Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • lemy

    @ njena ruka stisnuta u saku meni najvise govori.Da mu obgrli nogu ili ruku ili da ju gurne u njegovo medjunozje dojam bi bio sasvim drugaciji zar ne? Bude ona njega potrosila, bez brige ali za sada joj odgovara.Uostalom tako ga je i hapnula, igrajuci emotivnu, empaticnu i senzibilnu zenu koja je ,eto, bas u njemu nasla emotivca kakvoga trazi, On bebac a ona preracunljiva sponzorusa.

    avatar

    21.07.2012. (13:44)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Točno tako, to sa stisnutom šakom je dobro opažanje.

    Ali u ovom slučaju ne bih htio da fokus bude na tome kakva je ona, već kakav je on - za ovakvo njegovo postavljanje, čak i ako netko nije pobornik toga da bi muškarac trebao biti snažniji / jači / vođa / zaštitnik, svejedno nema nikakvog opravdanja.

    Reći da je ona preračunljiva sponzoruša je previše simplificirano. Žene u takvim situacijama (ako se radi o takvoj) se uspješno uvjere u to da je to točno ono što žele, i to nastaviti misliti i izražavati sve dok se od vagina previše ne osuši od pomisli na gigantskog Betu pored sebe. To u 90% slučajeva nije kalkulacija.
    i.e. rezultat je možda isti, no motiv nije zavjera, već samo neobuzdani hir.

    avatar

    21.07.2012. (13:48)    -   -   -   -  

  • lemy

    @ ne igra on nikakvu ulogu u tom odnosu, "beta" je bio, to je realno i ostao i kao takav tog "komada" on osvojio nikada nebi.Ona vodi igru od samoga pocetka i njeguje njegovu "betu" tako da se on osjeca alfa.Zasto bi to cinila ? Ona pokazuje nama da nije zadovoljna.Zasto ne pokaze njemu ?

    avatar

    21.07.2012. (14:15)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    http://bs.wikipedia.org/wiki/Venera_iz_Willendorfa

    avatar

    21.07.2012. (14:24)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ako je ono što pitaš "bi li bilo bolje da je iskrena u tome da želi primati Alfa kobasicu, a ne da se pretvara s ovim?" ... da, pretpostavljam da bi bilo. No ono što želim reći je da bi ovakvo ultra-Beta ponašanje bilo granično odvratno s bilo kojom ženom ( čak i onom koja iskreno voli izraze nježnosti ) u bilo kojem vremenskom razdoblju.

    Ani ram:
    a) ona je trudna
    b) Erotski crteži iz Pompeja: 1 2 3

    Postoje iznimke, naravno. Jedno od rijetkih mjesta na svijetu gdje su debele žene trajno i nesumnjivo popularne je Mauritanija, a čak i za to sumnjam da se radi o seksualnoj privlačnosti, već samo o indikatoru statusa u zemlji ekstremne gladi (žene se prisilno "šopa" kako bi se pokazalo da je obitelj bogata). Ne mislim da bi ijedna debela žena trebala misliti da je poželjna zbog egzistencije nekoliko izoliranih fetišista u brutalnim uvjetima negdje u svijetu.

    avatar

    21.07.2012. (15:14)    -   -   -   -  

  • lemy

    @ mozda bi mogla primiti "alfa kobasicu" ali imati je nikada nebi mogla.Alfa muskarci furaju sa alfa zenskami ako su fakat alfa i samo takve zene ih takvima cine.Ove ostale su margina, besperspektivne, bezkarierne i nesposobne cure koje mogu patit za alfa muzjacima ali ih nikada imati ne mogu.Jedino kaj mogu je da ucjenjuju svoje beta muskarce kak bi one mogle sa alfama kojima mogu biti samo kanonfuter ako se ovi bas izgube na trenutak.

    avatar

    21.07.2012. (16:02)    -   -   -   -  

  • ah

    Ženama ipak draži „macho muškarci“

    Ideja da žene smatraju da je suvremeni muškarac koji je skroman i metroseksualac, atraktivniji, čini se da je samo mit, pokazalo je najnovije istraživanje objavljeno u časopisu Psihologija muškarca i muževnosti. Istraživači su otkrili da žene u biti odbija muška skromnost i i njihova ženstvena strana

    Autori su napisali da su pridržavanje muškim normama (biti macho) i stereotipi bili povezani s negativnim posljedicama za muškarce. Oni su ustvari htjeli utvrdi da li je doista istina da će „muškarcima oslobađanje od veza tradicionalne muškosti biti od koristi".

