Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • seoska idila

    ma kladim se da se digla halabuka samo zato što se otkrilo da su neke sitne lokalne hdz-ovke. kladim se da inače ne bi nikad doznali za njih..

    golotinje je bilo i prije, pa nikom ništa... ehhh

    avatar

    13.06.2012. (00:14)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Pokazivanje sisa je stvar kućnog odgoja i estetike. Negdje je normalno biti gol a negdje ne. Sve ostalo su licemjerni pridjevci.
    Recimo kad na faks dođu polugoli dečki i cure onda nitko ne smije ništa prigovoriti a kamo li ih poslati doma da se presvuku jer se to proglašava seksualnim napastovanjem.
    A ja mislim da mene takvi seksualno napastuju jer nisam dužna gledati ničije visuljke kako vise niz nogavicu hlačica a bogme ni ono što se vidi izvan tangi.

    avatar

    13.06.2012. (04:59)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ja sam za sise!
    Definitivno!
    Nemrem si pomoći. Volim dobru sisu!

    avatar

    13.06.2012. (05:41)    -   -   -   -  

  • NF

    pa sad, ove novije fotografije golotinje iz autobusa su estetski već podnošljivije, a eto, pozdravljam i kalmetinu izjavu, ak je na putu profiliranja HDZ-a u narodnu ili možda seljačku stranku, budući da se ovi koji se zovu seljacima polako gube :P

    avatar

    13.06.2012. (06:46)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Sise! U jednom vremenskom periodu svih nas bile su izvor hrane koji se
    i te kako cijeni. Kad nisu izvor hrane onda su objekt divljenja a po nekim
    teorijama muški i jesu zaluđeni balunom upravo zato što ih oblina
    asocira na najpoželjnija zaobljenja. Uvijek su oku ugodne i nisam za to da ih se srozava na tako krkanski način.
    Samo pokazivanje nije mi za nikakvu osudu ali gnječenje i lizanje ipak nije primjereno pokazivati na javnom mjestu.
    Ako je to primjereno zašto bi neprimjereno bilo izvesti kompletan
    ljubavni čin na javnom mjestu jer i to je ljudska potreba svima znana i
    neophodna koja na koncu i stvara ljudsko biće.
    Zašto bi se grozili gledati visuljka i kuglagere ili crni, plavi ili crveni trokut
    sa pidoćom. I to je i te kako poželjno ljudskom oku vjerojatno zato što je skriveno.
    Evo ljeto je tu i krpice su višak koji smeta, skinimo sve i hodajmo onako kakvi smo istinski stvoreni pa nije nikakva sramota jer to smo mi, to je naše tijelo. S nama nisu krpice rođene već dlake pa budimo ono što jesmo.
    Lijep osvrt. Pozdrav!:)

    avatar

    13.06.2012. (07:46)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    osobno nemam ništa protiv sisa. osim što sve manje od trojke tako ni ne nazivam :P no, dobro, ovdje je riječ o kapitalnijim primjercima.
    ono što mene smete nisu 4 sise dvaju mladih hdz-ovki, već činjenica da bi upravo one prve stajale sa kamenom u ruci u prvom redu, kada bi se netko usudio prošetati krapinom sa šarenom zastavicom u ruci. isto tako, njihovi sumještani ne bi ovako ponosno dočekivali kakvu krapinsku lezbijku, koja je šetala splitom. a koliko su tek debilni argumenti : cure su bile daleko od doma, malo su se opustile i čemu panika. ne razumijem u čemu bi bila razlika, kada bi recimo majicu skinule u vrtu svoje malogradjanske kućice u cvijeću ili nasred nekog trga, točno u podne, pa pustile domaću, a ne irsku, dječicu da uče anatomiju.
    a općenito, sise mi i nisu neki strašan fenomen, i totalno ih je glupo pokazivati gole, jer je za shvaćanje njihove forme, oblika i veličine dovoljno pogledati u dekolte dotične, čak se i ispod majice ili kaputa može detektirati što se otprilike nalazi ispod. puno zanimljivije bilo bi vidjeti što vatreni navijači vatrenih imaju u gaćama. mnoge su se žene razočarale nakon što su raspakirale ono što im je svizac na tom mjestu umotao. no, bojim se da ne bi bilo nekih kapitalnih primjeraka, takvi su doma i bave se konkretnijim užicima od šlatanja sisa pijanih cura, kao što se ne zadovoljavaju kratkim lizom bradavice.
    cura mi je zapravo žao, jer su jadne morale nekako skrenuti pažnju na sebe. ruku na srce i nisu neke krasotice. a žao mi ih je i zbog toga što očito medju svom tom silnom ekipom, koja je jelte, zajedno tamo u istom cilju, nemaju niti jednog prijatelja, koji im ne bi dopustio da rade to što rade, a još bi manje istog trena slike stavljao na facebook.

    avatar

    13.06.2012. (08:24)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sjajno mi je kako se ovim ženama iz Krapine gledaju sise i povreda etičkog kodeksa za njihovo slobodno vrijeme dok je sasma normalno da Milanović prijateljuje sa Tedeschijem i opravdava se da nas se ne tiče njegovo slobodno vrijeme.

