Komentari

alwaysoutnumbered.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • renegade

    hvala na komentaru i savjetima koje si mi dala, pokušat ću se držat toga jer bih voljela da ovakvo nešto uspije, pošto je ipak on u pitanju, mada se u trenutku osjećam kao da sam napravila ogromnu grešku i kao da sam možda u zabludi da gajim nekakve osjećaje prema njemu koje su veće od prijateljstva.

    a što se tiče tvog posta, sama sebi si sve rekla. najbolje je da ga i sama pročitaš svaki put kad ti misli krenu negativno :) i zanemari onog navedenog čovjeka koji je rekao nešto jako glupo o tebi, jer što on zna, ljudi će svašta reći samo da te povrijede i da prodru u tebe. sama se najbolje poznaješ, znaš kroz što si sve prošla, i isto tako znaš oko čega se vrijedi živcirati a oko čega ne. rekla bih da on spada u ovu drugu kategoriju.
    btw, pravo? zanimljivo, i meni je u planu pravo :)

    avatar

    29.06.2012. (23:57)    -   -   -   -  

  • Simplica

    TUzno je ovo pismo, ali ima puno snage u njemu i u osobi koja ga pise

    avatar

    30.06.2012. (20:33)    -   -   -   -  

  • renegade

    i ja pretpostavljam da je to sve strah, pogotovo zato jer smo danas cijeli dan bili vani i bilo je predivno, i ne bih to mijenjala ni za što. i sad me drži taj osjećaj sreće zbog nas, ali znam da ću se opet uloviti kako razmišljam da sam napravila glupost time što sam pristala biti s njim.
    ali jednostavno ću se u tom trenutku prisjetiti koliko sam ga željela do sad i koliko sam sretna što i on želi mene natrag.

    a što se prava tiče, razmišljala sam puno, strah me jedino da me ne prime. znam da je teško na pravu, znam da ću bit prisiljena grijat stolicu ako želim uspješno završiti taj falultet, ali i spremna sam na to :). a ako ne pravo, uvijek imam anglistku :D

    avatar

    01.07.2012. (00:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...