Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Kojotica

    za bareta mogu samo reći da ne bi na njega naslonila ni bicikl, a kamoli da bi doživljavala vaginalne poplave na bilo što s njim u vezi. jedino što na njemu vrijedi je njegova muzika. i to kad ne zaboravi tekst, što mu se u zadnje vrijeme dogadja. inače, moje saučešće slijedećoj ženi koja će nasjesti na manipulacije jednog nepopravljivog ovisnika, koji voli isključivo i jedino svoje vlastito dupe. jer da voli ikoga drugoga, već bi nešto napravio od svojega života. i ne bi mu dvije "ljubljene" žene umrle od droge. ovako, još se prekenjava po medijima kako vlastitog sina nije godinama vidio, kao da živi na mjesecu, a ne u vinkovcima. nema grčkog slova kojim bih mogla opisati svoj prijezir prema tome jadniku.

    avatar

    28.06.2012. (16:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ja se u principu sasvim slažem s tobom. Čovjek nije napravio ništa korisno, životni stil mu je očajan, i kao što kažeš, sve to s drogom je kao veliki znak upozorenja.

    Ali takav čovjek je vidio više p**ke od cijelog blog.hr-a zajedno, i što mu možemo :D

    avatar

    28.06.2012. (17:24)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Sta mu vrijedi da ih je vidio kad se jado toga ne sjeca :))))

    avatar

    28.06.2012. (19:52)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Za taj dio se ne moraš brinuti!

    Garantiram ti da on sjedi usred svog harema prepun toplih osjećaja i doživljaja i jedina mu je briga koju će vidjeti sljedeću (za koju zna da dolazi), a ne to što se ne sjeća svakog drogiranog detalja iz prošlih orgija. Nema tu mjesta žaljenju samog sebe, ne toliko zbog uspjeha koliko zbog intelektualnog kapaciteta. Sretniji je od svih nas.

    Samo pametne ljude proždiru egzistencijalna pitanja :P

    avatar

    28.06.2012. (20:38)    -   -   -   -  

  • anon

    Pametne, ali ne i mudre.

    avatar

    28.06.2012. (21:06)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @anon: možda, ali - ako je mudrost sloboda od egzistencijalnih pitanja, nisu li onda ona nužan put do nje?

    avatar

    28.06.2012. (21:20)    -   -   -   -  

  • abc

    Kazes za Bareta da je ""Sretniji je od svih nas.""

    - Pa sto je sex sve u zivotu? Meni nije i mislim da je precjenjem. A sto se tice Bareta taj covjek ne vjerujem da je sretan u zivotu. Pojela ga je droga a drogu nebi ni uzimao da je bio zadovoljan i sretan. Covjek prica sve nesto isprekidano... ne vjerujem da mu je dobro.

    A sto se tice toga da ima zena koje se hebu sa njime bez obzira sto je teski propalica, neuredan, narkoman... ali je poznat i to valjda zenama poludi mozak. Dakle vjerujem da zene skidaju gace bez obzira sto je on sve ono sto sam naveo.. ali valjda ta nekakva slava i to sto je u medijima zenama zamagli mozak i hebu se sa takvim.

    Dakle sa jedne strane imamo sve ono sto zene ne vole, jer ne vole neuredne, neoprane muskarce, teske narkomane i propalitete ali sa druge strane imamo to sto je "poznat" odnosno zastupljen je u medijima i izgleda da samo ovo posljednje prevagne. Valjda je to zenama bitno, valjda im je takva priroda i pali ih da ih posexa neki poznat lik.

    avatar

    29.06.2012. (17:42)    -   -   -   -  

  • anon

    Pa jesu, ali to je onda stvar prošlosti.

    @abc - "Jebu" nije španjolska riječ i nit' se piše nit' se čita sa "h".

    avatar

    29.06.2012. (22:14)    -   -   -   -  

  • blade777

    Eto, dođoh sasvim slučajno na tvoje stranice, i gle, ima se što za pročitati, a još više za komentirati.
    Goran Bare može još samo sa kokainskim ili heroinskim stimulansom uživati u svojevrsnoj ekstazi, a njegove obožavateljice i susjede koje on po toj svojoj priči troši, nisu u požudi zbog njegovog pružanja ekstaze, zbog njegovog kurca, nego zbog kokainskog pružanja ekstaze.
    Ne bih ovdje želio propagirati kokain, ali je sasvim poznato da je orgazam deseterostruko jači kada se uzme umjerena doza. to je nešto poput vijagre(žene kokainom natrljaju vaginu i potom i nakon trljanja rukom, padaju u nesvjest), samo što takvo ponašanje ne šteti samo srcu(kao vijagra), nego kompletnom tijelu i duhu, pa ko voli, nek' izvoli -kratak život je korisnicima izvjestan.
    Naveo si tu alfa mužjake, koji mame sve te krasne jebaljke i troše ih sve u šesnaest.
    Stari moj, istina je nešto sasvim drugo: prave komade jebu jadnici koji si ni šmrklje neznaju obrisati, to ti je istina i nema nikakve veze sa alfa mužjacima.
    Bitno je imati novce, koju "tableticu" il' nešto moćnije(koku), gajbu il makinu, a onda ni pičke nisu nedostižne.
    Danas ti je sve prožeto materijalizmom i, ako nemaš para, možeš se slikat', neovisno koliko dugo alfa mužjak bio i neovisno koliko nabijen testasteronom bio, ako nemaš para, ostaješ suhog kurca.

    avatar

    30.06.2012. (16:30)    -   -   -   -  

  • A

    @blade777 Da ne znaju šmrklje obrisati kako bi onda sebi priuštili stan i auto?

