Baš sam si neki dan priuštio osnovni sastojak ovog kolača, borovnice, i to dvije vrste, navodno šumske, male i one proizvedene u kontroliranim uvjetima, velike. Bile su odlične. Od sveg gušta, ostao mi pekmez, ali nije napravljen od baš tih, nego je kupljen kao gotovo proizvod sa reduciranim kalorijama za one kojima je malo platiti veliku teglicu kao malu, pa uzmu malu za puno novaca. Eh ta veličina, i priča da kao nije bitna :)))
12.07.2012. (09:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dražene i ja sam nedavno na Utrinama vidjela te šumseke, 100kn/kg! Radije sam izabrala ove krupnije ;)) Leeloo ja obožavam slatki sir u palačinkama, pitama, cheescakeovima...mljac Amaterka nije ni kod mene to na kraju bilo loše, nitko se nije žalio. ali drugi put neću riskirati :) Cooky mislim da ti se samo čini, ali dobro! Kad ti se šećer i maslac doobro izrade uopće to ne bude loše, a još kad se doda nešto treće je skroz OK. Ja sam bila skeptična još kad sam radila buttercream za oblaganje torte s fondantom. Tu sam verziju pravila s margarinom za kolače i stvarno nije bilo tako masno kako se na prvi pogled čini :)
13.07.2012. (11:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Toxy pa zašto bi to bila sramota? Uglavnom, potraži ih u nekom velikom dućanu pokraj okruglih i četvrtastih limova za pečenje. To su ti limovi s malim zdjelicama. Ima ih sa 6, 9 ili 12, ovisno o veličini. Ma vidjela si to već 100% Fala, a i jednostavno se prave ;)
13.07.2012. (23:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ajme kako lijepo izgledaju Ja baš volim ovu kombinaciju slatkog sira Još dok sam haračila po Coolinarici jedna korisnica je napomenula da umjesto abc koristi philadephiu tako da se od tada držim njenog savjeta:) Stvarno,ali stvarno ne smijem u ove sate šetati po kuharskim blogovima,gladna sam kao pas i mislim da će nutela nastradati:))
13.07.2012. (23:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa hvala. I ja volim sir. I često si slane štrukle pošećerim i jedem i bude mi to super! Ali da sam se sjetila koliko je ABC slan ne bih ga kupila. Drugi put i ja s Philadelphiu :) Teo fala i tebi. Ma ne zakidam ništa :D
15.07.2012. (23:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
minus40kg
Baš sam si neki dan priuštio osnovni sastojak ovog kolača, borovnice, i to dvije vrste, navodno šumske, male i one proizvedene u kontroliranim uvjetima, velike. Bile su odlične. Od sveg gušta, ostao mi pekmez, ali nije napravljen od baš tih, nego je kupljen kao gotovo proizvod sa reduciranim kalorijama za one kojima je malo platiti veliku teglicu kao malu, pa uzmu malu za puno novaca. Eh ta veličina, i priča da kao nije bitna :)))
12.07.2012. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
krasni su, samo što bih ja umjesto sira sigurno koristila tučeno vrhnje, fakat ne podnosim sir u slatkim kombinacijama :D
12.07.2012. (17:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Fino izgledaju...ja sam koristila abc sir u slatkim varijantama (palačinke, krema, sladoled) i meni je uz dovoljnu količinu šećera super :)
12.07.2012. (20:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Jako lijepo izgledaju! svidja mi se recept za biskvit a kremu bi neku drugu, ne zbog sira nego zbog maslaca, čini mi se malo too much....
12.07.2012. (23:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Dražene i ja sam nedavno na Utrinama vidjela te šumseke, 100kn/kg! Radije sam izabrala ove krupnije ;))
Leeloo ja obožavam slatki sir u palačinkama, pitama, cheescakeovima...mljac
Amaterka nije ni kod mene to na kraju bilo loše, nitko se nije žalio. ali drugi put neću riskirati :)
Cooky mislim da ti se samo čini, ali dobro! Kad ti se šećer i maslac doobro izrade uopće to ne bude loše, a još kad se doda nešto treće je skroz OK. Ja sam bila skeptična još kad sam radila buttercream za oblaganje torte s fondantom. Tu sam verziju pravila s margarinom za kolače i stvarno nije bilo tako masno kako se na prvi pogled čini :)
13.07.2012. (11:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Kako izgleda kalup za muffine?
(ajme meni sramote, nemam pojma)
13.07.2012. (20:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ToxFox
Kapkejki izgledaju super! Volim svo šumsko voće ;)
13.07.2012. (20:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Toxy pa zašto bi to bila sramota? Uglavnom, potraži ih u nekom velikom dućanu pokraj okruglih i četvrtastih limova za pečenje. To su ti limovi s malim zdjelicama. Ima ih sa 6, 9 ili 12, ovisno o veličini. Ma vidjela si to već 100%
Fala, a i jednostavno se prave ;)
13.07.2012. (23:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Ajme kako lijepo izgledaju
Ja baš volim ovu kombinaciju slatkog sira
Još dok sam haračila po Coolinarici jedna korisnica je napomenula da umjesto abc koristi philadephiu tako da se od tada držim njenog savjeta:)
Stvarno,ali stvarno ne smijem u ove sate šetati po kuharskim blogovima,gladna sam kao pas i mislim da će nutela nastradati:))
13.07.2012. (23:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Odlično izgledaju ovi tvoji mafini!
Ali kako samo zakidaš na smjesi! :))
15.07.2012. (23:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Obožavam jela sa sirom - slana i slatka! Koristim "Zagrebački sir" i zadovoljna sam. :))
15.07.2012. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Nisa hvala. I ja volim sir. I često si slane štrukle pošećerim i jedem i bude mi to super! Ali da sam se sjetila koliko je ABC slan ne bih ga kupila. Drugi put i ja s Philadelphiu :)
Teo fala i tebi. Ma ne zakidam ništa :D
15.07.2012. (23:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blogerica
mljac, mljac...ja imam kalp za muffine, šta nisi rekla? ;)
18.07.2012. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Do jeseni ništa, napekla sam se kolača po ovom čelopeku.
Ovi kalupi su nešto što nemam, nadam se da nisu skupi.
Noć ti laka:)))
18.07.2012. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...