Komentari

blackmarket.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Aaren

    Meni je Jan predivno i najdraže ime, ali nisam ga htjela ovdje koristiti. Čuvam ga za neke druge priče. No, Zinna je jedno od rijetkih imena na Z koja se meni sviđaju, stoga se slažemo.

    I hvala ti, draga. Volim tvoje komentare, znaš? I savršeni su takvi kakvi jesu, bez ikakve dopune, makar znam što si htjela reći onime u zagradi.

    Što se posta tiče, ovo je predivno i jebeno me skoro rasplakalo, ali imam sreće što sam sa suzama presušila. Tako si lijepo opisala Camdenov i Azrin odnos. Divan je i ja ti se divim. I Azrina prošlost je dirljiva, zaista jest. Od malene, sretne djevojčice do samozatajne djevojke bio je dug put, ali isplatilo se. Našla je ljubav života, nekoga tko se kaje i želi biti s njom, a i ima prijatelje kojima vjeruje i koji joj vjeruju. Nema boljeg, zapravo.

    Divno je ovo, stvarno jest i falit će mi Florence nakon idućeg poglavlja. Tražila bih te da požuriš s njima inače, ali ovaj puta oduži. Ne želim da završi, bila je ovo jako dobra priča. I čitat ću je iznova s vremena na vrijeme.

    :*

    avatar

    13.07.2012. (23:49)    -   -   -   -  

  • Aaren

    I ovaj gif, da! Tako sam se nasmijala na njega. :')

    avatar

    14.07.2012. (11:55)    -   -   -   -  

  • Blanš

    draga :)
    Prvo,zadnja rečenica koju si napisala me rastužila,moram priznati,ali znam da ti nisi gotova s pisanjem pa ćemo čekati dalje.
    Drugo, ovaj post je predivan, stvarno. divno pokazuje njihov odnos i duboku povezanost, kako su se ujedinili i stopili praktički i..upotpunili jedno drugo, odvodeći se u vrijeme najveće radosti. divno.
    Oduševila si me.
    I da, i ja sam se nasmijana na gif :D

    avatar

    16.07.2012. (14:41)    -   -   -   -  

  • Ruth

    Drago mi je vidjeti ovdje nešto novo.

    Na trenutak si me uspijela rastužiti, iako ja ne pokazujem bilo kakve emocije prečesto, pogotovo ne emocije tuge ili plača, ali u ovim riječima je bilo dovoljno toga da se nisam mogla suzdržati. Mislim da mi je ovo jedno od najljepših poglavlja. Azra i Cam, i nitko više, njihov odnos na početku pun ljutnje i bijesa od Azre te pokajanja i očaja od Cama, ali opet sve to na kraju završava oprostom i zagrljajem, trenutku kada se prepuštaju uživanju i onome što najviše vole. Samo se nadam da je Camovo pokajanje iskreno jer ne znam da li bih, da sam na njenom mjestu, koliko god nekog voljela takvo što oprostila. Također, drago mi je zbog Azre koja je ostavrila svoj cilj te zakoračila u svijet znajući sve njegove dobre i loše strane, a uz to postala jedna hrabra i dobrodušna djevojka.
    Već sam ti i prije pomenula, mislim barem, da će mi ova priča nedostajati, ali sve ima svoj kraj. Očekujem uskoro i zadnje poglavlje, nestrpljiva sam. :D

    :*

    P.S. Tessa.

    avatar

    20.07.2012. (19:49)    -   -   -   -  

  • Ruth

    Samo da javim da sam i ovdje i da imam nešto novo. :)

    avatar

    21.07.2012. (18:22)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Morala sam, recimo to tako. Ipak sam se odlučila da ću je pisati samo za sebe, pa kad završim jednoga dana ću ti poslati.

    :*

    avatar

    05.08.2012. (19:44)    -   -   -   -  

  • Aaren

    Jesam, jesam. Ne brini, samo nisam imala vremena odgovoriti. :)

    Upravo to. Barem ne idem s brooklyn-bridgea, tako da nemaš brige.

    avatar

    06.08.2012. (19:21)    -   -   -   -  

  • Bianca

    I'll write a proper comment when I catch some time. Do tada:
    http://i46.tinypic.com/2zxs1s6.jpg
    http://i46.tinypic.com/294l7x0.gif
    h ttp://i50.tinypic.com/afd1lf.gif
    http://i45.tinypic.com/dy6ble.gif
    http://i45 .tinypic.com/24wefs1.jpg
    http://i48.tinypic.com/iw3lno.gif

    avatar

    10.08.2012. (17:41)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    NAJDRAŽA PRIJATELJICE U GIRLY FANOVANJU NAJBOLJIH STVARI.
    komentar čim se ocijedim od ovog odvratnog znoja, ali tu sam i očekuj večeras kabum kabum, novovov !

