Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Bojim se, posto ne vjerujem u bajke, da bih se mogao okrenuti ljutoj.

    avatar

    15.06.2012. (12:10)    -   -   -   -  

  • turimti

    popij...samo pazi na noge...

    avatar

    15.06.2012. (12:23)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    joj, najviše mrzim kad me pitaju kuda ćemo na godišnji....

    avatar

    15.06.2012. (13:00)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    eh, hrvatski selebi. poškakljaj me da se najsmijem. objasniti ću ti na primjeru i čistom matematičkom logikom. dakle...moja bolje polovica je zaposlena u firmi koja par puta godišnje zbog promocije organizira "evente", kako ih vole nazvati, na koje onda pozovu "selebove". znaš koliko cepaju za jednu noć pojavljivanja ti "vrhunski" "stilisti" i "manekenke" (namjerno sve pod navodnicima). 500 do 1000 kuna po dogadjaju. a takvih dogadjaja na koje baš njih pozovu na mjesec ima dva do tri, pa nek ih je pet. ma nek ih je deset (a nije, otkuda bi ih bilo i tko bi to sve organizirao, a i selebova je na šlepere, pa ne mogu uvijek isti biti angažirani, a i cijene su pale - ovo su cijene od pred dvije godine). dakle, matematike kaže da zarade u prosjeku 2 do 4 tisuće kuna na mjesec. da li je tim novcem moguće imatu louis vuitton torbicu i malu crnu haljinicu od diora? nije. za takvu torbicu potrebni su sati i sati mukotrpnog rada na koljenima u hotelskim sobama. pa sad, kome to nije bed, bez pol muke može biti hrvatski seleb. ne bih se sad spuštala u objašnjavanje kako su ko termiti u pola sata pobrstili bogati švedski stol (bit će doma propuh u frižideru), pa se potom nalijevali šampanjcem na račun poslodavca?

    avatar

    15.06.2012. (13:36)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    draga, sve ti vjerujem .... :))) i uvijek sam sumnjala u te oriđiđi torbice. ne bih mrtva neku šetala.... ili prava ili slična, ali ne kopija!!!

    avatar

    15.06.2012. (15:12)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Hrvatski selebi?! Oksimoron.
    A pare bez poreza ko u priči ako i uzmemo najmanju zaradu zdravstveno i penziono im plaćamo mi iz našeg džepa. Nek se zagrcnu tim šampanjcem.

    avatar

    16.06.2012. (11:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...