    avatar

    13.06.2012. (08:32)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @seoska idila, slike golih sisa odjeknule su netom isključivo zbog golih sisa. pa da su sise bile oružje bilo koje druge stranke, odjeknule bi isto. jer muški svijet ne gleda stranačku pripadnost. jer muški svijet voli nogomet i sise. jer se na takvo nešto čekalo. gole sise već su postale uobičajen folklor vezan uz SP i EP. nogometom napaljenim muškarcima one su željena pojava na koju njihovi objektivi jedva čekaju. u JARu je odjeknula ona Brazilka, u Poljskoj evo ove dvije Hrvatice. i svojim sisama u drugi plan bacile huliganizam hrvatskih navijača, čije su snimke sukoba sa policijom već odjeknule netom. kroz slanu šalu bih mogla primijetiti da je to bio spas u zadnji siso-čas. i da su njih dvije (ili bolje reći četiri) više učinile za „promociju“ Hr nego sva hrvatska diplomacija u zadnjih deset godina. nekom na diku, nekom na sramotu, nekom svejedno. s druge strane, slike golih sisa doista su odjeknule Hrvatskom među ostalim i zbog toga što su cure (naknadno se saznalo) u stranci, koja kao stranka prononsiranih vjernika i domoljuba, Zna se, drži monopol na moral i hrvatstvo. Izbacivanjem sisa (i ruka koje ih maze) na vidjelo, na vidjelo je izbačen i raskorak između puritanskih stranačkih načela (bajki) i raskošno razuzdane stvarnosti (zbilje). zasluge za taj putar isključivo su na njihovim ne sisama već glavama.
    i moram te ispraviti, zapravo nadopuniti, nije istina da je golotinje bilo i prije pa nikom nije bilo ništa. našima nikad nije bilo ništa, jer našima je sve dozvoljeno, kad to rade naši to po našima nije ništa strašno. ali gle što se događa u Hrvatskoj nekome tko nije naš: uzbunjujuća nenaša golotinja. zar ti ne znaš da u puritanskoj Hr nitko nije gol (iako smo svi bez izuzetaka goli ispod odjeće)?
    Strrrrraaaaaašno! da, strašno, no pitam se smatramo li svi mi to strašnim iz istih razloga. ne brini, našijenski moralisti se uvijek pobrinu za instant osudu tuđe nemoralnosti (uz prešućivanje svoje).

    avatar

    13.06.2012. (08:35)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ljelja, da, kućni odgoj, pitanje samo kućnog odgoja i onoga u glavi.
    @alexxl, to je zdravo. i znanstvenici tvrde.
    @NF, ne bih znala trenutno stanje u toj i bilo kojoj drugoj stranci. a sranje je vidljivo. u svim.
    @fra, pa ovo si ti lijepo složio, kao poeziju. meni bi recimo još na pamet palo slovima prikazati i kakav lijep oblik... srčeko recimo ;D

    avatar

    13.06.2012. (08:35)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Govori se inače o kažnjavanju dotičnih žena. Ali, po nekoj (feminističkoj?) logici, zar ovaj "sretnik", koji možda radi u Ministarstvu obrazovanja, također nije narušio ugled svoje institucije?

    avatar

    13.06.2012. (08:43)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @kojotica, još jednom u sridu!
    @neverin, e to je to, trun u tuđem oku pored brvna u svom.

    avatar

    13.06.2012. (08:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @profi, zanimljivo zar ne, kako se čak i u promašenoj osudi zaobilaze odnosno potpuno izuzimaju mačo ruke. ni u diskriminaciji ni pravice :D

    avatar

    13.06.2012. (09:05)    -   -   -   -  

  • lega svega

    puno prašine za ništ....navijanje u toplesu....tresla se brda rodio se prišt na jeziku...a za prišteve na jeziku kažu da je izvrstan lijek lizanje bradavica nježnijeg spola sisa.....a možda su dečki dobili prišteve...pa naše koke osim edukativno, dejstvuju i kurativno....go go krapina girls!!

    avatar

    13.06.2012. (10:36)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    sve im je oprošteno,
    ali članstvo u HDZ-u
    ne mogu tolerirati ....

    avatar

    13.06.2012. (11:48)    -   -   -   -  

  • jelen

    Nisam siguran da to nije uobičajeno ponašanje u Krapini koje je samo sad malo medijski eksponirano jer kao u kontekstu je hdz-a i nogometonavijaštva itd.
    Krapinu treba raspustiti jer su čudni, čudno govore i puno toga su odvukli iz ostatka Zagorja k sebi u svrhu centralizacije. Eventualno se poslje možemo ujediniti s Varaždincima u jedinstvenu županiju :-))

    avatar

    13.06.2012. (12:12)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    ukoliko se sam ponašaš kao idiot, kaj se čudiš da te se tako i tretira...
    apsolutni nedostatak samopoštovanja, ali i poštovanja..osobe, ličnosti bilo čega...ukratko..jadno da jadnije nemre biti..
    i možda sise kao takve i ne..jer bilo je toga i prije i bit će...
    već opći performans..
    no da, potpisujem kojote..zbog onog zadnjeg dijela sa prijateljima i druženjem

