Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • Leo

  Da, s velikom moći dolazi velika odgovornost. No vrlo često oni koji imaju veliku moć ne primijete da imaju i veliku odgovornost :-)

  Jedan primjer: cura u klubu pleše na plesnom podiju, ja uhvatim njezin pogled, dođem do nje, velim "hej" i lagano dodirnem njezinu nadlakticu. Ona me odbije onim pokretom "iš, iš". Ono, WTF!?

  It's rough out there :-)

  Pa, Ignisse, imaš možda kakvu strategiju za plesni podij? :-)

  avatar

  02.06.2012. (03:59)    -   -   -   -  

 • Samohrana majka

  Preko Ignissa sam došla do drugih blogova posvećenih Igri i čini mi se da je Igniss tu među umjerenijima, dapače, mislim da je korisnije upozoriti na neke pojave bez dlake na jeziku, pa makar i politički nekorektno, nego sve zamatati u celofan "seksualnog oslobođenja". Igrači koji pišu blogove često imaju stav "sve žene su kurve i dobre su samo za jednu stvar", tako da je Igniss mila majka za njih - a ima i smisla za humor. Realan je, a nikoga ne vrijeđa. Jedne od stvari koje mi se ne sviđaju na dosta tih igračkih blogova je trpanje svih feministica u isti koš. Slažem da je organizirati "slut walk", paa... na granici ukusa, ali boriti se za jednake plaće, otvarati utočišta za zlostavljane žene i pružati im pravnu pomoć je nešto sasvim drugo. Valjda je to razlika između američkog i našeg feminizma - one već imaju sve pa traže nemoguće.

  avatar

  02.06.2012. (13:38)    -   -   -   -  

 • Cakana

  ima i nas žena dobrih i naivnih, moga bi bit malo nježniji prema nama ;)
  i udjeljivat nam malo više savjetaaaaa :)

  avatar

  02.06.2012. (13:57)    -   -   -   -  

 • Sour Girl

  "I heard you're a player. Nice to meet you, I'm the coach." :D

  avatar

  03.06.2012. (02:11)    -   -   -   -  

 • Vitorio

  Ok Igniss, želiš biti fin, pa obrazlažeš zašto si oštar... Ali ovo je blog, prvenstveno o Igri i za muškarce. A Igra je oštra (ako hoćemo samouvjereno djelovati) i tu nema rasprave. Bar za mene. Ima ovdje nekolicina ženskih likova koje razumiju o čemu pričaš (pretpostavljam da uviđaju da i žene profitiraju od odlučnih muškaraca), a one koje to ne razumiju neće nikad ni shvatiti. To je kao da mi pokušavamo razumjeti zašto većina žena gleda sapunice, boje se miševa i u svakom izlogu provjeravaju svoju frizuru.
  @Sour Girl, nisi ti nikakav coach. Ti si animalna sex mašina. Sex je ok, ali sve ono prije njega što dovodi do istog je, meni, puno bitnije i uzbudljivije.

  avatar

  03.06.2012. (22:30)    -   -   -   -  

 • Elyca

  srećom po mene ...nigdje ne spominješ grintala :-)))

  avatar

  03.06.2012. (23:06)    -   -   -   -  

 • Joanna has left Stepford

  neće ti biti ništa novo ako kažem da mi je većina toga teški full of crap i da osobno smatram da takve stvari trebaju ljudima bez mozga;) a ova samohrana majka mi djeluje tako...ignisno:)?

  avatar

  04.06.2012. (11:34)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Leo: kad ti se tako nešto desi, jednostavno si reci "njen gubitak" i nastavi dalje. Naravno, to ne dolazi preko noći, ali generalno...

  Moja strategija za plesni podij je biti dobar plesač tako da mi cure same prilaze, u suprotnom si samo još jedna po ničemu posebna kobasica u sausage festu tog diska. Taj dio opet nije primjenjiv na sve. Ovisi o dosta faktora, kao i o tvom izgledu i visini, okolini, samim curama...

