Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    I ja sam išao u tu školu i maturirao prije skoro trideset godina. Slažem se za Juditu, kao i za bohemizam, neke stvari bi trebalo znati. Ipak, oko nekih drugih odgovora ima nesuglasica i sada, nekoliko dana poslije testa.

    avatar

    25.05.2012. (23:12)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    jasno da je najbolji predmet kad ga drži Brana;) ako itko na ovom svijetu zna nacrtat fiziku i kompleksno objasnit na jednostavan način to je on, a vizavi mature ne vidim čemu panika, opet će ocjenjivanje biti relativno što znači da ako rezultat bude tako katastrofalno loš spustit će se kriterij i time opet pogodovati apsolutnom neradu...ako ima spornih pitanja njih treba izuzeti, ali načelno mislim da je to skup ogromnog broja problema, konstantnog nerada kroz 20 godina, društva i sistema mnogo hteo mnogo započeo, nepotizma, korupcije ovog i onog da ne idem dalje u dubioze...

    avatar

    25.05.2012. (23:28)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Oko mature paničare lijenčine. Na mojoj maturi izbor nije bio 10 pisaca unaprijed određenih nego svi pisci koji su obrađeni u 4 godine školovanja pa koje pitanje izvučeš iz gomile listića to ti je sudbina. A što se tiče starohrvatskog jezika tu se slažem s obrazovnom politikom Velike Britanije, Francuske, Njemačke i Skandinavskih zemalja: oni su sve tekstove preveli na suvremeni jezik pa su tekstovi razumljivi svima.

    avatar

    26.05.2012. (07:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...