Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • sumi

    Moram dodati da smo naučili još nešto (odnosno utvrdili gradivo). Radi se o tome da smo na tom terenu doslovno pokradeni. Na mjestu koje je djelovalo potpuno domaće, niti 50 metara od nas naše stvari su otuđene. U to spadaju: slamnati šešir (50kn), kuglice (100kn), stari ruksak Samsonite (plaćen 200kn i star 18g ali potpuno funkcionalan) sa bocom od pive (ali voda u njoj-e jesam ih zaje*o), i konačno najvrijednija otuđena stvar je potpuno novi vojni ruksak, neznam cijenu ali je papren sigurno. Umjesto žaljenja za svojom torbom Samsonite radujem se tome što sam zaključao svoje biciklo, mada je samo zaključavanje unutar etaže koju smo odrađivali, izgledalo paranoično. ALI SE ISPLATILO. Također, radujem se što nisam pedericu punu svih mojih dokumenata, love, kartica i ključeva ostavio u ruksaku, mada mi je ta ideja pala na pamet. Sva sreća da sam ponio tu pedericu i zaključao biciklo jer ih sigurno ne bih našao. Čak su ukrali i bocu sa 1dl soka.

    avatar

    15.06.2012. (01:10)    -   -   -   -  

  • Grga

    Žalosno je to kaj se desilo , al kaj buš Šumi kad živimo u takvom svijetu u kojem nitko nema poštovanja prema nitkomu. I ja sam jučer imao neugodan događaj kad me policija nazvala oko 23.30 da dođem u policijsku postaju po sina koji je uspio grupi pijanih bandita pobječi jer su ga iz čista mira napali na stanici dok je čekao bus , s tim da su ga prije toga i uspjeli dograbiti i natući . Pa onda na murju pa na hitnu , a na hitnoj puno još takvih slučajeva i onda čekaj na red itd..itd . Pa danas opet ujutro na murju jer su mu ukrali i mob pa sad samo zavrzlame sa sudovima odvjetnicima i tom neodgojenom bagrom i kažem još bi to nekako čovjek proguro da su mu samo mob maznuli al kad su ga još i natukli to je več pizdarija. S toga Šumi glavno da nitko nije najebal a stvari se budu nekako več nadoknadile . Živi bili i vidimo se u nedjelju.

    avatar

    15.06.2012. (11:38)    -   -   -   -  

  • KimJongSkic

    Kruha i vojnih igara!

    avatar

    16.06.2012. (10:49)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Samo da vam se kratko javim sa nikad pokorenog otoka Visa (vidi 012station.bloger.hr ) sa dvije digresije.
    Prva je dopuna Šumijeve liste. Vrijednost "Chuck Norris" šešira je 10 kuna na Hreliću, a najvrijednija stvar je bio Marpat ruksak od Vatrenog za 300 kuna. Srećom u njega nije ostavio ključeve od svog terenca, jer bi u suprotnom doma išao autostopom. Srećom višegodišnji boravak u šumi, razvio je i kod njega haragei, te ga je stavio u džep. Uostalom kao što je Šumi, odlučio zaključat biciklu, a ja odjenut košulju sljedeći fajt ;)))
    Druga digresija je osvrt na Grgina iskustva. Dragi moj, ja sam još "davne" 2008 (vidi link iznad) zaključio da te u ovoj banana-republici zakon štiti točno onoliko koliko se sam zaštitiš. Drugim riječima dovedi mladića k nama na obuku što prije. Vidimo se...

    avatar

    16.06.2012. (13:35)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    pojedinci kradu državu a kamo li da netko neće maznut nešto od običnog malog čovjeka, imao si sreću da ti je intuicija bila jača od razuma :)

    kako kaže dobra stara poslovica: "uzdaj se u se i u svoje kljuse" te Grga najpametnije ti je da djetetu pokažeš kako se preživljava na asfaltnoj džungli te mu se više zasigurno neće tako nešto desiti ...

    avatar

    18.06.2012. (14:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...