    avatar

    13.06.2012. (13:12)    -   -   -   -  

  • Severino

    Neka zena i citava ponosno visi ali, zaboga, ne na muskarackoj kukavnoj posljedicnosti

    avatar

    13.06.2012. (13:15)    -   -   -   -  

  • jelen

    gdje je to na kraju bilo u Poljskoj ili u Krapini? Ne uspijevam pohvatati te svakodnevne cirkuse... :-P

    avatar

    13.06.2012. (13:21)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    ... tj. uzuse ;-)... USA, NASA i PODASA... bio neki vic svojedobno, ali sam samo to zapamtila. Ali neka, ionako zvuči uvriježeno globalno zapadnjački :-). Ali, znaš, i duga ima lice i naličje, a naličje se rijetko vidi, kao i u ljudi. Ajme, ono što mi sve sada pada na pamet bolje da ne pišem... A što se tvog napisa tiče, "u sridu" ka i uvik :-). "May It Be" pjeva Enya...

    avatar

    13.06.2012. (16:18)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Znači, treba imati muda za pokazati sise, ali nije mi štos gledati te koji imaju muda i sise

    avatar

    13.06.2012. (17:04)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @lega svega, pa vidim ja da se ona teorija o povoljnom učinku na muške organe itekako potvrđuje. no sad malo i ozbiljno, jest da ima povoda i prostora za svakojake sočne šale, ali jednako tako ima i za tugu. jer zaista je tužno vidjeti jedno biće (u ovom slučaju žene) svedeno na vime. tuđom ili svojom odlukom.
    @OSJEĆAJ ma koji si ti funcut, kao nanijele su vama dečkima teške duševne boli pa im je zbog toga velikodušno oprošteno ;0)) ali ovaj zadnji dio upisa posve razumijem. nešto mi je slično prolazilo kroz glavu dok sam gledala gostovanje Prgometa u Nu2. gledam i slušam tako čovjeka kako lijepo i mudro zbori, kulturan, odmjeren, obrazovan, realan, skroman, ma sve 5 i bez zamjerke, čisto nemre čovječica očima i ušima bilivit da netko takav dolazi iz redova onakve organizacije. ali baš tu, na tome, na tom podatku nešto nikako da mi sjedne. jer mislim se ja, što mu sve to vrijedi kad je odabrao... ok, treba biti pošten i reći, čovjek je kulturan, odmjeren etc. sve mu priznajem sve to stoji, ali realno - da bi netko takav svjesno odabrao pripadati mafijašima i među njima ostati, može i mora udovoljavati jednu od samo dvije opcije: ili biti potpuno glup, ili se iz interesa praviti glup. zaključih da čovjek glup nije, znači... ne ide mu u prilog.
    @vajrapani, ne bih znala kakvo je stanje među tim sjevernjačkim domorocima, nisam iz tih krajeva ;0) no iskreno, domoroštvo je ovdje prirodna pojava, ne fali ih ni kod nas na jugu. a što se ovog cirkusa oko nas tiče, ma tko to više može pohvatati moj vajrapani, ma ni legendarni Beara u svojim naj-godinama to ne bi mogao ;0)

    avatar

    13.06.2012. (19:20)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @cistiliste, @Severino, točno, to je najtužnije, žovijalan pristanak na objektivizaciju, svjesno svođenje sebe na nečiji privjesak. niz odvod lakomisleno bačena samosvijest, ako je nje uopće bilo. ne zapanjuju sise, već manjak onog mislim, dakle jesam.
    ahaha @samohranamamo, ma imaš pismu za svaku situaciju, pa čak i ovako izvanrednu ;D
    @Sredovječni, ni inače nije štos gledati ljude s mozgom na paši. muko naša. a još je cijeli mjesec green-green travnjaka pred nama. uf (ali nije da su našem narodu za takvo pašarenje travnjaci potrebni, pasu oni i bez trave).

    avatar

    13.06.2012. (19:20)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    U normalnoj zemlji, u normalnom svijetu, u normalnim mas-medijima njihov čin ne bi predstavljao NIŠTA. Možda koji šaljivi komentar. U svijetu izokrenutih vrijednosti njihovo ponašanje je došlo ko kec na jedanaest da se ima o čemu pisati i pričati.

    Istovremeno rasističko glasanje dijela hrvatskih navijača, bacanje petardi na igralište zbog čega FIFA naplaćuje kazne i prijeti oduzimanjem bodova repki nije pobudilo ni 10% ni pozornosti ni osude u medijima a da ne govorimo u mjerodavnim ministarstvima: od kulture, preko sporta i obrazovanja, ministarstva vanjskih i europskih poslova i MUP.

    A što se pak tiče spomenutog "incidenta", uostalom svatko je gospodar svojih sisa i ostalih reproduktivnih dijelova tijela i može raditi s njima što hoće. Kome smeta nek okrene glavu na drugu stranu. To je princip osobne slobode i demokracije! Zar ne :-)?

    avatar

    16.06.2012. (21:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...