Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ali dražeN :)

    S vegetarijancem ne bi ni ja, ali bi se bez ikakvih problema spajao sa vegetarijankom, iako sam čisti vegetarijanac samo onda kada ne jedem meso, a i inače se ne kupam koliko bi volio, dapače, da mogu, u more bi se preselio. Mir i ljubav ;)

    P.S. Eto, ti mene ne puštaš na blog (minus40kg.blog.hr) zato što nisam vegetarijanac, pa ti komentiram sa starog hiberniranog bloga :)))

    avatar

    09.07.2012. (12:27)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    Nemoj mi i sa ovoga zabraniti pristup. Biti ću dobar i neću ništa nečisto pisati, s naglaskom na ništa ;)

    avatar

    09.07.2012. (12:30)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    I naravno, sorry ako sam te bilo čime povrijedio, to mi uistinu nije bila namjera, ali eto, kao što znamo, šarene su i pločice koje vode u pakao, navodno ;)

    avatar

    09.07.2012. (12:31)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Po mom popriličnom iskustvu iz online datinga, vegani su puno češće oni koji pretenciozno moraliziraju i odbijaju komunicirati s ovim drugima, ili pokazuju sve žive karakteristike degradacije na seksualnom tržištu. No dobro, istraživanje je istraživanje.

    Ja bih se našao sa svima. Prasak je prasak.

    avatar

    09.07.2012. (13:13)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    iskreno, vrlo sam sretna da sam se još davne '86 razišla sa vegetarijancem. u biti, kad sad malo razmislim, ja nisam ni stigla reći što jedem ni radim, od njegove konstantne opsjednutošću svojom stolicom (da ne rečem kakicom). to mi je toliko išlo na jetra, da se jednog dana jednostavno više nismo sreli. ako je u 20.godini govorio pretežno o svojoj probavi, mogu si zamisliti razgovora sa tim likom danas. uglavnom, svaka čast njegovoj ženi (ako ju je uopće našao).

    avatar

    09.07.2012. (15:59)    -   -   -   -  

  • Tina.

    apsolutno se slažem s tobom. danas imamo previše toga na izbor i svatko bi bez problema mogao promjeniti svoje navike...
    Nekada ljudi nisu bili u takvoj mogučnosti i borili su se da prežive. Oni su jeli da bi preživjeli, a mi živimo da bi jeli.....užasno...

    avatar

    09.07.2012. (22:32)    -   -   -   -  

  • Toco1980

    Nebi ni ja na spoj s vegetarijankom... pogotovo ne nekom koja bi samo tupila o vegetarijasnoj "etici i moralu", a većinu života provela čitajući deklaracije ambalaži od hrane...

    avatar

    10.07.2012. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...