  Bit će u budućnosti baš post o "dancefloor game"-u, a u međuvremenu evo nekih stvari koje sam prije pisao o ovoj temi:
  Studija slučaja: disko i ples
  Zašto u disku vjerojatno nećeš pronaći partnera svojih snova
  i s Rooshevog foruma: Samseau: Dancefloor game

  @Samohrana majka: hvala puno :) Točno tako o feminizmu, a što se tiče igračkih blogova, najviše volim Roissya i Roosha. Istina, priznajem da mi kod Roissya smetaju njegov ekstremizam i povremeno čak rasizam (zamotan u konzervativnost), a kod Roosha mi smeta njegovo kategoričko odbijanje ičeg ozbiljnijeg od par dana čak i s kvalitetnim ženama (za kakve sam priznaje da ih je pronašao u južnoj americi i istočnoj europi). Ali u stvarima igre se slažem s njima.

  @Cakana: ipak je ovo većinom muški blog, kako kaže Vitorio, ali uostalom vidi objašnjenje kod njega...

  @Sour girl: hej, ma to je sve u redu ali nemoj da opet počnem s onim o pasivnoj ulozi :D

  @Vitorio: pa, donekle da, ali kako sam već (istina, nenamjerno) stekao i određeno žensko pokloništvo, smatram da mi je dužnost održavati i taj dio, tj. kultivirati one pozitivne ženske osobine koje se još da spasiti u današnjem društvu :P Inače ne brini za sadržaj za muške, radim na knjizi samo o igri i ničemu drugome :)

  @Elyca: sasvim nevezano, vidim da imaš gif u svom avataru - znaš li možda kako ih se stavlja u forum postove? Kad god idem staviti gif u post, bilo preko alata za upload slika bilo preko eksternog, uvijek mi ispadne samo statična slika. Thx :)

  Novi post: Vrijednost misterija

  @Joanna: ti si pukla.

  avatar

  04.06.2012. (12:30)    -   -   -   -  

 • Elyca

  gif format su svugdje učitavaju gdje i jpg format, samo na nekim portalima to nije moguće, a na nekima kad učitavaš sliku postoji upozorenje "dal želiš u originalnom formatu" ...to ne pita za veličinu nego za gif (ovo je za avatar...a ubacivanje gifova u tekst ja sam uvijek radila preko ImagesHack

  to bi trebalo bit ovako

  ako nisi zabranio spamove ...a jesi :-((

  avatar

  04.06.2012. (12:59)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Jesam, sorry bila je poplava, a još u svoje doba i ludi mirče :( Nadam se da ću uspjeti, probat ću s imageshackom još koji put. Hvala.

  avatar

  04.06.2012. (13:03)    -   -   -   -  

 • Igniss

  (evo sad sam isključio privremeno, pa ako naletiš postaj opet to što o čemu se radilo)

  avatar

  04.06.2012. (13:03)    -   -   -   -  

 • ŠTIT BJELOVAR

  POLITIČARI SAMI SEBI DAJU POTPORU

  Kad bi se strvarno provela anketa i ispitivanje javnog mnijenja, vidjelo bi se da Mesić i Sanader lažu. Oni nemaju tu popularnost o kojoj se govori. No nitko nema pravo da donositi važne odluke na štetu naroda.
  Kad je Franjo Tuđman došao na vlast 1990-tih godina, mnogo toga je on obećao hrvatskom puku (da će hrvatski novčanik biti u hrvatskom džepu), ali nije rekao: pun ili prazan? U vijestima prvog programa HRT-a ministar financija Ivan Šuker (HDZ) kazao je: „U stanju smo kontrolirati potrošnju“. Da, sad kada su sve potrošili.

  TUŽAN POGLED U PRAZAN NOVČANIK

  Narod je ostao praznih džepova, ali su zato hrvatski političari – čelnici kupili vile, poduzeća i tvornice. Njihovi džepovi i novčanici su puni novca. Predsjednik Mesić kazuje narodu, da ćemo se valjda izvući iz recesije i da će nam biti bolje.
  Od lažnih obećanja i (ne)odgovornosti – oni nam ništa drugo ne nude. A premijer Ivo Sanader smatra da trebamo još više štedjeti. Ovdje treba spomenuti da Mesić i Sanader nisu u pravu. To je danas vrlo lako vidjeti i zaključiti. Oni samo lažu i spletkare na štetu hrvatskog naroda.

