Komentari

jeremija30.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Nisa

    Došla ja na plesni tečaj:)
    Mislim da ne postoji ništa senzualnije od tanga,same glazbe,pokreta,ritma...

    avatar

    24.06.2012. (08:10)    -   -   -   -  

  • Tashi

    Iz nekog razloga mi se ne prikazuju novi komentari na blogu pa sam tek sad skontala tvoj... Uglavnom, slažem se sa svime što si napisao. Danas je takvo ozračje u društvu da se sve manje i manje promivira i cijeni razmišljanje. Mlade više nije briga za egzistencijalizam dok je jeftinog vina i cajki. Usađuju im se krive vrijednosti - bilo putem medija, roditelja, ekipe iz kvarta ili nekvalitetnih profesora. Razmišljati jednostavno nije in.

    avatar

    24.06.2012. (20:28)    -   -   -   -  

  • Floyd Pepper

    @Nisa....da...trebalo bi naći instruktora....ja imam dvije lijeve...ali slažem se s tvojim opisom tanga....sjećam se jedne scene iz filma "Miris žene"....kada slijepi Al Pacino pleše tango sa prekrasnom ženom....u jednom trenutku joj se od siline pokreta rasplela kosa i to je bio jedan detalj koji mi je ostao u sjećanju...s koliko se strasti taj ples pleše.

    @Guardian....zbilja....lakše je danas djetetu gurnuti u ruku joystick ili mu upaliti crtiće da ne dreči...nego kvalitetno provesti vrijeme s njim ili ne daj bože odgovoriti na jedno od bezbrojnih pitanja...i to je začarani krug ...nažalost..

    avatar

    25.06.2012. (00:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...