilo nekada. Istina, i tu bi se uz nešto novca dalo ... Naravno da nije sve u novcu i vremenu, ali u usklađenosti sa stvarnošću, tj. kontekstom i realnim mogućnostima, i osobnim, i okruženja, ne bi manjkalo sasvim prihvatljivih rješenja. Naravno, neosporno je da bi volio uživati u dobroj dalmatinskoj kuhinji, ali volio bi ja možda ostati i vječno mlad, a ne prodati dušu đavlu, jer sve iz mladosti nekako bolje miriši, ljepše je i izdašnije, ma kako siromašno zapravo bilo, ali ipak neće ići, osim u nekoj zamjenskoj, kompromisnoj varijanti, tipa Jamie koji sasvim dobro zna što radi, i radi to dobro, a kroz određeni broj godina i na njega će gledati kao na nešto nedostižno, s patinom, jer hrana u tabletama je već pred vratima, a vrijeme curi i curi i ... ;)

    avatar

    23.07.2012. (11:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...