Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Drvenik Mali

    Tu si se jako spetljala jer ti očito nije jasno – 'Imam dojam da uvijek traže kraće riješenje.'
    Naprotiv, racionalisti su ti koji idu "racionalnim" putem koliko god on bio dugačak, dok kreativci uporabom urođene kreativnosti traže najkraće staze gdje mogu i stignu. cc

    avatar

    12.07.2012. (17:15)    -   -   -   -  

  • smotani

    meni uvijek prigovaraju da kompliciram...a samo hoću sve posložiti i biti siguran u svaki korak...ma koliko on dug bio želim ga dočekati s radošću i sigurnošću ( ok, ne bum delal ventilator ;))))))))
    topli ti pozdrav;)

    avatar

    12.07.2012. (19:01)    -   -   -   -  

  • blade777

    Nisu racionalisti manje kreativni(kada je u pitanju njihova koža), nego više troše vremena na vlastite užitke.
    Tako je to i sa ljudima koji se dokopaju vlasti. Oni nisu manje kreativni za svoje interese, ali jesu, onda kada pogledamo realnu dobrobit većine interesenata.
    Zato kod većine interesenata postoji jako puno kvalitetnih ideja, dobrih za korist većine, ali loših za usku skupinu interesenata kojima je jako dobro bez ikakvih promjena.
    U takvoj stvarnosti je razvidna paralelna percepcija: događaja, pojava i mogućih uvjeta.
    Drugačije gleda na stvarnost, netko tko ima na raspolaganju 20 i više tisuća kuna svaki mjesec, a drugačije osoba koja ima 1/3 tog iznosa.
    Mišljenja sam da je u prevelikim diferencijacijama između najvećeg i najmanjeg dohotka u pojedinim poslovnim subjektima, napravljena najveća greška, koja poput rak rane izjeda svaku moguću kreaciju pravednog društvenog okružja.
    Više je razumne humanosti u jednog šlosera, nego u stotinama umova prof.dr.sc.
    Nije to zato što oni nemaju razumne humanosti, nego zato što imaju manje vremena za potrebe drugih -bitan im je jedino vlastiti prosperitet.

    avatar

    13.07.2012. (07:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...