Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Bookeraj

    panem et circenses, ako se dobro sjećam... kruha i igara, a život prolazi.

    avatar

    27.05.2012. (20:54)    -   -   -   -  

  • pjaceta

    "Ako je sada jadnica u ovakvom rasulu, kako bi izgledala da je nisu toliko ljubili." Kod nas je na sličan grafit jedan lik dopisao - 'Sve su velike ljubavi pomalo tužne'.

    avatar

    27.05.2012. (21:08)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    SANJA KALAMBURA-Dodala je i kako je o svojoj kandidaturi za mjesto direktorice Fonda za zaštitu okoliša razgovarala s nekim ljudima u Vladi, koji su još od 2007. godine bili upoznati s činjenicom da je protiv nje USKOK podigao optužnicu, a među njima je zasigurno bila i Mirela Holy, koja ju je na to mjesto i postavila.

    Premijer Zoran Milanović dobio je, moglo bi se reći, 'živčani slom' kad je objavljeno kako će HNS-ov glavni tajnik SREĆKO FERENČAK koji ima nepravomoćnu presudu zbog gospodarskog kriminala, ući u Nadzorni odbor JANAF-a.

    Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture ZLATKO KOMADINA prvi je ministar koji napušta Vladu, samo tri mjeseca nakon što je preuzeo dužnost.Jedan od prvih poteza ministra Komadine bio je plan gradnje ceste Rijeka - Žuta Lokva, što je značilo prekid gradnje autoceste do Dubrovnika. Vlada se nije složila s tom odlukom te je premijer Milanović jasno i glasno rekao NE.

    Nova Uprava Hrvatskih autocesta, protivno antikorupcijskom programu Vlade, bez natječaja je imenovala pet direktora sektora tvrtke.Od novoimenovanih direktora sektora posebno je zanimljiva jučerašnja odluka Uprave da na mjesto Sektora naplate imenuje Zorana Klarića. Riječ je o direktoru Autoceste Rijeka - Zagreb od 2002. do 2005. Njegovo imenovanje povezuju se s mini-strom financija Slavkom Linićem, čiji je Klarić jedan od kartaških partnera. U HAC-u će tako sjediti dvojica Linićevih kartaških prijatelja. U Upravi zadužen za financije sjedi Jure Bajić, a za naplatu će biti zadužen Zoran Klarić.

    Varaždinski Coning, u kojem je jedan od osnivača bio budući potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, dva dana uoči izbora dobio je od Croatije osiguranja četiri milijuna kuna kredita iako je tvrtka u dugovima i navodno je zadnjih šest mjeseci bila u blokadi!

    itd itd itd

    Stvarno nije smiješno... a tek su počeli...

    avatar

    27.05.2012. (21:16)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Booki, točno. gotovo je nevjerojatno da na toliko star i odavno pročitan opsjenarski trik, još uvijek i nanovo nasjedaju nove generacije. zbog takvih fenomena sve se češće pitam uči li uopće čovjek ili se napredak naše vrste svodi samo na razvoj tehnologije. na prepuštanje ratia modernijim inačicama antičkih careva, u onoj nepromijenjenoj ljudskoj težnji za komoditetom.
    @padobran, pa i tragične.
    @Tox, samo su nastavili. jer rusvaj nije počeo prije mjesec-dva, traje on već par desetljeća. u štalama Augija se prešutno i predugo gomilalo previše prljavštine.

    avatar

    27.05.2012. (23:51)    -   -   -   -  

  • Wall

    a ja MODESTOM BLEjZU čestitam na strpljivosti s idiotima.

    avatar

    28.05.2012. (08:54)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    :D
    mirčetove mudrolije iz sanitarnih razloga inače bez krzmanja uklanjam, no razmišljam kako proučavati glupost bez barem jednog školskog primjera s vremena na vrijeme. stoga iz edukativnih, a i dokumentarističkih razloga, neka njegov već klasični zapiš ostane. ovaj put. ipak je i to povijest Bloga.

    avatar

    28.05.2012. (10:50)    -   -   -   -  

  • annabelle

    Podsjetila si me na ovu dobru pjesmu http://www.youtube.com/watch?v=fyRjgxMWWso

    avatar

    28.05.2012. (13:34)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @modesti...
    I ja ostavih njegov posljednji komentar, naravno pod drugim imenom.
    Kao što je rečeno: kako bi kraljevi znali da su pametni da uz sebe nisu imali dvorske budale.

    avatar

    28.05.2012. (14:23)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    kak nije smiješno!?
    Baš je smiješan ovaj mirčetov komentar ....

    avatar

    28.05.2012. (15:08)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    to je nama naša borba dala...

    avatar

    28.05.2012. (20:05)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @annabelle, rječita!
    @semper, baš sam razmišljala kako bi bilo šteta bar negdje vidljivima ne ostaviti mirčetove najveće klasike. to sad stvarno spada u povijest Bloga. osjećam određenu dužnost u očuvanju iste. evo ovaj prelijep zapiš posvećen meni već je ušao u legendu, to odolijeva vremenu čovječe, to je bestseler, ne znam koje mu je ovo već po redu izdanje, dođe mi čak da ga uokvirim i objesim negdje sa strane. doživljavam ga već kao osobno vlasništvo, kao plaketu za izniman doprinos na području prevencije gluposti. pa zašto onda ne očuvati to blago neta. ta kako će neki budući istraživači i arheolozi Bloga znati što se sve po virtuali smucalo i događalo ako negdje na to ne ostavimo spomenak. naravno, spomenak u strogo kontroliranim uvjetima :0)
    @OSJEĆAJ, ne moraš mi virovat, ali pomislih upravo isto :D
    @toco, preciznije rečeno - uzela.

    avatar

    28.05.2012. (20:39)    -   -   -   -  

  • Ribac

    Piva i igara. Fućkaš kruh, od pive se bar napiješ pa ti je svejedno što tko brblja i brljavi i surlja u propast i tebe vuče...

    avatar

    28.05.2012. (22:03)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Blog zbrisao mirčeta, a bio je školski primjer.

    avatar

    30.05.2012. (09:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...