Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • fra gavun

    Ovo je za galebiće dušu dalo. LP.:)

    avatar

    23.06.2012. (11:33)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Sa stanovišta žene s dugogodišnjim stažem; ne trudi se mijenjati njega,
    malo poradi na sebi, probaj raditi iste stvari kao i on, vidjet ćeš. Možda
    svojim tradicionalnim pristupom braku i nisam najmjerodavnija, no,
    često sam u prilici slušati žene svih generacija, najgore od svega što
    slušam često je; "nije ga briga, mogu biti repava i čupava ništa ne vidi,
    ne znam kad me poljubio, zaboravlja rođendane i godišnjice, ne pomaže
    i da ne nabrajam. Sredinu pronaći je gotovo nemoguće, ali kako stvari
    stoje, malo se "otrgni s lanca", ali ne diraj mu manire, mogla bi
    proplakati. Ako slučajno ostarite zajedno, nije ni loše da je "priljepak", u
    nekim godinama dobro dođe. No, tko bi dao pameti, ne kaže se zaludu;
    "srića te gleda đava ti ne da", pa ti odluči:))))

    avatar

    23.06.2012. (13:50)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Tu se sasvim slažem, i iako me u mnogo slučajeva me čudi koliko su stariji ljudi (pardon :D ) nesvjesni svih promjena koje su se u zadnje dvije generacije dogodile na seksualnom tržištu, neke stvari uvijek ostaju iste. Među ostalim ta pravilnost da je vrlo Beta - ako žena zna biti zadovoljna s time i neće joj se s vremenom zbog toga početi gaditi partner - mnogo bolje za sretan život nego vrlo Alfa.

    avatar

    23.06.2012. (23:29)    -   -   -   -  

  • kratko pitanje

    U disku sam, gledam, tražim i ništa, one koje su mi se svidile ne doživljavaju moj pokušaj da uspostavimo kontakt s očima, nakon nekog vremena pokraj mene cura koja mi se svidi, ona je s prijateljicama, hvatam joj pogled i vidim da ona mene gleda i još se uz to blago nasmije, priđem joj i predstavim se, nije bija nekakav poseban ulet, ali prošlo je.
    To se sve događa oko plesnog podija, ne uz šank. Kako smo blizu plesnog podija lagano plešemo i izmjenjujemo osnovne informacije.
    Nakon 15 minuta meni pada na pamet da je možda vrijeme da je zovnem na piće, jer je stvarno vruće, a ne želim da pomisli da sam možda škrt. Ali tih 15 minuta produžim na nekih 30 minuta, tako da ne misli da je želim pićem zadržati.

    Nakon 30 minuta pozovem je da popijemo nešto i na putu do šanka mislim se dali da platim oba pića ili samo svoje, i onda odlučim da ću platit oba pića.
    Popijemo mi to, i vratimo se u blizinu plesnog podija kod njezinih prijateljica i mog prijatelja koji je pokušava nešto s njezinom prijateljicom, ja i ona opet plešemo, ovaj put više, možda nekih sat vremena, ona je u otišla u wc, kad se vratil tad sam se stvarno želija opet osvježit, a ona ništa ne spominje. Ja u sebi pomislim, ova ne misli da se častimo, jedno piće ja platim jedno ona, izgleda da je sve na meni.
    Opet je zovnem i opet se ja ponudim platiti oba pića, na što ona nije uopće reagirala, ponašala se kao da to nju ne interesira. I ja platim oba pića.

    U sebi sam rekao, ups ova cura i nije baš pristojna oko plaćanja pića, ali neznam koju da taktiku provedem na njoj i ima li smisla zvati je na treće piće da me tako do kraja oguli. Nisam je zvao na treće piće, jer samo zaključija da je bezobrazna, čak je nisam tražio ni broj mobitela, jednostavno sam je pustio da ode kako je došla.

    Koliko treba proteći vremena od upoznavanja da je pozoveš na piće (ako ona tebe u međuvremenu ne pozove) da ne bude ni pre rano ni pre kasno (ne mislim u minutu, ali onako što donosi najviše uspjaha) i dali se ponudit platit oba pića ili samo svoje, a kako se borit protiv ovakvih grebatorica, dali postoji način, ja mislim da ne postoji, jedino ako bi bija malo bezobrazan.

    Hvala

    avatar

    24.06.2012. (20:46)    -   -   -   -  

  • anon

    da li srednjoskolac moze biti uspjesan zavodnik?

    avatar

    26.06.2012. (01:16)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @kratko pitanje: pisao sam o otprilike tome već prije, evo pogledaj ovo dvoje: Kupovanje pića ženama i Tko treba platiti. Moj zaključak je da se kupovanje pića nikada ne bi smjelo koristiti kao metoda upada, ali jednom kad je već uspostavljen kontakt, nema ništa loše u tome. Time samo pokazuješ da a) nisi škrtac/siromašan i b) vodiš.
    Naravno, nemoj reći "Mogu li ti platiti piće", već "Žedan sam. Hoćeš i ti popiti nešto?" Ne raspituj se tko će platiti, to je nekako... grubo. Ako ona to želi napraviti, što bi bilo pohvalno ponudit će, a ako ne, uvijek možeš samo reći da si žedan i nastaviti kupovati pića samo za sebe, bez ponude (opet nema razloga da se bilo tko uvrijedi).

    Što se tvog slučaja tiče, mislim da ti je više štete učinilo ta briga o piću nego to je li ga ona stvarno htjela ili nije htjela izvući. Ako je njena igra izvući pića od nekoga, to je prilično slab način. Ne čini mi se baš efikasno plesati s nekim sat vremena da bi se dobilo tako nešto. Tako da mislim da si mogao i nešto probati s njom, meni se primjer ne čini nešto bezobrazan s njene strane. Koliko sam shvatio nije ništa tražila, sve je na tebi bilo da je počastiš jednom ili više puta. Iako bi svakako bilo lijepo od nje da uzvrati, mislim da nije neki minus što to nije učinila. No tko zna.

    Tvoj timing je sasvim u redu.

    @anon: sasvim sigurno. Najuspješniji i naj-alfa tipovi su redovito velike face u školama i na faksovima, za koje si zasigurno primijetio da se utapaju u p***i. Možda neće biti puno uspjeha s nekim starijim (tipa 25+ od kojih će te dio odbiti odmah zbog godina, no zašto bi uopće i htio takve?).

    Nikada nije prerano za imati igru na umu.

    avatar

    26.06.2012. (08:39)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Kretenska igra

    avatar

    26.06.2012. (11:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...