Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Arthemisia

    platonske ljubavi su uvijek tako zeznute ( da ne kažem sjebane).

    hvala ti na komentaru. znam da je život i sreća i tuga, i da tuge ima puno više nego li sreće ( a opet to sve ovisi o tome kako mi gledamo) . znam da je u svemu dobrome nešto loše, i u svemu lošemu uvijek ima nešto dobro. uvijek je to tako. ja se oduvijek trudim vidjeti dobro u ljudima, to je zapravo i ono što stalno tražim. nije uvijek lagano. kao i ovaj život. ali se uvijek vrijedi potruditi.
    znam da nije dobro što pišem češće o onim lošim stvarima. ali onda mi duša čezne za tim da pišem. znam da bi trebala podjednako pisati o svemu, jer jednom kada ću čitati ono što sam napisala, ispast će da se u mom životu ništa dobroga nije dogodilo. a to je loše. jer znam da je bilo puno toga dobroga.
    ali ja sam eto pesimistična osoba, malo jače sjebana, koja se trudi, to me uvijek vodi, da se trudim. jer ovo je život, moramo se truditi, i moramo se boriti, ipak je to naš život.
    ali volim pisati kada imam potrebu, a to je kada sam loše volje, ili kada mi se u glavi nešto poremeti -.- to je moj način da se ispucam.
    hvala ti na predivnom komentaru, hvala ti na ljepim riječima. nastavi i ti tako pisati iskreno. za mene je uvijek to i bio smisao ovog blogerskog života. da pišemo barem ovdje iskreno ono što nam je u duši i na srcu jer ovdje se neće naći nitko tko će tu iskrenost pokušati iskoristiti, i pokušati nas povrijediti. i da budemo mi, da budemo tu ono što uistinu jesmo, bez maski. ne u ovom svijetu. =)
    do čitanja!

    avatar

    15.07.2012. (23:47)    -   -   -   -  

  • Ja ću te čekati, sjeti se obećanja ...

    Nije originalan komentar, ali sve je rečeno prethodnim pa ću dio citirati: 'za mene je uvijek to i bio smisao ovog blogerskog života. da pišemo barem ovdje iskreno ono što nam je u duši i na srcu jer ovdje se neće naći nitko tko će tu iskrenost pokušati iskoristiti, i pokušati nas povrijediti. i da budemo mi, da budemo tu ono što uistinu jesmo, bez maski. ne u ovom svijetu. =)
    do čitanja!'

    avatar

    01.08.2012. (22:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ta nikad dodirnuta, nikad ljubljena - pročitat će ... iako si novi na blogu, lijepo pišeš

    avatar

    28.09.2012. (14:50)    -   -   -   -  

  • Blue dolphin

    kad se spozna prava istinska ljubav sve prethodne postaju samo 'sjene'

    avatar

    28.09.2012. (20:49)    -   -   -   -  

  • truelife

    hvala vam svima na čitanju i na komentarima ....divne stvari sam pročitao ovdje .hvala vam još jednom ..Arthemisia Dostojevski,Ja ću te čekati, sjeti se obećanja .,shadow-of-soul,blue dolphin..i ja uživam čitajuči vaše blogove ;)

    avatar

    10.10.2012. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...