    avatar

    24.08.2012. (16:50)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    naviknut ćemo se toliko da će glava boljeti (never).
    i ti meni sa svojim ludim pričama i ludorijama vrijednim divljenja, hohoho !

    avatar

    24.08.2012. (16:58)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    naslov je savršeni sažetak cijelog teksta. privatne borbe azre i cama kao i njihova zajednička u jednoj jedinoj sceni je bila vrhunac i glavni upitnik njihova odnosa. jedino moram reći da sam na nekoliko mjesta bila zbunjena jer neke stvari koje su vodila ka logičnom nisu bile, ali kad sam ponovno razmislila, shvatila sam da sam trebala možda dublje ući u tekst. tipa - odlučila je prestati sanjariti, ali se onda potpuno posvetila izmišljenim svjetovima knjiga - kao što rekoh, na prvu nisam shvatila, ali onda mi je sinulo da je azrin čitav život sanjarenje, a u knjigama je budnija i svjesnija nego što je ikad bila. zato je i postala najmlađa, fantastična književnica uspjevajući kroz riječi. kroz to sam bolje pojmila njen oprost jer to nije mala stvar, pogotovo za azru čiji"novi" život je obilježila smrt jednog roditelja. možda je upravo tim oprostom zadržala tu svoju konstantu i baš zbog toga je oprostila camu i odlučila samo voljeti i voljeti djela, a sve ostalo su na koncu samo riječi i - tišina.
    božuri, jao, vrt mi ih je nekada bio pun, ogromni okrugli cvjetovi (najčešće bijeli). zamirisali bi cijelo dvorište. *memories*
    grozim se što je ostao još jedan post, ali s divnim olakšanjem sam završila čitanje ovog posta i mogu samo reći da jedva čekam novo. i i nadam se da ćeš uspjeti izdvojiti djeliće misli od milijun kojih imaš i podijeliti koje s nama *__*.

    kroz pola sata objavljujem napokon, it is time. *serious face*


    ljubavh !

    avatar

    24.08.2012. (22:09)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    stiglo !

    avatar

    24.08.2012. (22:47)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Hmm, vidim da nisam javila. Prvo sam mislila da nisam pročitala post pa sam mislila to sve sutra, ali skužim da sam još prije ostavila ti komentar (pod imenom Ruth).

    Uglavnom stavim to za zabranu reklama, ali nisam stigla danas. Osim toga nisam znala da je ono tvoj blog točnije nisam znala niti da postoji, haha.

    avatar

    25.08.2012. (22:40)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Strah? Ne razumijem baš. :/

    avatar

    25.08.2012. (23:14)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    adam kent, pijanist ? to je jedini za kojeg sam čula. :O
    prestani pljuvati po svojim komentarima, glupane !!


    p.s. pola si u pravu za postapokaliptično, migmig

    avatar

    26.08.2012. (12:52)    -   -   -   -  

  • Avangarda

    Skužila sam, vjerojatno je tako svakome tko je već pred kraj sa svojom pričom. Teško je katkad rastati od toga svega, pogotovo kad znaš da je to djelo tvojeg uma i znanja.

    avatar

    26.08.2012. (19:33)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    nisam čitala, ali sam sad guglala, djeluje zanimljivo !
    curka me podsjeća na rogue iz x-mena :O.

    avatar

    27.08.2012. (14:52)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    draža mi je kao rogue, ali ajde, sookie approvam čisto iz razloga kako onaj njen vamp izgovara njeno ime (presmiješno) - SUKEEEEJ - i to šaptom, ahahahahaha. oprosti, sad opet malo vrištim, AHAHAGAHAHA SUKEJJJ :'D.

    avatar

    27.08.2012. (23:22)    -   -   -   -  

  • dylanami.

    nemam inače, uvijek bih ih imala svrstane pod 'da' i 'ne', samo u vezi nje imam jer priča je bila lijepa (sumrak, 1.dio), ali način pisanja i izražavanja vodenast i nedovoljan (o ostalim dijelovima da ne pričam, mislim da nije trebalo ići dalje od drugog, eventualno trećeg dijela), zato bih uvijek prije pročitala nešto drugo nego host. ali čim pročitam trenutno nabavljeno/posuđeno, bacam se na to i hvala na preporuci off topičarko :* !
    i molim te ne zamjeri na mojim mislima o sumrak sagi !

    avatar

    09.09.2012. (19:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...