Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • alexxl

    Dlanove u školama imamo.
    Treba vratiti ona drvena ravnala.
    E tak bi ja!

    avatar

    30.05.2012. (06:17)    -   -   -   -  

  • NF

    nisu samo sastavljači mature specijalci, ima ministar specijalaca i oko sebe, vrhunsko obrazloženje ;))))))))

    avatar

    30.05.2012. (06:42)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Da, stvarno genijalna ideja. Loša ocjena nečeg na polugodištu, iako može biti i izvor nervoze, je i jednako vrijedan alarm da treba nešto mijenjati. Zašto uporno pokušavamo amerikanizirati naše školstvo? :/

    avatar

    30.05.2012. (08:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne zavidim vam kada gledate kako vam se iz dana u dan srozava struka. Ni meni nije ugodno gledati što se sa arheologijom zbiva.

    avatar

    30.05.2012. (10:35)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Kao Nojevi glavu u pijesak...i djeca i roditelji :(
    Prosvjeta štedi za zdravstvo, izbjegava stres hahahhaha

    avatar

    30.05.2012. (11:46)    -   -   -   -  

  • Nestašni crni mačak

    Nevjerojatno je da osoba koja postane ministar samim tim činom postaje ekspert za sve u svom resoru i ima slobodne ruke da ruši i gradi kako joj padne na pamet. A kad joj nešto padne na pamet ta osoba odmah obavjesti o tome sve medije i onda "gleda efekat o tog". Došlo je vrijeme da mu struka kaže: Ne, ti ne!

    avatar

    30.05.2012. (12:42)    -   -   -   -  

  • lion queen

    rekao bi možda netko ne, kad bi postojala struka. sada samo postoji strukin strah od otkaza, ako bilo što stručno zucne. osvetoljubiva vlast samo prijeti otkazima, kako bi oslobodila mjesto za svoje prijatelje, znance i rodbinu. ministar sporta je najprije razjurio sportaše, a sad su na redu prosvjetari.

    avatar

    30.05.2012. (17:54)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A da ih se potpuno oslobodi stresa. Ne ukidanjem ocjenjivanja samo na kraju školske godine, već potpunim ukidanjem škole. I onako im ona baš ne koristi puno u dobivanju zaposlenja.

    avatar

    30.05.2012. (19:23)    -   -   -   -  

  • Zrin

    To će sve skupa biti koma, jer se srozava razredna nastava, na kraju će reć: -Eto djeco, tamo su Vam knjige, u knjigama dijamanti, na kraju je ispit, pa se snađite. To sam prošla na faksu i niti knjige nismo imali. Ključ prikupljanja znanja kojeg ni jedan test ili matura ne može srušiti je kvalitetna razredna nastava, ostalo su samo pucnjevi u nepoznato.

    avatar

    30.05.2012. (22:11)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    e ovo je vec za plakati.. osobnog sam misljenja da su ocijene na polugodistu najbolji pokazatelj truda koji je ulozen do tada, te izvrstan motivirajuci faktor za nastavak u drugom polugodistu. Sjecam se da sam kao ucenica uvijek imala ispisanu tablicu sa svojim ocijenama, zatim zakljucnim ocjenama na polugodistu i zeljenim ocjenama na kraju godine, pa onda udri po knjizi dok se ne popravi ono sto popravit treba.
    Ovo sta sad izvode vec je van svake pameti.
    cak i ona famozna matura, kad sam je downloadala sa neta ne cini se tako strasno, pa sve im je servirano na papiru samo treba mucnut glavom..

    avatar

    31.05.2012. (01:12)    -   -   -   -  

  • Bernardov riff

    Na kraju će škola postati ono što se nekad govorilo za vrtić-zabavište ili obdanište. Ministar Jovanović kao da je ispao iz torbe nekom anarhistu. Gledam njegov prijedlog zakonskih izmjena glede ograničenja vlasti ravnatelja da u slučaju hitne potrebe zaposli nekog na 60 dana, i u tom roku odradi natječaj. Ajme, kad krenu bolovanja koncem listopada, pa viroze, pa gripe...ima školski odbor da se sastaje deset puta tjedno i da daje suglasnosti za zapošljavanje zamjena u trajanju od sedam ili desetak dana. A Zagreb će bankrotirati, jedino on plaća naknade članovima školskih odbora po sjednici.
    Tako to ide kod nas...ne zna ljevica što radi desnica. Ne samo u prosvjeti.

    avatar

    01.06.2012. (09:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...