Komentari

dayafterday.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • file

    Ma briga mene oće li on sisti u prvu klupu u katedrali, jer ne znan je li licemjernije da to učini ili ne, a to što spominješ kulturu i tadiciju i očuvanje nacije, to ti je ionako margaritas ante porcos, nego me brinu njegove izjave da "NAJBOLJI državnici na najzahtjevnije poslove dolaze u pravilu nespremni jer nisu svjesni što ih tamo čeka".
    Prije sam mislila da triba malo počistiti vladu od nekih faca. Sad mislin da triba pomesti sam sebe.
    Jer ako ne pometeš škovace ne moš preuređivat stan.
    p.s. jebate, mogla si se i javiti, a ne da plaćan novine. sedan kuna izbiti bodulici...cccc.

    avatar

    29.06.2012. (08:13)    -   -   -   -  

  • Day

    @file-moglo bi se o tome još dugo ali nema smisla. Sićaš se kad smo učile za ispite. Nisi nikad izašao na neki ispit. Imaš neke knjige i imaš usmenu predaju i statistiku o nekom profesoru. Pa naučiš najprije ono što je u knjigama, pa te to odvede do nekod drugog izvora jer ti se knjiga referira na nešto. Ne samo zato što je profesor zahtjevan nego zato što ti fale još neki podaci da bi imao cjelovitu sliku nekog kruga. E to njemu fali-ta cjelovita slika. Njemu je taj krug poput male točkice. Ukratko, čovjek je skučen.
    Što se tiče love za novine ne buni se baren si vidila ko je umra, koga su uvatili s tri grama hašiša i kad će se otvoriti prizvizdinska cesta, da nan je 4 5932+04u20 turista u gradu.... Uvik san ti oči otvarala. Ajde vidimo se večeras. Nadam se da si lipu garderobu kupila za večeras da me ne osramotiš. Ja san s ebaya naručila ovu robu koju nosi Joe Egan u Stuck in the Middle with You. Nema šanse da prođem nezapaženo.

    avatar

    29.06.2012. (10:32)    -   -   -   -  

  • file

    ma problem je u tome šta ti ja više nisan u toku s tin eganima ni midlima.... ja samo znan koji je novi insekticid za maslininog moljca uvezen i uvršten na listu zaštitnih sredstava. usput pokupin i neku novu modu za berbu, neku travešicu u trendu, i tako....
    ukratko, razočarala san se u kulturni i intelektualni krug, žalibože svih tih knjiga koje smo proučavale, zanima me samo svit težaka i ribara.....

    avatar

    29.06.2012. (12:20)    -   -   -   -  

  • file

    tako da se praviš da me ne poznaš, ako profulan trend.

    avatar

    29.06.2012. (12:21)    -   -   -   -  

  • Day

    @kako ne razumiš - there is no good težak i ribar bez mudrih knjiga. Nije uzalud sve ono učenje i razgovori,. I ne laži da se ne razumiš u egane i midle. Dobro to tebi ide. A što se mode tiče - ma mi smo uvik u modi. Sad bi ja stavila one jeb..smajliće ali glupa san za zapantiti to sve. Ka kineska abeceda su mi. Ali da znan stavila bi onaj koji se ceri, ne smije nego ceri.
    Nema šanse da te pozdravin ako ti se borša bude tukla s cipelama. Moramo držati do nivoa, zar ne?

    avatar

    29.06.2012. (12:27)    -   -   -   -  

  • file

    ja ti mogu držati samo do nivoa vode u gušterni i onog drugog u crnoj jami...
    jebate, sad si me sitila da neman pojma šta ću obut. iman jedne sandalice, pljunute one samantine iz sexa i grada, koštale 50 kuna, ali imali samo manji broj, a i nisan stala na štikle od onog originalnog maturalnog. još me bole noge od onda.
    a torba...hm. iman jednu od đinsa, ona bi bila dobra sad za lito...?

    avatar

    29.06.2012. (13:41)    -   -   -   -  

  • Day

    @nemoj molin te štikle, past ćeš ka ono kad smo u kino išle pa san morala hitnu zvati. Još i film propustila. Japanke i ta đins torba - baš ćeš se dobro stilistički uklopiti u ovu ekipu iz Europe što nan se gradon šeta.
    I o kakvom originalnom maturalnom ti pričaš?!

    avatar

    29.06.2012. (14:06)    -   -   -   -  

  • file

    pa maturalnom plesu iz en-te godine.
    i samo da znaš, onda nisan bila u štiklama nego u niskim cipelama s kožnim poplatima koji su se pokliznuli po mokroj kalelargi na kantunu od haenka.
    dobro kažeš. iman dobre japanke. skečers.
    e, šta oćeš, vidiš da pratin trade-marke.

    avatar

    29.06.2012. (14:26)    -   -   -   -  

  • Day

    @vidit će se sutra u novinama kako marke pratiš. Pa kad te dovate modni mačci. Njih se bojin više nego Vraga. Kad ga vidin onako balava cila se smantan i ne mogu spavat još misec dana zbog komentara.
    A što se marki tiče pratiš, pratiš posebno ti dobro idu one bugarske. E sad bi opet stavila onaj, kako bi se reklo, emotikon, koji se belji. Ali j. ne znam. Nitko nije savršen.

    avatar

    29.06.2012. (14:34)    -   -   -   -  

  • file

    ne pratin marke od dviiljadite. sad pratin eure.

    avatar

    29.06.2012. (14:43)    -   -   -   -  

  • file

    neka te ne muče emotikoni. nema ih u izborniku u komentarima.:-D

    avatar

    29.06.2012. (14:44)    -   -   -   -  

  • file

    ili: :-P

    avatar

    29.06.2012. (14:45)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Prvo sam se iznenadila premijerovoj konstataciji da u Crkvu ide na Božić da bude blizak s narodom i da su mise za vjernike...
    Zna li premijer da u katedrali prisustvuje svečanoj Božićnoj misi...

    The devil is everywhere..

    avatar

    29.06.2012. (21:03)    -   -   -   -  

  • Day

    @toxfox-ma čini se meni da on ne zna puno toga. Ali nije to problem. Problem je što se čovik javija za radno misto premijera. Ili ja nisan upućena što bi premijer triba znati. Biće da je tako. Puno ambicije i malo onog drugog. Ubojita kombinacija.
    A što se tiče vraga je istina da je svuda. Svi mu pomalo duše prodajemo samo je razlika što to neki rade za svoj račun a neki za tuđi.
    Tek sad kužin kako ništa ne mogu ukratko reći. Nikad od mene poštene haiku pjesnikinje. Smajlić.

    avatar

    01.07.2012. (20:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...