Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Igniss

    Amen.

    avatar

    18.06.2012. (09:20)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    I sad zamisli sljedeće... skoro sve Splitske plaže su pod koncesijom... zamisli da ti neki nadobudni kreten zabrani slikanje prirodnih ljepota jer ih on slika u komercijalne svrhe za reklamu i slično...
    Zbilja gdje je kraj sili države i što je to točno njihovo, a što jebemumater naše!

    avatar

    18.06.2012. (11:16)    -   -   -   -  

  • putGradine

    I u Postojnoj je zabranjeno, ali ja sam po "naški" uredno fotkala. Poslije me bila frka jer sam vidjela kamere, ali ništ od frke:)

    avatar

    18.06.2012. (11:22)    -   -   -   -  

  • lega svega

    a možda taj mali kancelarijski štakor (pizda mu materina maloumna usput), ima negdje kancelariju u špilji?

    avatar

    18.06.2012. (14:00)    -   -   -   -  

  • lion queen

    e, da te teta nauči nečemu....pitaš ih najprije po kojem zakonu i po kojem članku zakona je to zabranjeno? ako nema zakona i članka zakona u kojem izričito piše da je to zabranjeno, onda te nije briga za njihove unutarnje zabrane. ako ti upre prstom u zakon i članak zakona po kojem je to zabranjeno, onda odeš do kraja zakona i na kraju potražiš kaznene odredbe i vidiš postoji li za taj članak zakona kazna. ako ne postoji, onda je to zabranjeno, ali nije kažnjivo, pa opet možeš fotkat :):):) tj. mogu ti stavit soli na rep, dok ne promijene zakon i ne napišu kaznenu odredbu. ako i postoji kaznena odredba i kazna, potražiš u zakonu tko to kontrolira..pa ako takvog nema u blizini...a ti bliccccccc :):):)))))) a poslije nek se slikaju s dokazima tko je gdje i kad fotkao :):)))
    moš mislit, fotkanje pa kazneno djelo...hahhahaa doba juge kad su bile oznake "zabranjeno fotkanje" u blizini svih važnih poduzeća i vojnih tzv. obekata, jest odavno prošlo svršeno vrijeme....živimo u demokratskoj hrvatskoj!!! iako su njihove glave očigledno zapele u jugi!! a jugoviće tko šiša!

    avatar

    18.06.2012. (17:23)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Lion Queen: teta, hvala na brizi, ali sve ja to znam. No svakako da je ovakve detalje iz tvojeg komentara korisno znati kao pdosjetnik ... Inače, fotkanje je (kao kazneno djelo) kažnjivo samo u nekim vrlo specifičnim slučajevima (navedeni u KZ RH) , a koje sam mislim čak i navodio u jednom postu... No žalosno je i zabrinjavajuće to da oni koji si uzimaju za pravo zabranjivati snimanje dodira sa realnošću, poznavanjem zakona i obrazovanja o fotografskoj struci - nemaju uopće!

    avatar

    18.06.2012. (17:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...