Komentari

alwaysoutnumbered.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • Simplica

    John Mayer( za mene number one) , James Morrison i James Blunt
    To su moji ljubimci i stalno se vrte i nikad ne dosade
    I obozavam The Script

    avatar

    12.06.2012. (23:08)    -   -   -   -  

  • Tashi

    "After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music."

    Što se tiče tog pitanja: "Šta slušaš?" koje postavljamo ljudima koje smo tek upoznali... Recimo, i ja ga često postavim, ali ne kako bih kategorizirala tu osobu već tek toliko da vidim imamo li u toj sferi nekih zajedničkih stavova i tema za razgovor.

    Kao i ti, ne može mi proći dan bez glazbe. Dok sam u stanu, tramvaju, šetam gradom, na predavanjima ( ahem... )... Sastavni je dio mene iako sam tone deaf i ne razumijem je na onoj razini na kojoj bih je voljela razumijeti. E kad smo već kod toga, odlučila sam početi učiti svirati gitaru! (Korak prvi: natjerati Tiefa da me odvede do music shopa po nove žice. Korak drugi: naučiti svirati. Ali bitno da sva nadobudna idem žice kupiti. lol)

    Na ostatak posta nemam komentara jer se u potpunosti slažem s tobom.

    A da ti i odgovorim na pitanje... Slušam svašta... Mogu ti nabrojati par bendova, ali u biti od svakog slušam one pjesme koje mi se sviđaju, nije da imam sve njihove albume i znam riječi svake njihove pjesme. Blind Guardian, Arkona, Voltaire, Muse, Crvena Jabuka, Đorđe Balašević, Hladno Pivo... itd itd. Što ne znači da ne poslušam i Tupaca i TBF i Black Eyed Peas i LMFAO, a kad me pukne i Mitra Mirića i njegovog Domermana. :D

    avatar

    13.06.2012. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...