  MNOGI FINANCIJSKI PROBLEMI

  Poslije jugoslavenske valute, koja se je zvala „dinar“, Tuđmanova vlada odštampala je 23. prosinca 1991. „hrvatski dinar“, da bi on bio zamijenjen kasnije, 30. svibnja 1994. godine. Ime hrvatskog dinara promijenjeno je u „kunu“. Ništa Hrvati nisu dobili, najprije pod vodstvom Franje Tuđmana, kao i sada pod vodstvom Mesića i Sanadera. Samo se vrtimo u krug i ništa drugo. Narod je postao tragedija i komedija. Jer novac koji je navodno njegov nije u njegovim rukama. U Hrvatskoj vlada teška besparica i neradnička depresija. A temelji financije su krhki i truli.

  HRVATSKA NARODNA BANKA PRĆIJA JE VLASTODRŽACA

  Dvaput je odštampan različiti hrvatski novac, a u čijim je on (bio) rukama – zna se. U krive poteze trebamo ubrojiti i rastrošnu birokraciju. Danas jedino državna uprava dobro živi. Svi njihovi službeni automobilčići godišnje više troše novca, nego što narod pojede u svojoj prehrani. Dok narod stenje i dalje pod jarmom, oni se komotno provode i uživaju. Sudionici glavnih pljački na svim razinama u Republici Hrvatskoj postali su „oni“ bivši komunisti, koji nam nude tobože rješenja. No poslije Tuđmanovih bandita, sada su na djelu Mesićevi i Sanaderovi razbojnici. U početku stvaranja države Hrvatske, oni su bili jedna te ista „škvadra“, ali su se posvađali oko podjele novca i plijena.

  PLELI MREŽU ZA MILIJUNE I MILIJARDE

  Zato narod voli reći – svi su oni isti. Konkretno. U slučaju u Hrvatskoj, dogodilo se da je dio članova „zločinačke skupine“, osim razmišljanja o stvaranju nove države, imao jedini cilj i želju da dođe do materijalne koristi. I to bez truda i poštenog rada. Stvorena je psihološka platforma – da je bolje pljačkati i krasti nego savjesno i iskreno raditi. Jer od poštenog rada nema se ništa. Tako su i zakoni u Hrvatskoj podređeni njima, štite njih i njihove neradnike, profitere, a ne one koji rade i stvaraju u materijalnoj proizvodnji ili druga dobra.

  DOBAR DIO NOVCA TROŠI SE NA LUKSUZ

  Na vrlo primitivni način oni su zagospodarili zemljom. Te nam putem medija šalju ilustrirane priče. Isti likovi i ista retorika svađaju narod u neimaštini. To traje godinama. Kad ponestane njima novca, oni prodaju koji hotel ili bivše radničko poduzeće ili otok. Dobar dio novca troši se na luksuzni život. Promijeniti se kao ništa ne može – jer zagospodarili su tiskom i elektronskim medijima. Domovinski rat je iznjedrio: lopove, prevarante, profitere, palikuće, ubojice. U takvom ozračju mi danas i dalje živimo. Pljačke državnog proračuna i gradskih novčanih resursa, postali su sasvim normalna stvar.

  NOVAC OD JUDA IŠKARIOTSKIH

  Novostvoreni „tajkuni“ postali su ugledni ljudi i gospodari života i smrti. Međutim, normalan svijet živi sasvim drugačije, ima drugačije modele ponašanja, u njima nema nemorala i „hrvatske šutnje“, koja nas vodi u kolektivnu propast. I to zahvaljujući (sad) Mesiću i Sanaderu, koji su postali glavni „špekulanti“, zavjerenici i izdajnici naroda. Radi osobnih interesa i egoizma političara, naša sela ne proizvode hranu, nego uvozimo i čistimo tuđa skladišta. A brojka nezaposlenih i onih koji gube svoja radna mjesta postaje sve veća. Jedino je rješenje da ih razvlastimo i procesuiramo.

  HRVATSKI POKRET
  Udruga ŠTIT

  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta159
  Bjelovar, grad
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  stojkovic1958@net.hr

  URED: Masarykova 8

  avatar

  10.02.2013. (15:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...