Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mimi izbrisao sam Vaš post jer stvarno nema potrebe da stvari sa jucerasnjeg sastanka dijelimo sa javnosti i drugim mazoret timovima. To je ipak naša stvar, zar ne?

    avatar

    21.06.2012. (12:10)    -   -   -   -  

  • will

    nije baš pametno da brišete komentare, pošto ih se jedva skupi...

    avatar

    21.06.2012. (12:22)    -   -   -   -  

  • Tanja

    Svi smo na jučerašnjem sastanku imali priliku komentirati postojeće probleme , pa je većina roditelja bila tiho. Mislim da nema smisla razglabati opet o istome. Alene, svakako bi takvih sastanaka trebalo biti više. (Tipa jedan prije početka sezona i jedan prije europskog). Možda većini roditelja to ne bi odgovaralo jer kako neki nemaju vremena voziti djecu na trening, odlaziti na natjecanja, vjerojatno je ista stvar i sa odlaskom na roditeljski. Ali onda na tom sastanku treba i riješiti određeni problem, jer u ovom slučaju smo i dalje na početku priče.

    avatar

    21.06.2012. (12:57)    -   -   -   -  

  • mimi

    Bilo pa prošlo....

    avatar

    21.06.2012. (13:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    will:
    Ma nije istina. Mi skupimo u prosjeku 62 komenatara tjedno, sada dok jos 1A sastavi imaju treninge oko 35, a tijekom ljetne stanke cemo prorijediti postove na jedan tjedno jer ce biti i komentara manje. U svakom slucaju za sada sa 3 posta tjedno imamo dovoljno komentara, ne brinite se.

    Tanja:
    No, pa eto, sastanke smo i napravili pred pocetak sezone (u listopadu) i pred europsko (sad u lipnju). Dakle ovo sto ste napisali do sada smo i napravili. U svakom slucaju reditelji koji se brinu za djecu dolazili bi i svaki tjedan na roditeljski, a oni koji se ne brinu nece doci ni jednom. Pa to je bilo vidljivo i jucer, zar ne?

    avatar

    21.06.2012. (13:25)    -   -   -   -  

  • Tanja

    Tako je, no do sada takve kombinacije nije bilo. Nadam se da će nadalje biti min. 2 roditeljska sastanka godišnje. Pozdrav!

    avatar

    21.06.2012. (14:28)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa ako ce od toga biti koristi napravi cemo i 10 sastanaka godišnje.

    avatar

    21.06.2012. (15:20)    -   -   -   -  

  • haha

    pa zasto vam sluze sastanci kad je u vasem timu kako vi kazete ' sve u savrsenom redu?'

    avatar

    21.06.2012. (15:33)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne postoji "savrseno". I tamo gdje je sve u redu postoje problemi. No, ja mislim da ih mi imamo daleko manje problema nego drugi upravo zato sto ja smatram potrebnim jako puno razgovarati, posebno sa mazoretkinjama. Upravo se sada dovrsava set razgovaranja sa svakom curom posebno na cemu smo potrosili barem 20 sati. Godišnje na razgovore sa djevojkama trosim preko 200 sati (sto je više od jednog mjesecnog radnog vremena). Ima li od toga koristi? I te kako ima.

    Roditeljske sastanke smo radili jednom godišnje. Naravno razgovarali smo sa masu roditelja i tijekom sezone, a u slucaju problema pozivali bi roditelje na razgovore u ured. No, eto prvi puta smo pokusali napraviti sastanak i prije ljetne stanke. Ukoliko od toga bude koristi svakako cemo to uvesti kao praksu, i kao sto sam rekao, ako bude koristi cinit cemo to i cesce.

    Iako je vas komentar pun zloce, mislim da vam odgovor dovoljno jasno objasnjava koliko ova vasa zloca nije na mjestu.

    avatar

    21.06.2012. (15:58)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    OVAJ POST JE ZATVOREN JER JE OTVOREN NOVI!

    avatar

    22.06.2012. (01:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...