Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • žukva

  Hvale vrijedna inicijativa koja je napokon urodila plodom i napokon se događa,a na koju sam odavna pozivao na forumu e-Metkovića,otvarajući temu o gornjim horizontima.Mislim da narod Neretve ne zaslužuje ovo što mu se godinama događa,a odnosi se prvenstveno na zanemarivanje od strane Zagreba,kao i svjesno guranje u zapećak Neretve od strane naših „neretvanskih“ političara koji su se u pravilu gore borili samo za svoju guzicu i guzicu svojih poslušnika kuferaša i dotepenaca.U neretvi se već godinama osim „gornjih horizonata“ taloži toliko problema nepravde,lopovluka,korupcije i nepotizma pri čemu političari pogoduju samo sebi i svojim priležnicima,dok je narod prepušten na milost i nemilost,hohstaplerima i lupežima.Stoga se Narod Neretve mora masovno odazvati na ovaj skup i dostojanstveno i glasno reći da nije samo ovca za šišanje,već da zna misliti svojom glavom i boriti se za sebe i bez takozvanih domaćih političara i samozvanih „doboročinitelja“ za Neretvansku stvar. Ružna bi stvar bila kada bi bilo koja politička stranka iskoristila ovaj prosvjed za vlastito eksponiranje i mišljenja sam da politika i političari ovdje nemaju što tražiti i ne treba im to dopustiti ,a bit će sigurno pokušaja jer se bliže lokalni izbori,jer Neretva ima svježih mladih,obrazovanih korupcijom i nepotizmom nezatrovanih kadrova koji znaju misliti svojom glavom i koji znaju reći što ne valja bez da im netko stavlja riječi u usta.Narode Neretve sjetite se svojih djedova koji su nesebično čuvali ovaj komad raja od raznih utjecaja i osvajača,sjetite se Neretvanskih gusara od kojih su strepile najače sile na Mediteranu.Opravdajte njihovu žrtvu i učinite Neretvu iznova ponosnom i naučite misliti svojom glavom i boriti se za Neretvu,koja će nam u konačnici znati zahvaliti i nahraniti nas kako je to stoljećima radila.Zato Neretvani masovno na skup i za početak glasno kažite što vas boli i muči.Neretva je u našim,a ne u njihovim rukama i to ne zaboravite.

  avatar

  21.07.2012. (14:40)    -   -   -   -  

 • patriot

  Bogami je Neretva u njihovim rukama a ne u našim.
  Zimi puste višak (možda namjerno skupljen), dolina Neretve krklja i utapa se, i ajde ga spriječi. Napravit zid pa nedat vodi ovamo?! U par navrata su pokazali da imaju to oružje u rukama. Ključ problema je u rukama Balkanske mafije, tu treba veze povlačit. Ostvare li se ti horizonti, onda zbogom, mandarine, kupus, salatu i dinje ćeš morat naučit da piju slanu vodu.
  Prosvjed? Prosvjed neće napravit ništa ali je ipak bolje nego sidit.

  avatar

  21.07.2012. (15:19)    -   -   -   -  

 • Matija Gubec

  Prosvjed bi se trebao održati u Opuzenu jer je najviše ugrožen dojnji kraj, ovakomislim da oni ozdale neće niti doći a ovi "ozgare" su malo indiferentni kao i svi skupa... Bilo bi dobro da se skupi masu ljudi, ali ako ne onda Čačić može i dalje po svom a nama tko je kriv onda. Ma ja nekako mislim, da nam netko oduzme svu zemlju nekakvim dekretom i da netko pozove na prosvjede da nebi došlo puno ljudi, jednostavno neznamo prosvjedovati za svoja prava kao većina koja se nastoji nikome nezamjerati i nije ih briga.
  Volio bih da se varam...

  avatar

  21.07.2012. (15:24)    -   -   -   -  

 • .

  .

  avatar

  21.07.2012. (15:25)    -   -   -   -  

 • YEEE

  prosvjede treba odrzati u zagrebu ,prid saboron i vladon ,a ne prid janbon i ako nema koristi od obadvoje ili blokirat magistralu uz poziv i prisustvo strani medija,

  avatar

  21.07.2012. (23:34)    -   -   -   -  

 • Nestašni crni mačak

  Osim prosvjeda koji je svakako potreban trebaju i gradovi i mjesta u dolini Neretve kao i Stonjani uputiti pismo Vladi RH gdje ih se službeno upozorava na moguće posljedice. Takodjer treba zatražiti obrazloženje odluke da se potpiše takav ugovor.sa jednom sastavnicom suverene države BiHa da se pritom preskoči ta ista država.
  Pored toga, treba kontaktirati sve nacionalne televizije i ponuditi sučeljavanje ili barem razgovor na ovu temu.
  Nadam se da ova Vlada ima hrabrosti kazati da je pogriješila.

  avatar

  22.07.2012. (11:02)    -   -   -   -  

 • Podravec

  podrška iz Podravine. I nama su prodavali priču o hidroelektranama na Dravi, ali nisu spominjali ogromne štete od sušenja šuma, pojačane erozije, ukapanja korita, pada podzemnih voda...DRŽTE SE!

  avatar

  22.07.2012. (11:40)    -   -   -   -  

 • YEEE

  nista ti vlast nije briga za neretvu,jer je na to upozorava PRAVAS TONCI TADIC ,odma iza rata,a i ja san o tomu govorija JAMISI ,jer mi je to u razgovoru prid hotelon napomenija pokonji profesor ZIVKO JERKOVIC , ali to nikoga nije briga jer su se takmicili ko ce vise pokrast po neretvi ,i sad smo svi najebali a i buduce generacije u neretvi ,BOG DA DA SE ISTA POZITIVNO POSTIGNE ,ALI TESKO SA TON BANDON ,

  avatar

  22.07.2012. (18:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...