Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Ani ram

    Gledala sam zimus tog njegovog trojanskog konja... poprilično mučenje, moram priznat, ne konja, nego mene kao gledatelja, ne bih to iskustvo htjela ponovit.
    No, trenutno se čudim čemu bi netko došao u naše propizdine svijesti i tu nešto poželio započeti? A da to nešto nema veze s pompoznim akvaparkom, turističkim velezdanjima ili nekim segamega trgovačkim centrima, najnajnaj na ovom dijelu Balkana... Mislim, on bi radio nešto što ima veze s Kulturom??? Jedini odgovor koji mi se nameće jest da se radi o totalnoj neinformiranosti, ili je nešto drugo, što autor prikriva pod motom: želim vam pomoć... kako, jebote? S koje si ti kruške Bela pao???

    avatar

    13.07.2012. (22:42)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Ani, ta je neobična kruška i meni uzrokovala mnogobrojne upitnike :0) ali njegova zapažanja o kaosu koji (ga) je zatekao, ne ulazeći u njegove motive (neomađarizacija? ;0), na našu žalost stoje. i to ne kao kruška, nego drito kao kakav baobab, cedar, bukva, hrast (prerasla banana?), uglavnom neko poveliko i vrlo vidljivo drvo.

    avatar

    13.07.2012. (23:25)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Sumnjiv je čiča,
    definitivno sumnjiv.

    avatar

    14.07.2012. (05:59)    -   -   -   -  

  • ljelja

    To ti je sve međunarodna "znanstvena" mafija. Ja tebi recenziram tvoj "međunarodni" časopis ti meni moj i tako oba časopisa iz žnj kategorije odjednom osvanu u A kategoriji. Što dodaje dobar kus bodova za napredovanje u karijeri. Isto tako i s međunardnim doktorskim studijima .... Čak i da je sve zloba ovo što sam navela, postoji propisana procedura unutar Sveučilišta a poslije to ide na odobrenje u Ministarstvo obrazovanja i znanosti i nema veze s Ministarstvom kulture ...
    Tako da gosp. Redatelj ili je toliko pun sebe da misli da sve mora pasti na koljena pred njim ili nije razumio što mora napraviti, ne sam, nego u tijesnoj suradnji sa splitskom akademijom ili mu ovi nisu uopće objasnili pravu proceduru iz samo njima znanih razloga.
    A o našim nepismenim i neobrazovanim novinarima, koji od korice limuna hoće pošto poto limunadu da ne govorim.

    avatar

    14.07.2012. (06:30)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    u pravu si, mađaroni ponovo napadaju!

    avatar

    14.07.2012. (08:38)    -   -   -   -  

  • NF

    nek se dokaže u pragu, jebeš provinciju xD

    avatar

    14.07.2012. (08:45)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a koji je sad ovaj koji vodi pomutnju i novitete u naše vode ha? on bi pokrenuo studiji ma je li? i da naši mi profesori ispadnu nule prema njegovim kolegama? i da sad krene nešto izvrsno pa da ispadne da su svi ovi ladili jaja? I još birokrati da se moraju pokrenuti i izmisliti pravni identitet tom studiju? Šta ovaj tip ne shvaća koliko su oni prenatrpani poslom? Koliko papira samo moraju rješavati izmešu pauze za kavu, pauze za novine, pauze za ručak? Taj gospodin mi pari već ostvaren pa mu savjetujem neka ode tražiti sreću negdje drugdje a ne u ovoj prokletoj avliji gdje nedo bog da želiš ostvariti gram nečeg dobrog jer će ti sjest za vrat sve pijavice ovog svijeta koje su dobre samo u srkanju krvi na slamku.

    avatar

    14.07.2012. (09:15)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @alexxl, sram ga bilo, puno priča.
    @ljelja, sve stoji. samo je projekt Hitro.hr pao. ma što pao, objesilo ga naglavačke. strani investitori - šic.
    @zube, ustani Bane, trutino, šta se izležavaš na plaži?! XD
    @NF, zar u tome nije i point? u Pragu je sada pusto, češkinje su na Jadranu? ;0)
    @neverin, ma jesi vidio ti tog mamlaza, on bi nešto kao osnivao, pokrećao, podučavao. a svima je poznato da su Hrvati savršeni takvi kakvi jesu, najpametniji na svijetu i da nam baš nitko i ništa ne treba. čuj dijeliti znanje. eheh. kakva je sad to nebuloza. čuj osnovati studij u roku dva mjeseca. ahah. niti trećina čekanja na magnetsku. pa ne može to tako. svašta i nekima pada na pamet.

    avatar

    14.07.2012. (10:37)    -   -   -   -  

  • Neverin

    da sam na njegovom mjestu pokupio bi prnje i govorio kolegama da odjebu u širokom luku od ovog šipražja :D

    avatar

    14.07.2012. (11:35)    -   -   -   -  

  • Drvenik Mali

    Nešto slično sam čuo iz propovijedaonice na Kaptolu 9 …
    Objavi se "ako" imaš muda!!!
    Gay Pride...???
    Posjeti ako te je strah...

    avatar

    14.07.2012. (13:30)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @neverin, ma znaju već kolege. loš tam-tam najdalje se čuje.
    ???a gle ovo malo drvce, ne na sunce između 10-16.

    avatar

    14.07.2012. (16:49)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Doktorski studij nije strana investicija nego sisanje ono malo para što ih za visoko školstvo daju naše vlade. A ako se otvara na privatnom Sveučilištu, što splitsko nije, onda taj studij plaćaju doktorandi.
    A to da u nas propadaju ozbiljne moguće investicije to je točno. Obzirom na nivo opće neprofesionalnosti u Hrvatskoj nije ni čudno a i zaslužili smo jer ne možeš dobit nešto za ništa.

    avatar

    14.07.2012. (17:22)    -   -   -   -  

  • blade777

    Ako nije novac problem, neka se javi ustanova, institucija il osoba koja će to sve platiti.

    Budimo razumni, novac je itekako veliki problem.

    avatar

    15.07.2012. (10:17)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @blade, naravno da je nedostatak novca, u svijetu koji se vrti oko novca, velik problem. to nitko ne dovodi u pitanje.

    avatar

    15.07.2012. (11:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ljeljo, znam da nije, sve što si rekla je točno. i ne tvrdim da je doktorski studij strana investicija (ne u financijskom smislu, iako u intelektualnom u ovom slučaju - da). ovaj put samo pokušah oko svrnuti na običaj, a zapravo veliku prepreku, naše ozloglašene birokratske hitrosti, pa i u tom sektoru. što se plaćanja tiče, na privatnim plaćaju zadanu cijenu, ali koliko znam doktorandi plaćaju semestre i na državnim sveučilištima. isto nije riječ o malim ciframa, iako dakako manjim od. samo što te obročne uplate onda idu pod stavkom sveučilišnih administrativnih troškova ili kako to već nazivaju (sad razmišljam da bi bilo vrlo poželjno na jednom mjestu objaviti usporedne cjenike, ali potpune troškove, bez muljanja, do kraja transparentno, pa da se vidi tko pije a tko... uzaludan san u ovoj mutnoj bari ili tako nešto već postoji?).

    avatar

    15.07.2012. (11:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...