Komentari

hrpolitika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    treba po dolasku u školu svima dati doktorate, da s ene sekiraju ljudi...

    avatar

    30.05.2012. (11:38)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    škole bi ustvari trebalo skroz ukinuti, sve je to jedan velik stres i sekirancija, a djecu od toga treba zaštiti sve dok ne odrastu... a onda im i mladost treba omogućiti da bude lijepa i mirna, ipak su to najljepši dani, a i srednje godine nisu loše, šteta ih potraćit u nervozi... možda da se negdje oko 50-ih godina upišu u škole, tu bi već mogli imati dovoljno životne mudrosti na lageru, e da bi podnijeli sav taj stres i bespotrebnu nervozu....

    avatar

    30.05.2012. (12:08)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    htjeli ste crvenu Hrvatsku, glasovali ste za nju. dobili ste je. sad se crvenite ... od stida. ne razumijem u čemu je onda problem?

    avatar

    30.05.2012. (16:46)    -   -   -   -  

  • blade777

    Ja svojim klincima, onak' iz zafrkancije govorim: kakve su to škole... što samo nerviraju učenike, tamo se mora samo učiti i učiti.
    Škole bi trebale biti takve da ima što više zabave, što više video i svakih drugih igara, a učiti bi se trebalo samo kroz igru, i onda, kada se napravi sve drugo, onda tek može na red doći učenje.
    Oni me gledaju, onako kroz čuđenje. Milo im je slušati, al' znaju da je to nemoguća misija-znaju da učiti treba.
    Djecu treba učiti i naučiti: da je to što uče, njima i svima drugima u korist.
    Ocjene su manje bitne, bitno je znanje.
    U tom smislu ja podržavam ovakvu ideju ukidanja ocjenjivanja na polugodištu, jer će više vremena ostati za prenošenje znanja.
    Znanje, ono pravo i primjenjivo u današnjem vremenu, neprocjenjivo je.
    Neovisno na kakav se način znanje stekne, bitno je da je znanje.

    avatar

    30.05.2012. (17:22)    -   -   -   -  

  • Josip

    Tendencija zaglupljivanja đaka ali ne od strane prosvjete....nego od nemarnih roditelja. Dajte im Face, IPhone, novac nek djeca uživaju zašto bi se za išta u životu pomučili.

    ...moj sinek i ne zna što ga čeka još u životu :)

    avatar

    30.05.2012. (19:45)    -   -   -   -  

  • Zrin

    Možda malo više nervoze polugodište izaziva profesorima. :) Pa ak' imaš i kulju znaš da ju moraš ispraviti, a ne da se samo gomila do kraja godine.

    avatar

    30.05.2012. (22:01)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    ja osobno nisam za ukidanje ocijena na polugodistu. barem sto se mene tice to mi je bila nekakva polazna tocka od koje bi u drugom polugodistu znala na cemu sam i u cemu se moram poboljsati. Djelovalo je svojevrsno motivirajuce, a ovako ce sto..gomilat ocijene bez nekakve prave evidencije od samih ucenika, sakrivat izvijesca od matere i cace i vatat se za glavu na kraju godine :/ al ono..kako god

    avatar

    31.05.2012. (00:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...