Komentari

djus.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Simplica

    Odlican post!!!
    Prepoznala sam se u jednom dijelu, nevezanom za tvoj posao, vezanom za moje probleme.
    Jedino sto bi dodala, iako se iz tvog posta da iscitati je da ne mozes pomoci onome tko ne zeli da mu pomognes svojim nacinom. Ne mogu to objasniti, ali to ti je ono kada te netko savjetuje za nesto i kazes mu: sve zbam, tocno bi ja to savjetovala tebi da se ne radi o meni ;) hocu reci, nekad ljudima trebas dati najbolji moguci savijet, ali i prihvatiti njihovu neodoucnost. Nisu spremni pokrenuti se. I to je u redu. Mozda ce jednom biti, mozda nece, ali vec su sad dovoljno veliki cim razmisljaju o promjeni.

    avatar

    10.06.2012. (22:56)    -   -   -   -  

  • Tiana

    Kako da ti pariram , ja sa svojim pjesničkom dušom , moram još nekoliko puta pročitati , jer osim korisno ti pišeš i tako lijepo i izražajno...

    avatar

    11.06.2012. (08:16)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Neuobičajeno dobar tekst za blog.
    Pretpostavljam da će mu sudbina biti uobičajena ;)

    P.S. Novogodišnje odluke odlično ilustriraju neumitnost ljudske prirode. Krive pretpostavke temelje se na krivim zaključcima, koji su naravno posljedica krivih pretpostavki, koje su posljedica krivih zaključaka, koji su ... sva smislena borba u životu se svodi na borbu sa vlastitim slabostima. Kako definirati sreću, hoćemo li je vezati za zadovoljstvo, mir, ostvarenje ciljeva, ..., hoćemo li se u potpunosti osloniti na osjećaje, one u ovom trenutku, na kraju dana, neke etape ili cijeloga života, tj. da li je moguće izvući sreću iz konteksta osobnosti, ali i vremena i okruženja ... tj. dok god sam na blogu zbog ugode ega ne mogu se oteti dojmu da nisam na dobrom putu, mada, možda sam baš ovaj trenutak donio jednu potencijalno odličnu odluku :)))

    avatar

    11.06.2012. (10:36)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ne kažem da je lako odlučiti, a još manje lako početi :-)).

    avatar

    12.06.2012. (16:45)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ...nije me dugo bilo ovdje :)... eto, odlučih te posjetiti :)... nema odluke koja nije važna i ne utječe na daljnji tijek naših života, naročito odluka da ne želimo promjenu :)... uglavnom, slažem se kako je strah naš najveći neprijatelj... pozdrav :)...

    avatar

    12.06.2012. (19:23)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    istina, inertnost i podsvjesni strah odgađaju odluke i promjene koje mogu biti od vitalne važnosti za naš život. nažalost, praktički je nemoguće nekoga navesti da izađe iz neke komforne zone, pa čak i za njegov sveopći boljitak. ali znaš kako je to; oni koji si nisu u stanju sami pomoći ne zaslužuju pomoć drugih.

    pozdrav i do čitanja!

    avatar

    14.06.2012. (15:49)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Promjena? Čovjek uđe u kolotečinu života i pusti da ga rijeka nosi. Kada će iz nje izači i početi pješačiti ili voziti se pitanje je odabira pravog trenutka i dovoljne količine (mase) odluka da se izađe. Potrebno je znati kada i kako. Pogrešan trenutak ili nedovoljna čvrstina odluke, obavezno vode u neuspjeh.
    Pušio sam dugo tri kutije i nekoliko puta pokušavao prestati na pogrešan način i u pogrešno vrijeme.
    Pušio sam četiri kutije i rekao od sutra je gotovo. Držao sam se plana i bez ičije pomoči, bez kojekakvih zamjena i varalica jednostavno ostavio cigaretu. Na žalost, nakon 7,5 godina neke krizne situacije u HV-u, par godina nakon rata dovele su me do toga da opet pušim ali ne više 4 kutije već jednu.

    avatar

    21.06.2012. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...