Komentari

vulnerable.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bianca

    I have no idea what is going on.
    Ide li na grob susjedi? Ili je netko od on-ova umro? Ili, ili , ili...

    avatar

    18.06.2012. (21:56)    -   -   -   -  

  • A.

    Volim motive tmurnog vremena i same kiše. Daju onu nostalgičnost lijepim postevima, a osmijesi likova ljepotu. Kontrast, u pravom značenju te riječi.
    Vjerujem da bi Edith i Aimee - kada bi Edith i dalje uvodila u posteve - postale podosna prisne prijateljice i nadopunjavale riječima jedna drugu. Nešto kao najbolji prijatelji, ali daleko od toga. Sviđa mi se to, osim one cijele priče s grobom, ako se uopće radi o tome.

    avatar

    18.06.2012. (23:52)    -   -   -   -  

  • Tessa

    Malo sam zatečena. Tko je uopće ta mrtva osoba kod koje ide Aimee? No dobro ostavit ću to za sada po strani jer ne utječe toliko da ne razumijem o čemu se radi.
    Također, ponovo je izdvojen jedan segment radnje te prikazan na vrlo precizan način. Uz nekoliko pravih riječi i cijela slika jednog poglavlja je dočarana. Vrlo lijepo.
    Nadalje, Aimee i Edith, kao što je i Anamarija rekla, mogle bi zaista postati dobre prijateljice jer za ovo vrijeme, iako se nije često pojavljivala, dobila sam dojam da se njih dvije uistinu slažu te da uvijek imaju pravu riječ jedna za drugu. Mislim da je Edith jedna draga osoba, pažljiva i druželjubiva.

    avatar

    19.06.2012. (10:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...