Komentari

ljelja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borut

    Vodu treba cuvati, ali i struju proizvoditi. Tko ce znati sta je vaznije? U svakom slucaju bez vode se ne moze!

    avatar

    16.06.2012. (18:55)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Ideja ti je genijalnaaaa ( ne mogu se sjetit ko je ono uzvikivo genijalnoooo), svaku veče šetam do izvora pa ću se predbilježit za prvu Strujanicu, ipak sam blizu oltara :))

    avatar

    16.06.2012. (23:44)    -   -   -   -  

  • ljelja

    @ borute za tamošnje stanovništvo Rijeka dubrovačka/Ombla zaista je jedini izvor pitke vode za cijeli kraj. Sadašnja hidrocentrala u Platu nalazi se na odvojku-ponornici rijeke Trebišnjice koje Trebinjci mogu zatvorit kad im god padne na pamet. Zato razumijem želju za energetskom neovisnosti grada, ma treba mislit glavom. Za svih dole najbolje je rješenje sniženja PDV na solarne ćelije i ostalu opremu te krediti s najviše 2% kamata za njihovu ugradnju. I ne, zaštita spomenika ne bi ništa patila već bi se trebalo ugledati na Dubrovačku republiku koja je svojim statutom propisivala nove standarde gradnje kad god su to smatrali za potrebno. Usporediti odgovarajuće odjeljke Statuta iz 13. s onim iz 18. stoljeća. Povrh Rijeke dubrovačke slobodno se može izgraditi ogromna vjetroelektrana - na tom dijelu vazda puše. Našlo bi se još mjesta za to po Konavlima a možda čak i u Primorju. Da je pameti i pravog gradonačelnika ni ulagača ne bi falilo.
    @ slatkice a nećeš ne prva, nakon mene mo'š kako o'š!

    avatar

    17.06.2012. (15:33)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    treba čuvat vodu,slažem se, a treba i čuvat radna mjesta, ok...treba čuvat i novce....ali kako???? kako???? kad imamo politiku nezasitnu, otimačku, prgavu, i svojeglavu.....Bože fala ti za ribe i ribičiju....mozak na pašu štap u ruke i huuuuuraaaa...e da fala ti i za blog da se možemo ispuhat....puhat...

    avatar

    21.06.2012. (10:08)    -   -   -   -  

  • kvadar

    pozdrav od Strujanice:))))) virnem te ja s vremena na vrijeme:PP odlican tekst:))

    avatar

    08.07.2012. (17:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...