Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • tolerancija

    Ako izbacimo fizički opis ove dvije djevojke i dalje je potpuno jasno što je privlačnije.

    avatar

    12.06.2012. (00:29)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Da, nisam htio inzistirati na fizičkom opisu da neki ljudi ne padnu u očaj :P

    avatar

    12.06.2012. (08:17)    -   -   -   -  

  • edcatra

    Hammster: Je a koja je fizička i mentalna razlika tipa od 23 i 33? Većina mojih kolega u kasnim dvadesetima počinju ličiti na trudnice.

    avatar

    12.06.2012. (09:23)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Malo bolje naglasi te optužbe o hrčku, skoro da nisam razumio što želiš reći :P

    Ali ovo nije post o tipovima od 23 i 33. Naravno da je i to loše (iako trunku manje loše jer ženama muški izgled nije kritično važan kao što je muškima ženski izgled). "I drugi to rade" je slabašan argument za nešto loše - ako u ovom slučaju govorimo o debljini.

    Što se mladosti tiče, ne sumnjam da oba spola imaju svoje promjene kroz godine (koje možeš kod muškaraca isto slobodno isticati, btw - samo naprijed!), no ovdje samo upućujem na neminovnu degradaciju koja se događa s tim godinama - dakle, da je sve što može biti dobro na starijoj ženi (a može, naravno) uvijek unatoč toj degradaciji, i stoga je treba imati na umu.

    avatar

    12.06.2012. (10:03)    -   -   -   -  

  • D.

    Plaši me koliko malo vremena imam. :/

    Bitno je pomiriti se s onim što ne možeš promijeniti (visina, širina kukova, duljina bedara, neizbježnost bora itd.) i ne pomiriti se s onim što možeš promijeniti (karakter, osobnost, količina masnog tkiva, načitanost, stil, njegovanost...).
    I sve to činiti dostojanstveno - oblačiti se i ponašati u skladu sa svojim godinama, bez zamrzavanja izraza lica estetskom kirurgijom i tome slično, ostati prirodan, otvoren za nova prijateljstva, ljubavi, kolege, život općenito.

    I, da, naravno, osmjeh nikad nije na odmet. :)

    avatar

    12.06.2012. (14:55)    -   -   -   -  

  • Vitorio

    S opisom mlade "23" djevojke bih se još i složio, pod uvjetom da je zaista neiskusna. Opis pod "33" mi više liči na opis iskusne (doduše. top klase) prostitutke, nego na opis rasne normalne žene.
    "Trebalo mi je dugo vremena i dugo izmjenjivanja nježnosti da moj interes dosegne opipljivu razinu"- ma otkud to? Ako sam doveo takvu ženu u krevet, valjda je mi je već prije "napeta" (tj. uzbudljiva mi je, želim je...) i vjeruj mi, opipljiv interes se vidi, a da se još nisam ni skinuo :))
    A ako vrlo brzo ispod trbuščića ne nastane "vlažna dolina", to je krivnja mene kao Igrača. Gubitak spontanosti ne znači gubitak nježnosti i podložnosti, čak dapače (ako smo s "pravom" partnericom). Bolje da žene ne znaju što mi (muškarci) sve zamišljamo i radimo. I ovako su preopterećene samim sobom.

    avatar

    12.06.2012. (19:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ne mogu ne reći da me nije podsjetilo na točno to što kažeš - kao da se radi o prostitutki, a ne normalnoj ženi koja te zanima. No opet, iako naravno da ne mislim da žena od 33 godine ne može biti spontana sl., ne mogu ne primjetiti da postoji nekakav opći... trend koji dolazi s godinama. To i jest bila osnova posta.

    p.s. to što se neka nije odmah navlažila prije ičega, da se razumijemo, ne smatram minusom. To je "osnovna vrijednost". Samo je suprotnost komparativno veliki plus.

    avatar

    12.06.2012. (20:02)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: 10 Igrinih zapovijedi

    avatar

    13.06.2012. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...