Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • ghost

  Usporedite korito ovog potoka s onim čudom u kaj su pretvorili Veliki potok u Zagrebu. Osobito u gornjem dijelu Velikog potoka, gdje sve smrdi na buducu cestu ili cak ulicu i nakon toga - na parcelaciju i izgradnju.

  avatar

  27.06.2012. (08:44)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Jezera na Savici, ima toga podosta lijepoga u Zg. Osim Bundeka i Jaruna, ostalo je neuređeno. Ali, tko zna :-)).

  avatar

  27.06.2012. (08:48)    -   -   -   -  

 • agramerka

  predivno! a zagrebu zaista fali takvih projekata...jednom smo dragi i ja išli iz pečkog prema sjeveru grada, uz vrapčak, biciklima. i sad, sve je relativno ok do ilice (puteljak je relativno ugodan za vožnju, iako uzak, pa i preblizu samom potoku), ali nakon prelaska ilice smo se "borili" s vožnjom duž vrapčansku i ulicu potok :)
  mene brine, slično kao i ghosta, ne da se ništa više neće uređivati uz potoke, već da će doći do njihovog daljnjeg nadsvođavanja: pa što ne postoje davnašnji planovi za tramvajsku rutu koja bi spajala črnomerec i ljubljanicu pa dalje još savski most (ili budući novi most) - čisto sumnjam da bi tad potok opstao?

  avatar

  27.06.2012. (11:04)    -   -   -   -  

 • start magazin

  Ghost, morat ću ponovo otići pogledati veliki potok, zadnji put sam bio tamo za vrijeme radova i nije slutilo na dobro. Sigurno će biti gradnje!

  Agramerka - da, potok Črnomerec će vrlo vjerojatno kad tad završiti pod zemljom, na tom potezu nema kvalitetnih prometnih pravaca ... no, šteta je što se ovi koji već imaju "osnovu" (Dubravica, Vrapčak, Kustošak, Bliznec itd) ne urede tako da budu privlačni i praktični za vožnju (vidi moje opaske u postu).

  avatar

  27.06.2012. (13:10)    -   -   -   -  

 • franc

  Ima jedna staza za bicikle,nije uređena i ne znam u kakvom je stanju sad,ali znam da sam se ko klinac tamo vozio.
  Na jarunu iznad nudističke plaže,ima isto tak par brdašca ko na tvojim slikama i par puteljaka kroz šumu,meni je bilo ok.
  Sad ne znam na kaj to liči....

  avatar

  28.06.2012. (14:10)    -   -   -   -  

 • start magazin

  franc, da, ta staza i dalje postoji, nije uređena, no OK je za vožnju ako nije previše zarasla (posljednjih mjeseci nisam bio na njoj). Najbolja takva "divlja" staza je na Grmoščici, zapadni dio, vidi ovdje: http://nepoznatizagreb.blog.hr/2009/04/1626102272/font-colorcc0000letei-bi cikli-na-grmoicifont.html

  avatar

  02.07.2012. (08:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...