    Umjesto potvrde mišljenjima i prijedlozima koji su „vladali", znanstvenici su utvrdili suprotno. Ženama je, čini se, porast ne-macho muškaraca spolno neprivlačan.

    .http://www.centar-zdravlja.net/zanimljivosti/2388/zenama-ipak -drazi-„macho-muskarci“/

    avatar

    21.07.2012. (20:42)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Vec sam prije u komentarima pisao o datingu u New Yorku.
    Evo sta kaze danasnji clanak u Daily Mailu:

    [a href=http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2177798/There-s-lot-attract ive-females-suburbs-Why-single-women-leaving-Manhattan-search-love.html target=_blank]Jadne zene napoustaju Manhattan da nadju muskarca[/a]

    Citiram direktno iz clanka:

    1) buduci da omjer muskaraca/zena nijeu njihovu korist, zena s Manhattana se sada okrecu predgradjima New Yorka da nadju muskarca koji zeli commitment tj. odanu, vjernu monogamnu vezu

    2) u Mahattanu je 742 400 single muskaraca i 729 500 single zena u dobi od 20-34 godine

    3) Manhatttan sve vise i vise postaju grad nezrelih muskaraca koji ne zele odanu, monogamnu vezu

    4) U clanku su citirane zene: Megan (30 godina starosti), Deanna (36), Robyn (35)

    Da covjek prihvati clanak, zdravo za gotovo, pomislio bi: "Jadne zene s takvim muskarcima."

    Ali, oni koji citaju blogove iz Manosphere i s tematikom Igre, oni koji su uzeli Crvenu Pilulu, znaju da je istina daleko, daleko drugacija. I da su ove zene mogle imati tu zeljenu "odanu, monogamnu vezu" samo da nisu cekali do 30-i-neke i da su ranije sjahale sa Alpha vrtuljka.

    Nema jace sile na ovom svijetu od racionalizacijskog hrcka koji neumorno trci po svom tockicu.

    avatar

    23.07.2012. (20:49)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Imam problema sa unosom linkova.

    Ovo gore je clanak od 23.7. iz britanskih novina "Daily Mail", a zove se
    'There’s not a lot of attractive females in the suburbs': Why single women are leaving Manhattan in the search for love

    pa ga mozete naci preko Googla

    (Igniss: ako mozes, editiraj ove moje komentare tako da link radi. Pozdrav.)

    avatar

    23.07.2012. (20:52)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Lemy: ma sve je to meni jasno i istina je... ali to nije nešto što stvara ili ne stvara (niže) Beta muškarce. Iako da, dobro je imati na umu kako se čovjek ne bi slučajno vezao više od pump 'n' dumpa :D

    @ah: hvala na još jednoj potvrdi igre. Iako, napominjem da je ovo fluidna i relativna stvar - Justin Bieber i onaj tip iz Twilighta kojem se ne sjećam imena (ah da, Pattinson) dobivaju više p***e od svih olimpijaca na svijetu zajedno, a svi znamo kakvi su ;-)

    @Vuk: "nezrelih muškaraca koji ne žele monogamnu vezu" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    ali ono stvarno, BWAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!

    Podsjeća me na ono Rooshevo, "If you can't find a man even in Washington DC, you're a LOST CASE" :D

    Ne mogu editirati tvoj komentar, ali evo gotovi link... zapamti, koristi url tag, a ne a href. link

    Novi post: Cure koje vole kretene 4: Meksička kraljica ljepote uhićena s gangsterima

    avatar

    23.07.2012. (21:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Zašto sam ostavio svoju debelu ženu

    avatar

    25.07.2012. (12:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...