Komentari

dayafterday.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • fulvus

    toliko te dugo nema na ovim prostorima, a onda napišeš post gdje obuhvatiš sve bitno u zadnjih par godina:) glede maje sever slažem se s tobom, jer me toliko živcira njen način govora da smjesta gasim tv dok je vidim. za proslavljenog đelu i dokumentarce neupitne kvalitete čula sam da čovjek nije štedio, a nije ga se to valjda ni tražilo.
    a sad idem skrolat i čitat staro, jer si očito bila dosta aktivna nakon rascvjetalog maja:)

    avatar

    20.07.2012. (11:26)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Mirjana Rakić i Reporteri, moja omiljena emisija.
    Ne znam koliko je ona zaslužna za nju, jer većinu emisije ide opet nečiji tuđi dokumentarac, ali izbor tema je odličan kao i ponekad izbor gosta na kraju. Bila sam, npr., ugodno iznenađena jednim palestinskim gostom, s obzirom da strahujem da smo previše prestrašeni raznim lobijima, zbog kojih se ispričavamo i bakterijama na Grenlandu..
    :D dijelimo mišljenje i o mitu o Japanskom radniku... od kud njizi kod nas upitam se ja, kad nam stalno tupe kako đapanjezi znaju samo za rad, rad, rad, red i disciplinu.
    Ma sve što si napisala mi je super.. ja tebe čitam kao ozbiljnu duhovitu kolumnisticu, sa suptilnim žalcem :)

    avatar

    20.07.2012. (21:49)    -   -   -   -  

  • file

    Draga prijo, evo ti píšen pismo s mini godisnjeg odmora koji smo nekad, prije nego smo postali JAPANCI, zvali vikend. Zahvaljujuci čudima suvremene tehnike, smartphonu i mukte-netu iz Maritima, evo i mog skromnog doprinosa na temu GO u Dalmaciji: jebeš godisnji koji traje tjedan, dva ili misec dana. To je mjesecni odmor. Ili neka traje godinu ili nista. A buduci da ne radin ni u saboru ni u vladi - nista.
    Sori na tip-felerima, tipkovnica je minijaturna.

    avatar

    22.07.2012. (16:29)    -   -   -   -  

  • Day

    Nakon "japanskog" godišnjeg
    @fulvus-hvala ti, ali ja ti uvijek u stvari lupam po istom. Samo se akteri mijenjaju. Što se tiče maja sever ima ih podosta. Ali nisu one krive. Nego ta niska doza samokritike me iznova fascinira. Ajde čitamo se.
    @toxfox-ispucavanje žalaca nam je doma sportska disciplina. Ne znaš ko je bolji, ali najvažnije mi je da sam i kćer inficirala pa je i ona dobra u tom mentalnom pikadu. To je ono na mladima svijet ostaje. Vraćam kompliment -nisi ni ti "cviće u pitaru". :)
    @file-nije te sveki satrala to je dobro. Pozdravi ekipu u Maritima. U mom selu samo more i sunce keine wi fi . Ali kupila ja stick kad odem na onaj godišnji za koji nitko ne smi znati. Pozdravi studenticu, školarca, ajde i muža možeš, a tebi poljubac. A što se tiče tipkovnice srića da dobro vidiš!

    avatar

    22.07.2012. (22:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...