Ovo je toliko mnami - mirišu iz računala...Mljac, mljac....Kad uhvatim vreemna-odmah ću pokušati napraviti bar približno tako fine muffine....Hvala najljepša na čestitkama za tisućiti - i za Bjagu - poztpuno si u pravu....:))))) Vole Te L+B+G
06.07.2012. (23:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hvala vam na komentirima, drago mi je da vam se sviđaju (i žao mi je što ih ne možete probati). Nadam se da će i vama koji ćete ih raditi kod kuće dobro uspjeti. Stvarno su jako fini. :-)
07.07.2012. (13:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prekrasne su slike, i baš su gustiozni jako. ali ovo sa uljem u glazuru probaj zamijeniti sa putrom, biti će kudikamo zdraviji, a rezultat sjaja isti :))
07.07.2012. (14:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugi - hvala na komplimentu za fotke :-) , ali moram priznati da ne kužim primjedbu o maslacu i ulju. Riječ je o klasičnom receptu za glazuru, x grama čokolade i trećina maslaca (u mom slučaju 100 g čokolade i 33 g maslaca). Takva glazura se garantirano ne sjaji nakon što se ohladi, isprobano. Žlica ulja nije za okus, nego isključivo za sjaj. Jesi li možda mislila dodati još više maslaca od ovog u receptu, tj. količinu ulja zamijeniti za dodatni maslac? Misliš da bi se tada glazura sjajila nakon što se ohladi? Odnosno, misliš da sjaj ovisi o količini maslaca?
Što se zdravlja tiče, ako u tih malih 12 muffina ima 180 g bijelog šećera, baš ne vjerujem da će ih žlica ulja učiniti više ili manje nezdravima. ;-) Odnosno, mislim da su već odavno izašli iz kategorije zdrave hrane. :-)
Pinkeye - držim fige da ti dobro ispadnu.
Lega svega - vjeruj mi, i potpunom početniku bi ispali dobro. :-)
09.07.2012. (14:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Simplica
Mmmmmmmmmmmmmmmm
Super!!!
06.07.2012. (22:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Ovo je toliko mnami - mirišu iz računala...Mljac, mljac....Kad uhvatim vreemna-odmah ću pokušati napraviti bar približno tako fine muffine....Hvala najljepša na čestitkama za tisućiti - i za Bjagu - poztpuno si u pravu....:)))))
Vole Te L+B+G
06.07.2012. (23:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cookandplay
Baš su ti krasni muffini! Ne znam koji bi prije :)
I petica mladjoj nasljednici za umjetnički dojam! :)
06.07.2012. (23:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Mlađa nasljednica mi je pogodila okus :-)).
07.07.2012. (00:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teobaldin teatar
Jako lijep izgledaju i jedni i drugi... i uopće nisi trebala reći da su odmah nestali... tko ih ne bi htio?! :))
07.07.2012. (01:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ledinajana
Odlično spremaš!
07.07.2012. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
trenutno uništavam samo i jedino čokoladu na sve načine :D
07.07.2012. (07:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Opet jagode! Mljac!
07.07.2012. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
I fino i lijepo izgledaju :) Jako mi se sviđa punjenje s Nutellom, to moram isprobati :)
07.07.2012. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Hvala vam na komentirima, drago mi je da vam se sviđaju (i žao mi je što ih ne možete probati). Nadam se da će i vama koji ćete ih raditi kod kuće dobro uspjeti. Stvarno su jako fini. :-)
07.07.2012. (13:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
prekrasne su slike, i baš su gustiozni jako.
ali ovo sa uljem u glazuru probaj zamijeniti sa putrom, biti će kudikamo zdraviji, a rezultat sjaja isti :))
07.07.2012. (14:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
njam
07.07.2012. (17:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pinkeye
foolproof primjedba me nagovorila, cim malo zahladi bacim se na isprobavanje:)
08.07.2012. (21:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
njam,najm..
09.07.2012. (07:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lega svega
ako su tak dobri kak izgledaju ondak mi je žao što nemam blage veze o pečenju kolača...šmrc...
09.07.2012. (08:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Bugi - hvala na komplimentu za fotke :-) , ali moram priznati da ne kužim primjedbu o maslacu i ulju. Riječ je o klasičnom receptu za glazuru, x grama čokolade i trećina maslaca (u mom slučaju 100 g čokolade i 33 g maslaca). Takva glazura se garantirano ne sjaji nakon što se ohladi, isprobano. Žlica ulja nije za okus, nego isključivo za sjaj. Jesi li možda mislila dodati još više maslaca od ovog u receptu, tj. količinu ulja zamijeniti za dodatni maslac? Misliš da bi se tada glazura sjajila nakon što se ohladi? Odnosno, misliš da sjaj ovisi o količini maslaca?
Što se zdravlja tiče, ako u tih malih 12 muffina ima 180 g bijelog šećera, baš ne vjerujem da će ih žlica ulja učiniti više ili manje nezdravima. ;-) Odnosno, mislim da su već odavno izašli iz kategorije zdrave hrane. :-)
Pinkeye - držim fige da ti dobro ispadnu.
Lega svega - vjeruj mi, i potpunom početniku bi ispali dobro. :-)
09.07.2012. (14:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo, sviđaju mi se i jedni i drugi. Kćer mi u zadnje vrijeme voli raditi mufine, pokazat ću joj recept.
12.07.2012. (21:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Hvala, Gogoo, nadam se da će joj dobro uspjeti. :-)
14.07.2012. (11:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Belleepoque
Čekam da zahladi i krećem u akciju :-)
i stranicu ću zapisati ,
lp
21.07.2012. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Dodaj mi bar jedan muffin!
04.08.2012. (16:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kinky Kolumnistica
Sad mi se officially jede slatko i na korak sam od šećernog gastrogrijeha. :)
02.09.2012. (14:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
Nema ni tebe baš ovih mjeseci kao ni mene :))
28.09.2012. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...