Komentari

dayafterday.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ljelja

    Sve što si rekla stoji, ma mene brine, zaista, privatnost e-maila. U to ne moš uć ako nemaš sudski nalog i s te strane Mirelica ima pravo. A što se žena tiče stvar je onakva kako majke odgoje svoje sinove.

    avatar

    15.06.2012. (11:56)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    možda zbilja nema više onog romantičnog pisanja, ali ako ništa, uvijek sam raščupan dok pišem.
    nemam naviku komentirati osvrte na zbivanja u ovoj državi, jednostavno se previše prostora daje ljudima koji nisu sposobni za poslove koje bi trebalo raditi.
    možda smo promjenom toliko medija u relativno kratkom vremenu izgubili određene kvalitete u svrhu brzine i efikasnosti, ali problem je što smo time stvorili svijet kojem treba više vremena no što ga možemo stvoriti. društvo kao naručeno za reset.

    avatar

    15.06.2012. (19:57)    -   -   -   -  

  • Day

    @ljelja-što se tiče brige za mail privatnost-čini mi se da smo prebukirani strahovima pa oni gube svaki smisao. Pa se na kraju više i ne bojiš. Sve ti je svejedno. A što se tiče muškaraca i njihovog odnosa prema ženama to je istina o odgoju ali i dobro odgojeni dečki pjevaju bećarce. A uz to žene rađe biraju bećare od papučara. Tako da je i do nas malo.
    @ed hunter - meni je cigareta zaštitni znak, Mislila sam prestati ali bi mi loše za imidž bilo. Što se tiče komentiranja dnevne politike - ne pišem ja o politici nego o gluposti. Smatram srećom što živimo u ovako politički inspirativnoj državi.

    avatar

    15.06.2012. (22:05)    -   -   -   -  

  • lion queen

    radnice kamenskog, pa radnice kamenskog....tko je kriv radnicama kamenskog što za vrijeme mladosti nisu htjele grijati klupe i učiti, već su izlazile van i zabavljale se, dok je netko zgrbljene kralješnice sjedio nad knjigom i vrijedno učio....ili dok je netko čak i pod stare dane sjedio za knjigom zgrbljen i učio....educirao se...bavio cjeloživotnim obrazovanjem. meni npr. se malo dijete igralo u krevecu iza mene, dok sam , pogrbljena nad knjigom i uz džezvu kave, cijeli dan učila.
    mislim da konačno treba reći popu pop, bobu bob, a enteru enter!
    (resettt)

    avatar

    16.06.2012. (12:36)    -   -   -   -  

  • Day

    @Kraljice lavova-nismo svi sposobni za učenje ili se nemamo mogućnost školovat. Za neka zanimanja nisu ni potrebne "velike" škole. Kad bi svi bili "intelektualci" tko bi nam popravljao cipele, kuhao u restoranima, popravljao špine. A što je najvažnije upravo su nas ti koji su puno učili i doveli do Reset stanja.

    avatar

    16.06.2012. (15:41)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @day, nije to nikakav izgovor. tko sam nije poduzeo nešto da mu bude bolje, ne treba niti optuživati druge što nisu poduzeli ništa da njemu bude bolje!

    avatar

    16.06.2012. (17:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...