Odlično! Ja sam ti slično takvo delala od hajdinskih žganci, samo bez maščobe, joj kak je to fino... dok sam bila u trudnoći zakačila sam se bila i samo to sam jela (i pokoji kiseli krastavac, hehe). :))
16.07.2012. (19:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
... ta palenta na zaru mi bzvz, meni re samo sa brodetom ili dobrim gulasom, more i z secerom i mlijekom, a i kakoF kolacic, uz meso samo peceni krumpiric i puno saaaalaaaateeeeee
17.07.2012. (09:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš sam ovaj vikend kupio na placu grubo mljevenu kukuruznu krupicu i razmišljam kako je iskoristiti, i eto, taman tvoj prijedlog. Misli slijede kao leptirići na blagom povjetarcu (prži klima), dok se u daljini čuje cvrčak (bušilice s obližnjeg gradilišta). Što bi rekao Budimir, zvan Buda, s kraja moje ulice: "Što te ne ubije, ojača te!". To naravno ne vrijedi uvijek. Mene je puno armirane hrane itekako izranjavalo i oslabilo, naravno, ne zbog nje same, nego što sam pretjerivao, ali to zapravo i nema puno veze sa tvojim postom, kao što i inače biva, svatko dere svoju kozu. Virtualni svijet trpi svašta. I Budimir je prigodno izmišljen, ali zbilja nema veze. Srdačan pozdrav ;)
17.07.2012. (10:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Pa to je sad prigoda za jednu ojkalicu..
Lipa li je kukuruzna pur, pur, pura,
kad se u nju kajmaka nagura ;) oj! ... naravno ;)
16.07.2012. (17:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Odlično! Ja sam ti slično takvo delala od hajdinskih žganci, samo bez maščobe, joj kak je to fino... dok sam bila u trudnoći zakačila sam se bila i samo to sam jela (i pokoji kiseli krastavac, hehe). :))
16.07.2012. (19:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
kako me to sa žgancima i purom uvijek zbuni ako netko ne napiše da je to palenta i ciao
16.07.2012. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
štosno. :)
16.07.2012. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
tko zna zna..
17.07.2012. (08:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mocvara
... ta palenta na zaru mi bzvz, meni re samo sa brodetom ili dobrim gulasom, more i
z secerom i mlijekom, a i kakoF kolacic, uz meso samo peceni krumpiric i puno saaaalaaaateeeeee
17.07.2012. (09:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Baš sam ovaj vikend kupio na placu grubo mljevenu kukuruznu krupicu i razmišljam kako je iskoristiti, i eto, taman tvoj prijedlog. Misli slijede kao leptirići na blagom povjetarcu (prži klima), dok se u daljini čuje cvrčak (bušilice s obližnjeg gradilišta). Što bi rekao Budimir, zvan Buda, s kraja moje ulice: "Što te ne ubije, ojača te!". To naravno ne vrijedi uvijek. Mene je puno armirane hrane itekako izranjavalo i oslabilo, naravno, ne zbog nje same, nego što sam pretjerivao, ali to zapravo i nema puno veze sa tvojim postom, kao što i inače biva, svatko dere svoju kozu. Virtualni svijet trpi svašta. I Budimir je prigodno izmišljen, ali zbilja nema veze. Srdačan pozdrav ;)
17.07.2012. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...