ajme meni! crni rižoto (po dubrovačkI) pa još riiblja mlić :) ondak onako malo ribe pa na kraju rosata a uz sve to mirta za aperitiv i pošip u slast i za gušt :)
gušti su gušti pa dok uživam a ti me pušti ;)))
31.05.2012. (10:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uvijek mi je slatko vidjeti kako se neki stranci oduševe kao mala djeca kad vide relativno jednostavna ali vrhunska jela kao što je crni rižot. Heh.
Inače, sigurno je nezdravo jesti zlato, makar i u malim količinama? Nitko ne bi rekao da je opravdano stavljati mrvice titanija u vino samo zato što je titanij skup.
31.05.2012. (11:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@pope...ja zlato jedem zlato? pa to je čist Elizam ili Elikanibalizam ili Elizlatizam?
@bocaccio....drago mi te vidit.... i priznajem da sam pojela 2 sštrudela taj dan...jedan poslije ručka...drugi poslije večere
@Ignisis...davno smo radili kolače sa srebrom...to je uobičajeno u Indiji... ne znam koliko je zdravo ili ne...al ovako mala količina je baš za sjećanje ... i kao dobra priča za blog
@padobran...kruva i krumpira odavno kod nas nema spremna samplatit 25-30 kn kg Mona lise....al taj je nestao prije 10-ak godina...a kruv....samo polubjeli je koliko toliko normalan....sve ostalo je čista kemija
@malo ti...ovaj lokal odavno postoji...kao što vidite nisam ga reklamirala....e sad...zašto nisam? vjerovatno zato jer bi "nestao" pod pritiscima ljudske gluposti
02.06.2012. (16:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@pope...@bocaccio...upravo sam s puta....a da tek znate što sam radilaaaaa.... ajmeeeeeeee .... ima materijala za oba dva...al će bit objavljen materijal za @papa....a ovaj za @bocaccia ćemo malko zadržat za sebe :-PPPP
02.06.2012. (16:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alius
...zlato naše!!!!! :)))
30.05.2012. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
hahahaha @alius.... stvarno još uvijek jesam :-PPP
30.05.2012. (21:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Čisti sukob interesa al' oprošteno ti je i ja bih se s time sukobio!:)
31.05.2012. (09:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
ajme meni!
crni rižoto (po dubrovačkI) pa još riiblja mlić :)
ondak onako malo ribe
pa na kraju rosata
a uz sve to mirta za aperitiv i pošip u slast i za gušt :)
gušti su gušti
pa dok uživam a ti me pušti
;)))
31.05.2012. (10:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
Uvijek mi je slatko vidjeti kako se neki stranci oduševe kao mala djeca kad vide relativno jednostavna ali vrhunska jela kao što je crni rižot. Heh.
Inače, sigurno je nezdravo jesti zlato, makar i u malim količinama? Nitko ne bi rekao da je opravdano stavljati mrvice titanija u vino samo zato što je titanij skup.
31.05.2012. (11:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pjaceta
Sve je dobro dok ne krenu na kruv lipit zlato ka zdrave bobice. :-D
31.05.2012. (12:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Kad bi turistička ponuda pratila opisano, svi kapaciteti bi
bili prepreprepunjeni, ili je to možda priča za lipi doček:)))
31.05.2012. (21:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
@pope...ja zlato jedem zlato? pa to je čist Elizam ili Elikanibalizam ili Elizlatizam?
@bocaccio....drago mi te vidit.... i priznajem da sam pojela 2 sštrudela taj dan...jedan poslije ručka...drugi poslije večere
@Ignisis...davno smo radili kolače sa srebrom...to je uobičajeno u Indiji... ne znam koliko je zdravo ili ne...al ovako mala količina je baš za sjećanje ... i kao dobra priča za blog
@padobran...kruva i krumpira odavno kod nas nema
spremna samplatit 25-30 kn kg Mona lise....al taj je nestao prije 10-ak godina...a kruv....samo polubjeli je koliko toliko normalan....sve ostalo je čista kemija
@malo ti...ovaj lokal odavno postoji...kao što vidite nisam ga reklamirala....e sad...zašto nisam? vjerovatno zato jer bi "nestao" pod pritiscima ljudske gluposti
02.06.2012. (16:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
@pope...@bocaccio...upravo sam s puta....a da tek znate što sam radilaaaaa.... ajmeeeeeeee .... ima materijala za oba dva...al će bit objavljen materijal za @papa....a ovaj za @bocaccia ćemo malko zadržat za sebe :-PPPP
02.06.2012. (16:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Šta se, vratila ili povratila? Ne zlato bacattttt!:)
02.06.2012. (17:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
ma @pope...ovo ručak od utorka....a da znaš di sam bila od četvrtka do sad ...uffffffffffff
02.06.2012. (18:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...