    No pustimo ljubomorne. Dali imaš u planu nešto napisati na temu "kako se ponaša Alfa muškarac koji ima novac", ne mislim na poznate političare, glumce, sportaše, vlasnike trgovačkih lanaca-ja nisam u toj kategoriji, također ne mislim na one koji su sve nasljedili od roditelja pa uživaju u nasljeđenom, mislim na obične ljude koji su završili fakultet, kasnije su se na poslu svojim radom izdvajali od drugih. Dali su svoju mladost da bi priuštili iznadprosječno materijalno dobro sebi i svojoj budućoj ženi i djeci i opet bi to učinili :). Sad imaju nešto manje od 40 godina i imaju fakultet, stan, auto, malu vikendicu u Dalmaciji da ljeti ne plaćaju hotel ili apartman, iskustvo s upravljanjem novca, nisu ni svoj fizički izgled zanemarili i imaju ono što im ljubomorni ne mogu oprostiti, a to je novac, zbog novca su oni za takve "jadnici koji si ni šmrklje neznaju obrisati" :D.

    Ponavljam, baš bi me zanimalo što imaš napisati na temu "kako se ponaša Alfa muškarac koji ima novac".

    Također, pisao si "za žene obrana od kretena", možeš za muškarce napisati obrana od sponzoruša jer ih nažalost ima, ali @blade777 nisu sve žene sponzoruše (ali ako je tebi tako lakše razmišljati, to razumim), inače znam ja kako izgleda obrana od sponzoruša, ali želim pročitati tvoje Igniss mišljenje.

    Unaprijed hvala :)

    avatar

    30.06.2012. (21:24)    -   -   -   -  

  • ah

    Dobro blade kaze ako imas droge onda karas. To se moze svakog dana vidjeti kako tipovi koji ne lice na nista ali posjeduju te droge i jebu razne zenske.

    avatar

    30.06.2012. (21:34)    -   -   -   -  

  • blade777

    @A...čast izuzecima, ali ih ja ne poznajem, pa ne mogu ni pisati o tome kakvi su.
    Neznam zašto si se ti svrstao u te na koje bi ja ili netko drugi trebao biti ljubomoran ili zašto si te rijetke uspješne, od kojih ja nisam još ni jednoga upoznao, poistovjetio sa onima koji si ni šmrklje neznaju obrisati.
    Ta terminologija neobrisanih šmrkalja, način je opisa čovjeka kojem je sve servirano na pladnju, a za što on nije trebao kurcem mrdnuti, da bi mogao istim vrijednostima raspolagati i uživati u životu.
    To su ti ljudi i njihove izdrkotine, kojima je bivši vrhovnik poklanjao društvenu imovinu za jednu kunu, i sjebao time 3 milijuna građana Lijepe naše, utajivaći poreza, prodavači magle, demagozi i muljatori.
    Sigurno nam se sada kreator slagalice kriminala, od tamo gdje već je, svima smije, onim njemu specifićnim, neponovljivim i podmuklim osmjehom.

    avatar

    01.07.2012. (10:00)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ok, to je svakako zanimljiva rasprava od svih vas... nemam trenutno vremena detaljno odgovoriti svima, no slažem se da žene vole novac (naravno) i da je stoga često vidjeti takve "šmrklje" s vrućim curama, ali malen je dio žena koje su zapravo sponzoruše. U odnosu na njih ima puno više onih žena koje vole novac kao izraz moći (isto kao što vole igru, visinu, mišiće i status), ali koje ne bi ni primjetile da ne potrošiš ijednu kunu na njih - jer nisu tu zbog novca, već osjećaja da su "s moćnim muškarcem".

    U skladu s tim, napisat ću jednom nešto i o sponzorušama, ali smatram da je najefikasniji način za obranu od njih ne činiti novac, darove i večere dijelom svoje igre i bit ćeš siguran.

    Što se droge tiče, da, to je sasvim istina ali opet takvi tipovi (većini) nisu privlačni zato što se drogiraju pa i cura želi "fix", već zato što je to izraz moći, alfa statusa i sl. Mislim da je većina tih faktora vrlo suptilna, pa bi bilo nezgodno fatalistički se prepustiti ideji da "žene samo žele novac/drogu".

    Novi post: Kako je poljubiti

    avatar

    01.07.2012. (12:29)    -   -   -   -  

  • Igniss

    p.s. to s kokainom nisam nikada probao, čitao sam već o tome i egzotična je ideja, svakako. Ne sumnjam da ima takav efekt. Samo u praksi je nekako puno pripreme :P

    avatar

    01.07.2012. (12:33)    -   -   -   -  

  • Putin

    da li bi ovo značilo sljedeće: Ako sam par sedmica u vezi i ponasam se skroz kretenski, nikad ne pokazujem osjecaje i ne poklanjam mnogo paznje, da bi jedan iskaz emocija dobio mnogo na svojoj vrijednosti, i da bi bilo uopste koristi od toga?

    avatar

    09.01.2013. (19:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...