Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Široki

    Šprlje ko vesla za Norin? Obavezno dolazimo navijati :)

    avatar

    02.07.2012. (22:14)    -   -   -   -  

  • Sretno momci neretvani!

    Sretno momci ! Lijepo je i divno sto nastupaju momci iz drugih hrvatskih krajeva koji ne gravitiraju rijeci Neretvi. Neka se povezuju svi hrvatski krajevi ( ne regije, to je tudja rijec - talijanstina i ne trebaju nam tudjice kad imamo nase lijepe rijecu u nasem hrvatskom lijepom zvonkom jeziku, odbacite tudje rijeci!) i neka se povezuju hrvatska mladez iz cijele Hrvatske.
    Pa ce se neki i zaljubiti pa dovesti iz drugog hrvatskog kraja mladu ili nasa neretvanka ce se udati u neki drugi hrvatski kraj. Tako neka se siri vjera Isusova sveta!

    Prekrasno momci, prekrasno mladi moji Hrvati. Sretno svima! Pa tko bolji neka pobjedi iako ste zapravo svi pobjednici!

    Nek se ne zaboravi ta hrvatska ladja koja je brzinom mudje napadala venecijanske brodove i kada i kako su davnih dana za knezova neretvanskih i za vrijeme dicnoga i ljutoga prema svakom hrvatskom neprijatelju ( taj put Veneciji) kneza Domagoja kojeg su zbog toga nasi hrvatski neprijatelji nazvali najgorim knezom Hrvata ( A za nas Hrvate najboljeg). Pessimuss dux croatorum! SIC!

    Vjecna slava dicnom, ponosnom, casnom, prkosnom, hrabrom, odlucnom ( a ne kukavickom) postenom hrvatskom knezu Domagoju!

    Gdje se izgubi poslije u Hrvata Domagojeva odlucnost?

    U ta doba , doba kneza Domagoja i prije svaki hrvat koji je bio necastan i radio protiv Hrvatske bio je izgnan za stalno iz Hrvatske, ni njihovi potomci se nisu cak nikada smjeli vrati. Mislim da je opet sazrijelo vrijeme za takvo nesto.

    avatar

    03.07.2012. (11:00)    -   -   -   -  

  • patriot

    Izgleda da su se potomci tih prognanih nekako ujedinili i tako nastade ova banana republika. Stvorili su je da bi je omalovažili, provlačili kroz blato i opljačkali.
    Dabogda se Domagoj ponovio, samo šteta, nema ni malo d na vidiku.

    avatar

    07.07.2012. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...