Komentari

jeremija30.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tiana

    nisam gledala film ali "desert rose" je jedna od mojih najdražih pjesama a one naravno uvijek ostaju skrivene i čuvane , do sebičnosti , evo ipak postoji nešto...u zraku :D..

    avatar

    09.07.2012. (12:09)    -   -   -   -  

  • Floyd Pepper

    ....jeste...zbilja....neke strune zatitraju na tren....i dok se okreneš ,misliš dali je to samo uobrazilja ili...?.....ako voliš SF pogledaj film...ako ni zbog čega drugog...ono zbog Stinga...ugodan ti dan...:)

    avatar

    09.07.2012. (12:26)    -   -   -   -  

  • lega svega

    nekada prije(neću namjerno korisiti izraz nekada davno) znao sam napisati po koju pjesmu, meni za gušt...zadnju sam napisao prije nekoliko godina a tinjala je u meni isto toliko...moja kiša je bio stepski vuk...nakon što sam je pročitao, na svjetlost dana izveo sam svoju pjesmu....e da, a što je bilo s Chebom sutradan..prosvijetli me Floperu...

    avatar

    09.07.2012. (14:21)    -   -   -   -  

  • Floyd Pepper

    ...he...volio bih vidjeti čovjeka koga je Hesse ostavio ravnodušnim...nadam se da ćemo imati priliku pročitati tvoju pjesmu......vidim po avataru da je knjiga ostavila dubok trag...... a što se tiče Cheba...da...sutradan su srušeni "blizanci" u New Yorku....tko je to učinio..... Arapi ili Ameri.....mislim da poginulima nije bitno....elem...Sting je odlučio da će se koncert ipak održati...ali bez pjesme "Desert rose",navodno zbog toga što lascivnost pokreta trbušne plesačice nije bila primjerena trenutku.....nisam bio tamo....pa ne mogu tvrditi...ali mislim da je i Chebova nacionalnost i vjeroispovjest imala ulogu u svemu tome....i kako već rekoh...svi smo mi krvavi ispod kože pa tko je bez grijeha...neka slobodno baci kamen.....mislim da je Sting ipak trebao biti malo hrabriji.....

    avatar

    09.07.2012. (17:20)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Pišeš: "..neke pjesme izađu iz čovjeka kao ljetne kiše...naglo i neočekivano...kao odraz trenutnog raspoloženja...dok neke čuče negdje u nutrini kao sjemenka pustinjskog cvijeta.."

    Prvo, što ti znaš o tome? To može znati samo onaj tko ih piše. Mnijem da si taj. Onda, na sunce s njima. Ili sam nešto krivo shvatio?

    Drugo, što je za tebe pjesma?

    avatar

    09.07.2012. (17:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...