Komentari

nikkikm77.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • .strašilo iz kukuruza.

    Bok! :)

    Kao prvo, hvala ti na komentaru. Ne znam što bi ti točno rekla na njega, osim da sam svjesna da moram sad te stvari gledat nekako pozitivnije da mogu krenut dalje.

    Tvoj post, pa... prvo, žao mi je što si si uopće dopustila sve to s šitom i medom, ajmo reć. Al' drago mi je što si krenila drugim, boljim putem. Kužim ono, loši dečki. Iskreno, i meni se više sviđaju. Al opet, ak je fkt loš, ništa ti dobro neće ni donest, osim svog mačo ugleda zločestoga dečka. Žao mi je što si tako prošla s dečkom 1. Znam kako je to biti predmet sprdnje, ja se pitam jesam li ja to nekome bila 1,9 kolko 10 mj. Makar neću saznati. Al kad predpostavljaš, to boli... a pogotovo kada to jest baš tako. Moramo vidjeti čije smo pažnje vrijedni, pa i tko je naše pažnje uistinu vrijedan. Tek se tada trebamo brinuti, a sve ostalo poslat u *

    avatar

    19.06.2012. (00:42)    -   -   -   -  

  • Po Sljemenu sim tam

    Počni čitati dobre knjige i zaboravi na idiote s kojima si se družila i stvari koje si radila. Tek si na početku života i imaš dovoljno vremena da od sebe stvoriš kvalitetnu osobu koja sebe poštuje.

    avatar

    19.06.2012. (10:50)    -   -   -   -  

  • Vanda

    odluke... one čvrste hlade glavu.

    avatar

    20.06.2012. (14:47)    -   -   -   -  

  • Četvorka

    Ostavi ga se - kratko i jasno.

    I da, ja ono sve pišem. :)

    avatar

    27.06.2012. (13:38)    -   -   -   -  

  • .strašilo iz kukuruza.

    Novo. :)

    avatar

    11.01.2013. (17:07)    -   -   -   -  

  • Karla.

    Prvo bih čestitala što si se uspjela maknuti od onih sranja.
    Drugo, nemam ti što reći nego da se makneš od njega, dečko je stvarno pokazao sve najgore, a nijedna djevojka ne bi trebala prijeći preko toga, a još manje željeti ga usprkos svemu. Poštuj sebe i makni se od njega, moj iskren savjet. :)

    avatar

    30.01.2013. (14:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...